|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/10/2007 Mesaje: 552
| Rody te pupik si eu. si sper din tot sufletul ca totul va fi bine. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/15/2008 Mesaje: 119
| Mai ales ca duminica este 8 martie.Sedu-l si redevino femeia lui si nu mama copiilor lui Macar pentru o zi! Arata-i ce pierde..........
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/10/2007 Mesaje: 552
| Imi aduc aminte cand ati avut probleme cu printesa..ce greu era..eu sper din tot sufletul sa va reveniti..sa va iubiti ca la inceput. D-zeu sa va ajute~!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Rody im pare nespus de rau ca treci prin asa ceva, gandeste-te ca atunci cand nu vroia bebe2 ai trecut prin aceeasi situatie, lasa bebe 3 pe mai tarziu, ca sigur vine , acum lupta pt casnicia ta , fii iar Rody nebunatica pe care o cunosc, tot timpul vesela si pusa pe shotii. Ar fi minunat daca ai avea cu cine lasa fele in weekend si fii iar sotia lui nu doar mama, cateodata barbatii au nevoie sa fie in centrul atentiei, sa vada ca il iubesti,poate e stresat la servici ( din cauza crizei). Astept vesti bune si te pupic |
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Rody, lasa bebe3 deocamdata, (si daca el a zis nu, nu-l mai stresa); cum au spus si fetele pe Forum, pe barbati ii sperie criza economica, responsabilitatile, incearca sa pastrezi ceea ce ai, sa fiti o familie fericita alaturi de fetele voastre, ele sa aiba un tata si o mama si, dupa parerea mea, nu trebuie sa le spui copiilor de problemele voastre, copiii pot suferi mult, se pot stresa!
incearca sa fii dulce si calda cu sotul tau, ospitaliera, incearca sa fii prietena si amanta sotului tau; raceala ta fata de el il poate arunca in bratele altor femei... definitiv.
Sa va dea Dumnezeu numai ginduri bune! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Rody, ai grija de tine, de fete...si nu uita de sotzul tau! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Rody,asteptam vesti bune! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Rody,acum am citit si eu,imi pare rau,sper sa fie cava trecator,si noi am avut |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Rody, multa bafta duminica si a dea Dumnezeu ca totul sa se rezolve favorabil pentru tine, pentru fete, pentru voi ca familie!!!!
Sfaturi nu sunt in masura sa iti dau, caci nici la mine situatia nu sta chiar pe roze!!!! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Rody ce mai faci? sunteti bine, s-a rezolvat pana la urma ? pupicei |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Rody, imi pare rau ca aveti probleme in casnicie.Sper ca intre timp v-aati regasit |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Rody, cum mai esti? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Rody, totul e bine? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Rody ce ai mai rezolvat?Ati trecut peste? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Rody, sper ca e totul ok la voi. Ma gandesc ca nu ai mai intrat de ceva vreme pe topicul asta, si asta e un semn bun. |
|
|