Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Adriana, |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Adriana, iti sta foarte bine, dar nici inainte de a te vopsi nu te prindea rau. Mie imi place in ambele feluri. Oricum e important ca te ingrijesti. Face bine la psihic. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Merci, Kiki. Se doreste a fi un MEDIUM ASH BROWN si intamplator chiar asta a si iesit. Si unde mai pui ca e si uniform. Mare salon nene, dai un ban dar stii ca face |
|

| Oricum s-ar numi , ma bucur ca te vad cu psihicul mai bun! |
|
| Mirandolina wrote:Adriana, iti sta foarte bine, dar nici inainte de a te vopsi nu te prindea rau. Mie imi place in ambele feluri. Oricum e important ca te ingrijesti. Face bine la psihic.
Asa e, face bine. Mi-ar mai trebui si o tunsoare, dar chiar nu mai am curajul dupa ultima experienta. O sa il las sa creasca in legea lui pana la vara si atunci o sa il mai "stilizez".
Pana atunci cu siguranta nu mai schimb nuanta la par. Dau in scris .
Bine, acum sper sa nu se strice nuanta la spalat, dar daca nu se strica, in sfarsit mi-am gasit si eu fericirea dupa indelungi incercari si chinuiri de par. |
|
| Mai , dar nu ma intreaba nimeni cum se numeste marele salon ?!?!??!?!?
Ei, si daca nu ma intrebati, eu tot va spun : 7 PITICI OFFICE SRL :004: :004: :004:
Pentru opera mea as zice ca e chiar reusit |
|

| Te-ai vopsit acasa? |
|

| Te-ai tuns singuraaaaa? |
|

| Nu mai, s-a vopsit! A zis ca ar mai trebui si sa se tunda. Eu asa am inteles. Lasa ca m-am tuns eu odata singura si nu vreti sa stiti ce a iesit. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Bravo Adriana! Tare faza cu "marele salon"...ma tot intrebam de ce ii faci atita reclama! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Iti sta excelent, Adriana! Sa-ti fie de bine! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| Adriana super, parca iti sta mai bine cu nuanta asta mai inchisa, mie asa mi se pare. Cat despre salon, cred ca e un intreg lant de saloane, ca doar la unul de genul asta ma vopsesc si eu.... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Mai fetelor, dar ne-am mutat toate aici?Kry, Mihaela 75, Oana...
in alta ordine de idei: Taki...iti sta bine, dar nuanta cealalta te prindea mai bine.Dar tu esti frumoasa oricum Oana...asta da revolutie!Curajoasa nu gluma! Oricum, in poza cu clamita esti tare dragalasa Adriana, asa te vreau Iti sta foarte bine si starea ta de spirit s-a imbunatatit vizibil (din cate vad din postari)...tine-o tot asa!
astazi m-am revolutionat si eu putin:m-am tuns, in sfarsit!!!...dar poze maine ca acum e tarziu... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mishaaaaaaaa Nu te juca cu nervii mei! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| cum se revolutioneaza una cum stam calare pe ea.Mi-am luat si eu vopsea diseara am si eu programare la ...eu cum sa-i zic?..."Miha si Kaze SRL" |
|
|