Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| toata lumea e la revolutie? eu cred ca ma fac blonda, ca ma simt cam "blonda". Sper ca n-am jignit pe nimeni. Si tot la un mare salon |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| mihaela75 wrote: cum se revolutioneaza una cum stam calare pe ea.Mi-am luat si eu vopsea diseara am si eu programare la ...eu cum sa-i zic?..."Miha si Kaze SRL"
Bravo, Miha!Asteptam poze, dar sa nu fie poimiine! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| AdrianaC wrote:Gata sefa! M-am executat ! Am fost azi la cel mai tare coafor din Bucuresti, ce din Bucuresti, din Romania ! Ce din Romania, din Europa ! Ce din Europa, din toata lumea asta mare ! Maine vedeti revolutia, ca tocmai mi s-au descarcat bateriile la aparat Oricum, e de bine  !
Ma bucur enorm ca esti fericita! Bravo, asa sa fii mereu, cu pofta de viata si zambitoare.
Un pupic si o imbratisare pentru tine! |
|

| Maria & mami wrote: Ba da. Si sfat : Sa nu va lasati pe mana englezilor, ca sunt antitalent si anti simt estetic. Asta e ! Norocul meu e ca imi creste repede. Poftim, dar sa nu radeti !
Nu-ti sta rau deloc, lucky you! Ai fata mica si te prinde aceasta schimbare si chiar te si intinereste. Shock de altfel, dar a fost un shock placut! Bravo pentru revoltuie...cred ca luai premiul daca se facea un concurs...asa curaj nu are multa lume!
Felicitari! |
|

| Woaw, ne-am adunat toate aici ...ca sa ne clatim si noi ochii!
Adriana, iti sta bine in noua culoare si imi pare bine ca te simti bine cu noua ta culoare, asta conteaza cel mai mult.
Azi am fost la proba pentru coafatul la botez si , nu mi-a placut deloc. O sa caut ceva modele pe net si am sa ma duc cu poza ca altfel ....
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| AdrianaC wrote: si sper sa nu te superi pe mine, mie imi placea mult mai mult cum iti statea cu parul lung. Sper din toata inima sa nu te superi pe mine.
Mey mami, stai cat se poate de linistita ! De ce oare m-as supara ? Fiecare parere conteaza. Nu ma deranjeaza ca e scurt , creste uimitor de repede ! si e sanatos 100%. Ma deranjeaza ca nu are o forma feminina, doar asta ! Dar creste si ma fac eu gagica la loc !
Si tie sa iti fie de bine vopsitul. Ma bucur mult ca a iesit asa cum ti-ai dorit. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| mihaela75 wrote: cum se revolutioneaza una cum stam calare pe ea.Mi-am luat si eu vopsea diseara am si eu programare la ...eu cum sa-i zic?..."Miha si Kaze SRL"
Miha si Kaze Ltd.
Haide Miha, Haide Miha ! Da de-a Domnu l sa iti iasa ce iti doresti ! Asteptam fotos ! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Mai, nu e revolutie. Doar ca s-a decolorat, a crescut la radacina si trebuie sa iau masuri urgente. In rest...culoare obisnuita, ca blond nu-mi mai trebuie. Abia mi-am refacut parul cat de cat cu niste tratamente ca altfel ma faceam si eu soldatel |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| MAMA CE E AICIII!? Cate suntem... Asta da revolutie Oana, bravo , iti sta foarte bine. Eu una nu as fi avut curaj sa ma tund asa scurt dar, daca zici ca ai fost mult timp tunsa asa scurt, nu ti-a fost greu. Cum ti-ai zis toate fetele...esti tare frumusica Adriana, iar ti-ai inchis culoarea la par? Pai abia scapasei de negru, nu? Cu ce culoare te-ai vopsit? Iti sta foarte bine culoarea asta, dar si cum erai inainte, doar ca era mai greu de intretinut. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Pai chiar ca ne-am strans toate la asa revolutii cred si eu ca nu poti pleca asa usor
Mami de Maria sa-ti fie de bine iti sta bine ,dar si cu parul lung iti stataea super,
Adriana imi place cum iti sta cu ambele culori , machiajul iti pune in evidenta si mai mult culoarea. |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Oana, e super! Imi place tare mult! Te intinereste atat de mult! Bravoooo! Cat despre aura feminina, clamutele se poarta la greu, asa ca fa-ti colectie si s-a rezolvat problema. Adriana, ma bucur ca ai gasit culoarea care sa iti placa! Iti sta bine, mai ales ca iti scoate in evidenta ochii si gura! Iti doresc sa nu se duca la spalat si sa se pastreze asa intensa macar o luna si jumatate, ca apoi oricum trebuie refacute varfurile. Arati tare bine! |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Miri wrote:MishaaaaaaaaNu te juca cu nervii mei!
Nu ma joc! uite si pozele:
 ...mi l-a intins putin la placa, dar nu-mi place...asa ca de-abia astept sa-l spal azi sa se faca iar ondulat sau cret, eu stiu?Cat despre culoare, trebuie sa ma vopsesc iar, dar mai spre sfarsitul lunii |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Misha iti sta foarte bine...desi nu stiu ce i-ai facut. L-ai tuns? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Misha, sa-ti fie de bine!Astept poze si dupa ce-l speli si se face ondulat sau cret! |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| taty wrote:Misha iti sta foarte bine...desi nu stiu ce i-ai facut. L-ai tuns?
Taty, esti draguta! ...da, l-am tuns
Miri...se face! |
|
|