M-am hotarat: fac revolutie! Partea a II a
Subiectul anterior · Subiectul urmator
codruta
Scris: Tuesday, October 17, 2006 10:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
toata lumea e la revolutie?love love
eu cred ca ma fac blonda, ca ma simt cam "blonda". Sper ca n-am jignit pe nimeni. Si tot la un mare salonalcool
Miri
Scris: Tuesday, October 17, 2006 10:00 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
mihaela75 wrote:
hohot cum se revolutioneaza una cum stam calare pe ea.Mi-am luat si eu vopsea diseara am si eu programare la ...eu cum sa-i zic?..."Miha si Kaze SRL"hohot

Bravo, Miha!Asteptam poze, dar sa nu fie poimiine!sic
taki
Scris: Tuesday, October 17, 2006 10:02 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
AdrianaC wrote:

Gata sefa! M-am executat ! Am fost azi la cel mai tare coafor din Bucuresti, ce din Bucuresti, din Romania ! Ce din Romania, din Europa ! Ce din Europa, din toata lumea asta mare !

Maine vedeti revolutia, ca tocmai mi s-au descarcat bateriile la aparat sic

Oricum, e de bine sic ! dance dance dance

Ma bucur enorm ca esti fericita! Bravo, asa sa fii mereu, cu pofta de viata si zambitoare.

Un pupic si o imbratisare pentru tine! pupici thumright bravo
taki
Scris: Tuesday, October 17, 2006 10:07 PM
Nivel

Maria & mami wrote:

Ba da. Si sfat : Sa nu va lasati pe mana englezilor, ca sunt antitalent si anti simt estetic. Asta e ! Norocul meu e ca imi creste repede. Poftim, dar sa nu radeti ! hohot

Nu-ti sta rau deloc, lucky you! Ai fata mica si te prinde aceasta schimbare si chiar te si intinereste. Shock de altfel, dar a fost un shock placut! Bravo pentru revoltuie...cred ca luai premiul daca se facea un concurs...asa curaj nu are multa lume!

Felicitari!bravo cool thumleft
taki
Scris: Tuesday, October 17, 2006 10:14 PM
Nivel

Woaw, ne-am adunat toate aiciras dance hainoroc chitara ...ca sa ne clatim si noi ochii!cool

Adriana, iti sta bine in noua culoare si imi pare bine ca te simti bine cu noua ta culoare, asta conteaza cel mai mult.

Azi am fost la proba pentru coafatul la botez si banghead banghead banghead nono nono , nu mi-a placut deloc. O sa caut ceva modele pe net si am sa ma duc cu poza ca altfel nu nu nu ....

Maria & Mario
Scris: Tuesday, October 17, 2006 10:14 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

AdrianaC wrote:
si sper sa nu te superi pe mine, mie imi placea mult mai mult cum iti statea cu parul lung.
Sper din toata inima sa nu te superi pe mine.

Mey mami, stai cat se poate de linistita ! De ce oare m-as supara ? oare Fiecare parere conteaza. Nu ma deranjeaza ca e scurt , creste uimitor de repede ! si e sanatos 100%. Ma deranjeaza ca nu are o forma feminina, doar asta ! banghead Dar creste si ma fac eu gagica la loc ! hohot

pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici

Si tie sa iti fie de bine vopsitul. Ma bucur mult ca a iesit asa cum ti-ai dorit. flowers cool
Maria & Mario
Scris: Tuesday, October 17, 2006 10:18 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
hohot cum se revolutioneaza una cum stam calare pe ea.Mi-am luat si eu vopsea diseara am si eu programare la ...eu cum sa-i zic?..."Miha si Kaze SRL"hohot

Miha si Kaze Ltd.

Haide Miha, Haide Miha ! Da de-a Domnubounce bounce bounce bounce l sa iti iasa ce iti doresti ! Asteptam fotos !
mihaela75
Scris: Tuesday, October 17, 2006 10:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Mai, nu e revolutie. Doar ca s-a decolorat, a crescut la radacina si trebuie sa iau masuri urgente. In rest...culoare obisnuita, ca blond nu-mi mai trebuie. Abia mi-am refacut parul cat de cat cu niste tratamente ca altfel ma faceam si eu soldateluff
TatyKS
Scris: Tuesday, October 17, 2006 10:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
MAMA CE E AICIII!? Cate suntem...
Asta da revolutie Oana, bravocool , iti sta foarte bine. Eu una nu as fi avut curaj sa ma tund asa scurt dar, daca zici ca ai fost mult timp tunsa asa scurt, nu ti-a fost greu.pupici Cum ti-ai zis toate fetele...esti tare frumusicapupici
Adriana, iar ti-ai inchis culoarea la par? Pai abia scapasei de negru, nu? Cu ce culoare te-ai vopsit? Iti sta foarte bine culoarea asta, dar si cum erai inainte, doar ca era mai greu de intretinut.
Ely
Scris: Tuesday, October 17, 2006 10:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Pai chiar ca ne-am strans toate la asa revolutii cred si eu ca nu poti pleca asa usorras

Mami de Maria sa-ti fie de bine iti sta bine ,dar si cu parul lung iti stataea super,pupici

Adriana imi place cum iti sta cu ambele culori , machiajul iti pune in evidenta si mai mult culoarea.pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, October 18, 2006 7:18 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Oana, e super! Imi place tare mult! Te intinereste atat de mult! Bravoooo! Cat despre aura feminina, clamutele se poarta la greu, asa ca fa-ti colectie si s-a rezolvat problema.
Adriana, ma bucur ca ai gasit culoarea care sa iti placa! Iti sta bine, mai ales ca iti scoate in evidenta ochii si gura! Iti doresc sa nu se duca la spalat si sa se pastreze asa intensa macar o luna si jumatate, ca apoi oricum trebuie refacute varfurile. Arati tare bine!
misha
Scris: Wednesday, October 18, 2006 11:43 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Miri wrote:
Mishaaaaaaaa
Nu te juca cu nervii mei!nono

Nu ma joc!sic uite si pozele:
...mi l-a intins putin la placa, dar nu-mi place...asa ca de-abia astept sa-l spal azi sa se faca iar ondulat sau cret, eu stiu?Cat despre culoare, trebuie sa ma vopsesc iar, dar mai spre sfarsitul luniibounce bounce bounce
TatyKS
Scris: Wednesday, October 18, 2006 11:53 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Mishacool iti sta foarte bine...desi nu stiu ce i-ai facut. L-ai tuns?oare
Miri
Scris: Wednesday, October 18, 2006 11:56 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Misha, sa-ti fie de bine!Astept poze si dupa ce-l speli si se face ondulat sau cret!sic
misha
Scris: Wednesday, October 18, 2006 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
taty wrote:
Mishacool iti sta foarte bine...desi nu stiu ce i-ai facut. L-ai tuns?oare

Taty, esti draguta!pupici hohot...da, l-am tunssic

Miri...se face!thumright
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.