M-am certat cu sotul!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
abiand
Scris: Tuesday, March 3, 2009 1:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/7/2008
Rody au dreptate fetele, o cina, un vin, nu ceda asa usor, mai ales ca la nervi spui multe lucruri.
TeosOf
Scris: Tuesday, March 3, 2009 1:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
sami wrote:
Rody,eu luam un pahar si ma puneam langa el,sa impartim frateste vinulsic sa vezi daca nu i s-ar fi dezlegat limba hainoroc

newclap cea mai buna solutie; si daca terminam sticla, mai aduceam una hainoroc
shirel
Scris: Tuesday, March 3, 2009 2:09 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Si chestia ca si tu te-ai indepartat de el spuneai ca dormi cu Solene in camera undeva ,nu mami locul tau este linga sotul tau.Barbatiilor le este tare greu cand sunt parasiti ,tu esti cu copii dar el ?Trebuie sa ajung eu la voi,sa stau cu copii si sa va trimit pe voi intr-un mic concediu singuri daca nu bataie ,ce credeti!Eu sunt sigura ca este la el o stare de spirit temporara care -i va trece dar trebuie ajutat si asta depinde de tine nu de psiholog!
cristinaflorina
Scris: Tuesday, March 3, 2009 3:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
shirel wrote:
Si chestia ca si tu te-ai indepartat de el spuneai ca dormi cu Solene in camera undeva ,nu mami locul tau este linga sotul tau.Barbatiilor le este tare greu cand sunt parasiti ,tu esti cu copii dar el ?Trebuie sa ajung eu la voi,sa stau cu copii si sa va trimit pe voi intr-un mic concediu singuri daca nu bataie ,ce credeti!Eu sunt sigura ca este la el o stare de spirit temporara care -i va trece dar trebuie ajutat si asta depinde de tine nu de psiholog!

Foarte mare dreptate are Shirel. Locul mamei e linga sotul ei. Mai gindeste-te nu lua decizii la nervi.Chiar ca va trebuie un concediu sa va ginditi doar la voi.pupici
Rody
Scris: Tuesday, March 3, 2009 3:52 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Multumesc fetelor ca sunteti alaturi de minecomputerlove computerlove computerlove O sa incerc disearasa sa vorbim cand dorm fetele,sa vedem ce lapte cu cacao iesescratch Deocamdata nu stiu ce zic.El deja cica a gasit o garsoniera si cica, ca se multa singuralcool Va spun disera ce si cumalcool
koko2008
Scris: Tuesday, March 3, 2009 4:12 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Bafta Rody.Eu sper sa va impacati..am crescut fara tata si nu le doresc la fetele tale asta!!!!Te pup.pupici
sousourel
Scris: Tuesday, March 3, 2009 4:14 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Daca vrea sa stea singur, se pare ca se simte aglomerat.
Daca deja si-a gasit un loc in care sa stea singur, inseamna ca ceva il preseaza mult de tot.

Fata draga, iti doresc mult succes in discutia de diseara! Tine cont de faptul ca pentru Solene te-ai luptat mult. Poate ca momentan trei copii e mai mult decat poate sotul tau accepte in momentul de fata. O relatie se construieste, se reconstruieste si de multe ori se "reincalzeste" daca tii sa o ai. Aaaa..si inca ceva. Ei sunt foarte orgoliosi! Daca a apucat sa spuna ca vrea singur, ii va veni greu sa ia inapoi vorba asta. Tu vei fi cea diplomata pentru amandoi. Succes inca o data!hearts
t-mihaela
Scris: Tuesday, March 3, 2009 4:37 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Of mai Rody...poate il convingi pana la urma sa mergeti la consiliere nu-i zice " psiholog " sa nu-l sperii ,zi-i consilier marital ca suna mai bine.uff Sper sa treceti si peste asta grup angel
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, March 3, 2009 6:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
shirel wrote:

Subscriu!
In plus barbatul e capul, dar femeia e gatul, capul fara gat cade, se rostogoleste, prin urmare tu trebuie sa-l sustii. Cu diplomatie trebuie sa rezolvi problema!
Maria & Mario
Scris: Tuesday, March 3, 2009 6:32 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Rabdare , vorba buna, comunicare ..... multa dragoste si intelegere va doresc amandurora ! Poate e doar o perioada mai grea , pentru ca o noua venire in familie da peste cap uneori rutina , ordinea , tabieturile etc . Incearca sa iti faci timp pentru VOI doi ! Aminteste-ti cat de greu a acceptat un bebe doi , amnteste-ti cat de greu v-a fost cand ati avut probleme cu Solene ! E timpul pentru voi doi !
Iti doresc multa intelepciune , rabdare si dragoste ! Sa aveti grija de voi ! angel
shirel
Scris: Tuesday, March 3, 2009 6:44 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Rody,ma gandesc la tine deseara!computerlove computerlove coeur coeur
oanalaurisa
Scris: Tuesday, March 3, 2009 6:56 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Of,sotii astia! Nu mai zic nimic...am un gust amar cand citesc aici...putere si curaj,Rody! SUNTEM CU TINE!
ingerash
Scris: Tuesday, March 3, 2009 8:52 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Rody mult succes!Sant alaturi de tine si sper sa ajungeti la un consenshearts coeur coeur Ma voi gandi si ruga pentru voi!iloveyou iloveyou iloveyou
marivic
Scris: Tuesday, March 3, 2009 9:10 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
si eu sunt langa tine,RODY,multa rabdare si intelepciune.lasa-l pe bb3 mai incolo,...aveti tottimpul din lume,...computerlove computerlove computerlove
raly
Scris: Tuesday, March 3, 2009 9:21 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Rody,eu sper din tot sufletul ca deja ati terminat cina cea romantica si ca esti deja in bratele sotului.Sa stii ca ma gandesc la tine si iti tinem pumnii!computerlove computerlove computerlove majoreta majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.