M-am hotarat: fac revolutie!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Thursday, July 27, 2006 12:51 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu m-am cam neglijat in ultima vreme...
Nu ma refer la igiena corporala sau la lipsa machiajuluinu ...atata doar ca bebe si nevoile lui au fost pe primul loc, astfel incat nu mi-am mai cumparat ceva ''pentru sufletul meu'' de nu stiu cand. Nici la coafor nu am mai dat de 6 luni(!!), cu cosmetica vad ca am rarit-o... JALNIC!!! Am intrat intr-o stare de blegeala generala care nu-mi place si nu ma caracterizeaza.

Asa ca am hotarat sa fac o schimbare. Trebuie neaparat... face bine respectului fata de persoana mea.
Mi-am acordat o luna sa-mi revin: cosmetica, coafor (neaparat vopsit), reinnoit garderoba, lenjerie noua - si neaparat sexy :) - produse noi pentru machiaj si ingrijire corporala. De-a Domnu' sa ma tina si punga...ras

Motivul pentru care am deschis topicul e ca sa nu-mi pierd entuziasmul pe drum si sa ajung la concluzia ca mai bine ii iau ceva lui bebe banghead (ca asa procedez de obicei)... sau ca mai pot amana, ca doar este timp...
Asa ca, de fiecare data cand ma ''dezumflu'', trag un ochi aici si sper sa-mi treaca.

Mai sunt amatoare?
Alina
Scris: Thursday, July 27, 2006 12:54 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
bravo bravo bravo bravo , Oana!!!
Eu cred ca fiecared dintre noi e amatoare de asa ceva, nu? Eu una, da.
TatyKS
Scris: Thursday, July 27, 2006 12:56 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Bravo Kali!
Sa vezi ce bine o sa te simti.
Eu nu am renuntat deloc la coafat, vopsit, manechiura , pedichiura....nu am putut, mi-am tot cumparat haine ca nu aveam cu ce ma imbraca, cosmetice ca am avut niste evenimente in familie...si mai am un off...sa ma duc la solar inainte sa plec in concediu, sa imi fac abonament la o sala de fitness...si cam atat deocamdata.
leut
Scris: Thursday, July 27, 2006 1:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Bravo Kali! Primul pas e facut: gandul!
Eu nu merg la coafor, oare de ce?hohot In schimb imi cumpar cate ceva pentru sufletul meu...mi-am cumparat si lenjerie, sa zicem, sexi si vreau sa-ti spun ca imediat se vede pe fata ce bine te simti.
Spor la cumparaturi! yes
Roxanel
Scris: Thursday, July 27, 2006 1:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Si eu ma inscriu in aceasta "revolutie". ras Si eu simt nevoia de o coafura noua, noi culori, unghii facute si asa mai departe. Mai ales ca luna viitoare vine soacra-mea si trebuie sa ma vada gigea.yes
Kiki
Scris: Thursday, July 27, 2006 1:11 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Si io, si io!

Kiki attached the following image(s):
revolution.jpg

kali
Scris: Thursday, July 27, 2006 1:36 PM
Nivel

Multumesc pentru incurajari, fetelor!pupici pupici
Taty, bravo tie ca nu te-ai plafonat! Esti de admirat! Sa ti se indeplineasca dorinta cu solarul si fitness-ul!
Leut, pai e clar ca tu nu ai nevoie de coafor, parul tau e superb. Pe langa asta ai si o grija in minus.
Felicitari! ...e important sa ramanem sexy si ca mamici!bravo
Roxanel, Kiki, bravo! La cat mai multe schimbari! Spor la cumparaturi si la programari. De-abia astept impresii. yes
leut
Scris: Thursday, July 27, 2006 1:40 PM
Nivel

A, Kali, doamna de la magazinul de unde mi-am luat lenjeria (stia ca am o fetita) mi-a spus "felicitari" ...pentru alegerile facute! ca sa nu mai spun de sotul meu!sic
codruta
Scris: Thursday, July 27, 2006 1:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
bravo, kaliyes
Felicitari tuturor care-si cumpara lengerie de la magazinul de lenjerie.Ca eu, de la magazinul de parasute nu prea gasesc ceva sexiplans
leut
Scris: Thursday, July 27, 2006 1:49 PM
Nivel

codruta wrote:
bravo, kaliyes
Felicitari tuturor care-si cumpara lengerie de la magazinul de lenjerie.Ca eu, de la magazinul de parasute nu prea gasesc ceva sexiplans

Mai Codruta, mereu ma faci sa rad! Mai am o prietena care are aceeasi vorba ...i-am spus "ai incercat sa te imbraci cu - asa ceva - si nu ti-a placut?...A zambit! Pune mana si cumpara-ti ceva si mai vorbim!sic
kali
Scris: Thursday, July 27, 2006 1:58 PM
Nivel

Codruta,esti mortala, dar are dreptate Leut!
Leut, jos palaria. Stai, ca sotul meu nu stie inca de ''razmerita'' pusa la cale. Dar sunt convinsa ca-i surade ideea... ma conving diseara...
leut
Scris: Thursday, July 27, 2006 2:01 PM
Nivel

Ca o chestie haioasa...zilele trecute am fost la onomastica unei prietene; eu si inca doua prietene am cumparat o lenjerie din trei piese (chilotel, camasuta din dantela si un halat) superba! Nebunele de noi, i-am spus sa se imbrace si sa se duca la bucatarie (in timp ce sotul ei facea pizza) si ce credeti? I-a spus "ia vezi sa nu te murdaresti de la cuptor"!hohot
kali
Scris: Thursday, July 27, 2006 2:02 PM
Nivel

hohot hohot Cata grija!hohot
stele_pe_cer
Scris: Thursday, July 27, 2006 2:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Bravo fetelor!Ma alatur si eu voua, desi eu pot spune ca la cosmetica imediat dupa nastere am fost (adica la o luna) si de atunci nu ratez nici o luna, parului incerc sa ii ofer o intretinere adecvata lunar, la electrostimulare am mers, la solar merg din cand in cand, in oras in skimb nu prea iesim din lipsa de timp.

In skimb de cateva saptamani buni ma tin sa imi fac manikiura si pedikiura cum trebuie (adica nu numai cu lac de unghii ci si cu oja) si nu reusesc.Nu am timp...cica...

Dar in curand am sa il mai las si pe Eugen cu Matei, sa mai am timp si eu sa citesc o carte, sa vad un film, sa ma ocup in continuare de limbi straine sa imi iau atestatele, si vom face cu skimbul:2 zile pe saptamana dupa-amiezele sa fie ale mele, 2 ale lui, iar de vineri si pana duminica sa pertrecem timpul impreuna, toti 3...Poate reusim sa ne ocupam mai mult fiecare de propria persoana in felul asta....
Maria & Mario
Scris: Thursday, July 27, 2006 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Sa ne tina Dumnezeu " naravul " !!!! yes

Trebuie sa recunosc : In primele 6 luni dupa nastere nu mi-a trebuit nimik ( machiaj, coafor, oje....etc). Noroc cu o verishoara care m-a cam " scuturat " Aveam nevoie. Acum merg la vopsit , tuns , coafat destul de des. Manichiura si pedichiura imi iese de minune acasa. Daca m-as dezvatza si de epilator in favoarea unui cabinet de cosmetica as fi tare. Dar .... inca..... Asa ca va urmaresc , sa imi fac si eu curaj .

Am trecut la 55 , 56 kg si sunt iar in pantalonii scurti de pijama de dinainte de sarcina. e si asta o realizare. Ca de lenjerie sexy...... inca mai imi fac curaj.

Acasa si in concediu am fost si la masaje destul de des. A fost super. Si am stabilit duminicile pentru sauna si piscina.

Sa ma tina " naravul " !!!
sic

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.