M-am certat cu sotul!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rody
Scris: Sunday, June 10, 2007 3:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Fetelor, sunt asa supi ca nu stiu ce sa fac cry cry cry M-am certat cu sotul. Nu stiu de si-a schimbat pararea. A spus ca nu mai vrea bebe 2. I-am spus ca e egoist, fiindca Elo are nevoie de o surioara sau fratior. Ne-am certat rau de tot. Ne-am hotarat sa ne despartim. Nu vreau sa stau cu un egoist toata viata. Sunt hotarata sa ma despart de el cu orice pret. Este foarte egoist. Mi-a spus ca i-am furat libertatea. I-am zis sa-i fie rusine, fiindca Dumnezeu i-a dat o minune de copil, ca e sanatos, ca poate face copii fara nici o problema. Altii cheltuie zeci de milioane pe tratamente si totul e in zadar, iar el e perfect sanatos si da cu piorul. Ce sa fac fetelor? Sunt ffffffffoarte trista!cry cry cry cry cry cry cry
mihaela75
Scris: Sunday, June 10, 2007 4:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Rody, revino-ti . Asta nu e motiv de divort.Lasa omul ca e cam speriat de imaginea a doi teroristi invadand casa cu jucarii.Si eu sunt speriata dar nu ma mai gandesc ca deja e tarziu la mine alcool Fa o pauza cu bebe 2 dar vorbeste de el mereu ca sa stie ca-ti doresti si pana la urma o sa cedeze...de dragul tau angel
Alyna
Scris: Sunday, June 10, 2007 4:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Rody,nu mai fi asa suparatapupici Cum spunea Mihaela,poate e speriat de perspectiva a doi bebei.Sunt sigura ca ce a spus rau,a spus la suparare si acum regreta.Pupici din partea noastrapupici pupici
Ely
Scris: Sunday, June 10, 2007 4:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Rody si eu zic sa nu dai cu piciorul la casnicie pentru atat.Sunt sigura cu timpul ca o sa vrea si bebe 2 ,poate este stresat la serviciu si nu se gandeste la bebe tocmai acum ,poate tu esti prea stresata cu bebe nu ma lua in nume de rau zic ca este destul timp si pentru bebe 2 .Multi pupici si speram sa auzim vesti bune.pupici
Rody
Scris: Sunday, June 10, 2007 5:53 PM
Nivel

Offffffff....mia spus clar ca nu vrea"NICIODATA"sa nu mai insistplans plans plans plans Ne-am certat la cutiteplans A plecat de acasa acum,nu stiu undeplans plans plans
Rody
Scris: Sunday, June 10, 2007 5:54 PM
Nivel

srisesem de 2 ori acelasi mesajbanghead
Kiki
Scris: Sunday, June 10, 2007 6:28 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mai Rody, eu zic sa va calmati, sa discutati problema, sa vezi de ce nu vrea bebe 2...Poate vrea sa mai astepte putin, poate nu se simte pregatit sa o ia de la capat cu nopti nedormite si schimbat de pampersi...
Asta nu e un motiv de despartire, ati spus-o amandoi la nervi.
Calmati-va si discutati la rece si o sa gasiti cu siguranta o solutie pentru problema voastra...
Laura&Alfonso
Scris: Sunday, June 10, 2007 6:32 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Rody..sincer im pare rau ca treci prin asa ceva... linisteste-te, lasa-l un timp in pace si nu ii mai spune nimica de un alt bebelus ca cine stie poate cu timpul el va fi cel care iti va spune ca isi doreste inca un bebe... si priveste partea buna a lucrurilor, ca e mai bine ca a plecat sa i-a o gura de aer, asa se linisteste , si nu continuati cu cearta ..nu da cu piciorul la casnicie.....ai sa vezi cum totul o sa fie bine ... te pupacim dulce foc
sousourel
Scris: Sunday, June 10, 2007 7:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Rody draga, au trecut cam 3 ore de cand ai scris....in ce stare esti acum? E de dorit sa lasi sa treaca putin timp si sa reluati discutia sub alt unghi. Tu stii cel mai bine ce iti doresti de la viata....pareai atat de fericita alaturi de familia ta, crezi ca a-ti creste singura fetita e o solutie potrivita?
Rody
Scris: Sunday, June 10, 2007 7:44 PM
Nivel

Multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine. Sunt asa trista. Visul de a avea bb 2 s-a dus pe apa sambetei. Ma doare sufletul. cry cry cry cry Am discutat calmi amandoi acum si mi-a zis ca nu mai vrea sa mai aiba o grija in plus. S-a gandit bine si a ajuns la conluzia ca de fapt nu-si doreste bb 2. Nu mai am chef de nimic. Plang intrunacry cry cry cry Tocmai cand imi facusem atatea sperante. Nu-l voi ierta pt ca m-a ranit. Vom ramane inpreuna pt Elo. Dar vom dormi separat de acum incolo!cry cry cry
Kiki
Scris: Sunday, June 10, 2007 7:48 PM
Nivel

Rody, imi pare rau ca se intampla asa. Hai curaj, poate se va razgandi si veti avea pana la urma bb2. pupici
Rody
Scris: Sunday, June 10, 2007 7:50 PM
Nivel

Kiki wrote:
Rody, imi pare rau ca se intampla asa. Hai curaj, poate se va razgandi si veti avea pana la urma bb2. pupici

Nu kiki,nu-l cunosti.E incapatanat rau.Cand zice ceva ,pai nu mai poti sa-l convingi orice ai face.Nu stiu ce sa fac.cry cry cry
Lilly of the valley
Scris: Sunday, June 10, 2007 7:55 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Rody nu mai fi suparata o sa-i treaca si tie si lui si ve-ti discuta cand va calmati. pupici Nu vreau sa fii trista!
Kiki
Scris: Sunday, June 10, 2007 8:35 PM
Nivel

Rody wrote:

Nu kiki,nu-l cunosti.E incapatanat rau.Cand zice ceva ,pai nu mai poti sa-l convingi orice ai face.Nu stiu ce sa fac.cry cry cry

Ce sa faci? Sa ai rabdare, asta trebuie sa faci. Cu tact si argumente solide va fi convins pana la urma. Nu acum, categoric, dar mai tarziu cine stie. pupici
Miri
Scris: Sunday, June 10, 2007 9:05 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Rody, hai ca pana la urma totul se va rezolva, o sa vezi!
Lasa-l in pace, da-i o perioada de timp, sa se obisnuiasca cu modificarile din viatza voastra si o sa vezi ca va fi asa cum vrei tu!
Iar cu divortzul, incearca sa nu mai aduci in discutie asta, nici macar in gluma!Doamne fereste de probleme grave care sate aduca in pragul unei astfel de decizii...
Pupici sa mai treaca supararea!pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.