Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ei lasa modestia...normal ca arati bine...doar nu era alta...prin casa , prin parc se mai pune sa nu ne super machiam...dar la o ocazie trebuie sa aratam traznet. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| taty wrote:Ei lasa modestia...normal ca arati bine...doar nu era alta...prin casa , prin parc se mai pune sa nu ne super machiam...dar la o ocazie trebuie sa aratam traznet.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Fetelor, kiar ca aratti trasnet!
Adriana, te prinde de minune noul look, in ciuda tristetii ce ti se citeste pe kip!Capul sus, suntem alaturi de tine !
Taki, ma lasi fara cuvinte!Kiar ca arati trasnet!
Sousourel, ai gasit pana la urma Henna?Oricum, felicictari atat pt.skimbare, cat si pt.inceperea serviciului.
Taty, arati superb!Ce nunata ai vrea sa fie parul acum?Te-ai saturat de blond?Incearca un castaniu deskis de tot, sau un blond inkis (tot aia e), ca sa nu fie skimbarea prea radicala nici pt.tine, nici pt.cei din jur!SI...asteptam pozici cu noul look !
Eu nu mai am timp de revolutii exterioare, le am p'alea interioare destul !Dar sper sa imi revin cat de curand! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Taki, arati super. La nunta aia ai eclipsat si mireasa
Adriana, un inceput de zambet... nu-i rau...Vrem mai mult
Taty, esti frumusica foc...Si de Karinutza nu mai zic...seamana cu mami... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mai ce de mamici frumoase s-au adunat aici! Bravo fetelor, aratati minunat! |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Gata am rosit...mersi KIki! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Multumim frumos! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Da fetelor aratati super bravo voua Taki esti tare eleganta.
Taty esti frumoasa are Karinuta cu cine semana.
Eu vreau sa ma tund si sa ma vopsesc dar de tuns nu prea stiu cum nu scurt in nici un caz cumva sa fie aranjat sa -l pot purta si pe spate,am o idee dar trebuie sa caut poza si sa o dau fetelor care ma tund.
Asa arata parul meu acum. Ely attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| cand ma uit la voi imi vine sa urlu aratati fenomenal...las ca voi veni si eu la rubrica asta...eu ma chinui sa ma ingras,dar nu reusesc trebuie sa ma mai schimb si eu ca nu ma mai simt asa de bine in pielea mea va pooop ca sunteti dulci toate |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| fetelor , aratati traznet !!
taki , are dreptate KIKI cand spune ca ai eclipsat si mireasa
Adriana , inseamna ca maine asteptam un zambet si mai mare ?!!!
Sousourel , ...
taty ...sunteti superbe amandoua!!
Ely , mie imi place parul tau si asa !! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sunteti cu toate frumoase. Foarte frumoase. Pentru ca frumusetea vine din interior. Trecatoare sunt vopselurile, rujurile etc. Si pentru gogoshicile voastre sunteti soarele si luna, nemachiate, nevopsite....etc.
|
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Ely, de-abia astept sa te vad si dupa revolutie |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Taki... o prezenta ce nu poate fi ignorata! Adriana, incet, incet iti revii, da? Ely, cata tinerete si prospetime! Taty, aratati minunat tu si pishcotica ta rozosina! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Si eu am fost la coafor astazi: suvite + manichiura, pedichiura. Mai urmeaza cosmetica. Inclusiv Catinca are niste suvite roscate (cu nuantator), iar Alin nu a rezistat si si-a facut si el manichiura (eu de cand il bat la cap) |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Sa va fie de bine! |
|
|