M-am certat cu sotul!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Tuesday, March 3, 2009 9:38 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Rody,azi e o zi speciala din punct de vedere numerologic 3/03/09 ar putea fi o zi reusita pentru voicoeur coeur angel
shirel
Scris: Tuesday, March 3, 2009 10:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Rody ,asteptam vesti ,ce as mai rade ca din toate astea sa iasa un alt treilea bb.sper sa nu pocesc prea tare ca il si vad pe sotul lui Rody linga usa mea hohot hohot bataus bataus
Rody
Scris: Wednesday, March 4, 2009 9:07 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine feteloriloveyou iloveyou iloveyou din pacate nu am ce vesti sa va dau ca la-m asteptat pana la miezul nopiti,ma luat somnul dupa,cred ca o fi venit acasa pe 03:00 dimineata:101: deci nu am avut cu cine discutaplans plans plans
cristinaflorina
Scris: Wednesday, March 4, 2009 9:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Of am stat cu sufletul la gura.Incearca si in seara asta. Nu te lasa.Invita-l tu la un pahar de vi de vorba.ras
bulibuli
Scris: Wednesday, March 4, 2009 9:39 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
n-as fi vrut sa zic eu asta dar... crezi ca ar putea sa aiba pe altcineva??
eu una sper din suflet sa nu fie asa, ar fi ingrozitor pt tine, e o chestie pe care oricat as intoarce-o pe toate partile eu una nu as putea sa i-o iert sotului meu... dar inca mai sper ca e doar o ratacire de-a lui si se va intoarce la voi, cand va realiza ce grea e singuratatea, si ce familie minunata are, ar fi pacat sa dea cu piciorul la tot ce ati realizat impreuna...

Ooooofff, imi imaginez ce e in inima ta, cred ca ti-e tare greu....pale pale
abiand
Scris: Wednesday, March 4, 2009 9:54 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/7/2008
cristinaflorina wrote:
Incearca si in seara asta. Nu te lasa.Invita-l tu la un pahar de vi de vorba.ras

Nu te lasa!hainoroc
raly
Scris: Wednesday, March 4, 2009 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
E dureros sa ti se intample asa ceva,dar trebuie sa studiezi problema si sa o intorci pe toate partile.Iti trebuie Rody multa rabdare.Eu nu inteleg s-a schimbat asa dintr-o data?Sau mai facea asa ceva si dinainte?Buli are dreptate,nu crezi ca ar putea avea pe altcineva?Asta nici eu nu as putea trece cu vederea!Ce raspunde cand il intrebi unde a fost?Nu te lasa Rody,stiu ca esti o luptatoare!computerlove computerlove
petro
Scris: Wednesday, March 4, 2009 12:40 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Hai ma fetelor! Rody, ultimul lucru la care ar trebui sa te gandesti e ce au zis buli si raly, sau mai bine zis nici sa nu te gandesti la asta. Aveti acolo doua comori frumoase. Barbatii mai au toane. Sunt sigura ca prin comunicare veti depasi momentul! pupici Si ma alatur si eu celor care au zis ca rolul mamicii e langa tatic, altfel se simt neglijati. computerlove
Rody
Scris: Wednesday, March 4, 2009 12:49 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Poate,ca avand in vededere ca are o secretara destul de atargatoare si are numai 25 de aniplans Blonda cu ochii albastri asa cum ii place lui..moaaaaa ati bagat frica-n mineplans plans plans plans plans
katy_lumika
Scris: Wednesday, March 4, 2009 1:01 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Eu mi-am lasat soata sa plece si am asteptat cumintica sa isi rezolve anumite probleme. Daca il sacaiam cred ca mai rau faceam, e testatras E inca la birou dar avand in vedere ca are de rezolvat niste afaceri si trebuie sa faca echilibristica, iar cea mai mica neatentie l-ar putea ruina nu-l presez sa vina acasa. Insa ne-am dat seama unde am gresit iar de ceva timp ne facem planuri impreuna, ne ajutam reciproc, iesim, e o relatie la distanta de 4 casehohot insa e spre pink. Luana stie ca are mult de lucru, in schimb il bombardeaza cu intrebariras Deocamdata Deutza are si ea nevoie de noi si spre surprinderea mea, desi ei doi nu se inghit, a acceptat sa stea aici.
Rody, sotul tau imi pare genul lui Nicu, un pic artist, in lumea lui, tot ce conteaza e sa-l lauzi, sa-i arati ca nu sunteti chiar atat de diferiti si mai ales nu-l stresa cu secretara aia a lui. Genul asta de barbati spun daca au o aventura, iar daca cineva se da la ei nu se abtin sa nu iti zica. Nu te gandi la prostii, fii inventiva si diplomata, arata-i cat de mult ai nevoie de el si cat il iubesti, chiar daca nu e pregatit cu bebe 3 nu-l presa...mai ales pe criza astaalcool
ingerash
Scris: Wednesday, March 4, 2009 1:11 PM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
Rody nu te gandii la prosti.Schimba atitudinea ta fata de el,nervozitatea,fi mai diplomata,fa-i des complimente,iar tie fa-ti o schimbare de look,vopsit,coafat,imbraca-te cu ceva frumos...sant alaturi de tine!pupici iloveyou computerlove
bulibuli
Scris: Wednesday, March 4, 2009 3:02 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
sorryCred ca fetele au dreptate, e destul de rau ca treci prin momentele astea urate, nu trebuie sa mai si gandesti negativ.. e vina mea ca-mi pun intrebari dintr-astea de cate ori ceva nu merge bine, si nu stiu daca e un lucru prea bun... incearca sa uiti ce-a fost rau , sa nu-i mai amintesti sau sa-i reprosezi.. la mine a functionat asta, barbatii sunt extrem de orgoliosi, ma repet.. asa ca l-am lasat pur si simplu in pace, nu i-am mai adus nici un repros, desi aveam o multime pe suflet, si el dupa un timp si-a facut curaj sa se apropie iar de mine si sa discutam.. ce sa spun, e greu cand vezi ca esti singura in lupta asta, dar trebuie sa lupti pana la capat sa salvezi relatia voastra, e important sa fiti o familie pentru copiii vostri. S-a indepartat de voi in timp, deci va fi nevoie de timp sa va regasiti, dar important e sa reusiti sa discutati, sa va dati seama unde ati gresit fiecare, cum bine au spus fetele, sa va iertati si sa lasati totul in urma ca pe o amintire urata...

grup
Maria & Mario
Scris: Wednesday, March 4, 2009 7:02 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Katy , ma bucur ca lucrurile merg din ce in ce mai bine intre voi ! ( sper ca am inteles eu bine ! ) .
Rody , vesti pentru noi ai ?

Si ca sa ma bag si eu in seama , sincer , NU toti barbatii sunt " incantati " de abordarea asta ! Cel putin al meu ..... daca vede ca il las sa o ia pe aratura , pai cred ca s-ar tot duce , intrebandu-se pana unde poate intinde coarda ? Si ce e in neregula cu mine de nu observ schimbarile ! cine stie .... Eu am o atitudine mult mai impunatoare si radicala , fara rost de interpretari de situatii etc . Si stiu ca asta ii place si lui, ca cica asa stie ca eu il iubesc si nu imi scapa din "obiectiv " relatia noastra !

Acum , ce stiu eu , fiecare e diferit ! sorry
Roxanel
Scris: Wednesday, March 4, 2009 7:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Sa vedeti al meu ce capace de oala ia daca o ia pe aratura. Pana acum a vazut numai polonice ... virtuale. Asa ca sta cuminte in banca lui.ras
miha76
Scris: Thursday, March 5, 2009 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2007

Rody pentru voi...ma rog sa va fie bine si sa rezolvati problema...sunt alaturi de tine!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.