Profil: Lyylyy
Despre
Utilizator: Lyylyy
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Sunday, July 16, 2017
Ultima vizita: Thursday, December 6, 2018 12:44 AM
Numarul de postari: 100
[0.01% din toate postarile / 0.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 47
Postat: Monday, October 22, 2018 8:48 PM
Buna, fetelor! Imi pare rau ca nu v-am mai scris dar a fost o perioada foarte agitata si aglomerata. Am nascut. Am o fetita de o saptamana si 3 zile. Nici acum nu am mai de loc timp liber fiindca gargarita mea imi ocupa toata ziua. Felicitari noilor mamici si sarcina usoara burticilor!
Va pup!hearts
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 44
Postat: Monday, July 2, 2018 11:02 PM
Buna seara, dragi gravidute! Imi pare rau ca nu am mai reusit sa va scriu, dar v-am citit in fiecare zi.
Felicitari Mirunah, sa iti traiasca bebelusul si sa fie sanatos! Bun venit in grup noilor gravidute! Noi am fost sapt trecuta la morfo 2. Fetita este bine. I-a zambit lui tati la ecograf, dar mie din pacate mi s-a scurtat colul. Acum incerc sa o las mai moale cu efortul si cu stresul. Am facut tratament 6 zile cu ovule Polyginax( care nu sunt chiar indicate in sarcina), cate 3 no-spa si un magneziu pe zi. Acum astept sa vad cum evoluam. In greutate pana acum am luat 13 kg, asa ca ma resemnez cu gandul ca voi fii cat o balenuta pana nasc.
App, a nascut cineva la Medlife in Bucuresti? Doctorita mea este de acolo si mi-as dori sa nasc cu ea, dar ma tem sa nu nasc pe drum avand in vedere ca stau la 60 km de Bucuresti si vreau sa nasc normal.
Va pup!
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 43
Postat: Saturday, May 26, 2018 11:27 PM
Buna seara fetelor! Nu am mai apucat sa va scriu, dar va citesc in fiecare seara. Felicitari Lore si Cris, sa va traiasca bebelusii computerlove
Eu astazi cand m-am dezbracat am observat o pata pe cupa dreapta a sutienului. Nu imi dau seama daca e ceva alb sau transparent, fiindca sutienul este alb, dar am ramas socata! Am inteles ca e normal sa curga ceva din sani inainte de nastere, dar totusi asa de devreme?
Postat: Sunday, May 20, 2018 8:45 PM
AlexandraRr wrote:

Buna, eu zic sa mergi maine la medic sa se uite si sa iti recolteze secretie, poate ai candida, este destul de frecventa infectia aceasta la gravide. Ia si te linisteste, daca nu ai dureri sau sangerari nu te speria, eu asa incerc sa ma linistesc cand ma iau si pe mine grijile Cray pupici

Doctorita mi-a zis sa stau linistita, insa daca mai curge pana maine voi merge cu siguranta la doctor, desi mi-e scarba de spitalul din orasul nostru
Postat: Sunday, May 20, 2018 7:02 PM
Fetelor, am o mare problema, cand faceam dus a curs o secretie tare ciudata, galbuie si branzoasa. Nu ma doare nimic dar m-am speriat groaznic. I-am dat mesaj doctoritei si astept sa imi raspunda. Emotional vorbind, parca nu ma mai simt gravida. Sunt tare panicata, desi nu ma doare nimic si nici nu am sangerat. Vi s-a intamplat asa ceva?
Postat: Saturday, May 19, 2018 10:21 AM
Mirunah wrote:
Multumesc Delya si LyyLyycomputerlove

Parca si tu Delya ai pus putin in sarcina. Foarte tare ca deja le-ai dat jos. Bravo!coeur

Lyylyy fiecare corp e diferit. Tu si cu bebe sa fiti sanatosi si fericiti!

Kilogramele le dam noi jos dupa. Ca sfat, eu am incercat sa evit aa mai mananc dupa ora 19:00. Nu prea mi-a iesit mereuLol mai ma trezeam rontaind cate ceva

Sincer eu nu ma abtin de la nimic si mananc si de 5 ori pe zi daca mi-e foame, plus gustari intre mese. Sunt si foarte pofticioasa . Dar ma gandesc ca daca am plecat de la 44 de kg, pt mine e mai mult decat perfect si daca dupa sarcina raman la 50, eram o slabitura hohot
Postat: Saturday, May 19, 2018 8:51 AM
medusa wrote:
Buna diminea?a burtici! Cum va sim?i?i astazi? Cum ati inceput dimineata? Sorina bine ai venit printre noi ..î?i urez o sarcina u?oara în continuare.astazi intru ?i eu în saptamâna 7 .am inceput-o frumos cu pale .?i eu am avut o secre?ie u?or maronie in saptamâna 5 . Am fost atunci la doctor ?i mi-a dat utrogestan-ul..acum sunt bine dpdv al scurgerilor. Ceea ce ma îngrijoreaza este starea de rau ..greata..voma (de ieri am inceput ?i cu voma). Partea proasta e ca so?ul meu nici nu îmi în?elege starea..ma acuza ca ma vait ?i ca dorm prea mult..?i ca ma protejez prea mult..gen sa nu ridic sau ca mi-e rau ?i nu pot sa gatesc..sau sa mananc.ca fac mofturi.si nici nu mai împartasim aceea?i pasiune caci nu mai am energie.incerc sa nu ma stresez mai ales ca el ar fi trebuit sa îmi fie sprijin nu critic.aseara îmi zicea ?i arata poze cu femei insarcinate care fac sport..iar eu stau in pat. cum sunt partenerii vo?tri cu voi fetelor? Eu cred ca el nu con?tientizeaza înca..mai ales ca nu are o dovada palpabila...nu ?tiu...ma îngrijorez.. ma gândesc daca nu va fi un tata bun?

Unii barbati constientizeaza mai greu ca vor devenii parinti. Uneori le e teama ca nu se vor descurca in rolul de tata. Plus ca majoritatea barbatilor nu vor langa ei o femeie care se plange intruna. Eu ii zic sotului meu doar daca ma intreaba cum ma simt. Pr langa asta, conteaza foarte mult si varsta sotului si gradul de maturitate, daca pot spune asa. Sotul meu are 21 de ani si la inceput aveam impresia uneori ca nu isi doreste copilul, pe urma m-am documentat si am aflat despre ce e vorba. Acum a inceput sa ma trezeasca noaptea fericit ca statea cu mana pe burtica si l-a simtit pe bebe. Parerea mea este sa nu te ingrijorezi, sa nu ii mai spui de fiecare data cand ti-e greata pt ca barbatii vor totusi o femeie puternica langa ei. Vei vedea ca va fii un tatic minunat!
Postat: Saturday, May 19, 2018 8:38 AM
Mirunah wrote:
Poza cu burtoi de 32 de saptamaniras

Inca nu ma incomodeaza asa rau.

Pana acum am pus 10 kgHilar

Ce burtica frumoasa! Chiar ieri am vazut o graviduta cu buricul iesit si vorbeam cu soacramea ca eu sper sa nu imi iasa asauff
Acum ca am citit ca tu ai pus 10 kg, sunt convinsa ca eu voi fii cat o balena, avand in vedere ca am pus deja 8 jumate hohot
Postat: Friday, May 11, 2018 12:53 PM
fluturash26 wrote:
Fetele, vi s-a intamplat sa aveti dureri de masea in sarcina? Am de ieri niste dureri care sunt surde asa nu dor tare dar mii teama sa nu ma doara si mai tare, eu mereu am avut probleme cu durerea de dinti si masele..si nu stiu ce le-as putea face daca m-ar apuca acum...are o mica cariuta cred...

Pe mine m-a durut maseaua ingrozitor acum cateva saptamani, dar sincer, am rezistat eroic si nu am luat nicio pastiluta.
Doctorita mi-a zis k pot lua paracetamol simplu sau nurofen. Nurofenul nu l-am luat in considerare de la inceput pt k stiu ca nu este bun in sarcina, dar am rezistat si fara paracetamol. Parerea mea este sa te duci la un dentist bun, ei stiu exact cum sa procedeze la gravidute. Soacra mea si-a scos o masea pe viu cand era gravida, dar au trecut 20 de ani de atunci si a evoluat medicina pana acum. sunt sigura ca va fii bine
Postat: Wednesday, May 2, 2018 11:47 PM
Multumesc mult, fetelor!
De acum clar voi incerca sa ma menajez, atat fizi cat si emotioanal. Cred totusi ca si aspiratorul este o cauza fiindca de cate ori aspir ma inteapa burtica un pic. Cred ca are cel putin 10 kg ( aspir cu apa si trebuie sa fie si rezervorul ala plin) . Nu stiu ce a fost in capul meu, dar deabia astept sa iau un aspirator mic micras