Hey fetele n-am mai scris de ceva timp pe aici , bebe imi ocupa tot timpul plus ca merg si la munca , am fost internati in spital o saptamana pentru infectie la amigdalite , unde ,am aflat ca detinem si giardia azi terminam antibioticul si pediatra nea recomandat 5 zile de tratament cu vermigal jumatate de flacon pe zi , cel mic nu a implinit inca 2 ani mai are o luna , a mai urmat cineva tratamentul asta ? Sunt cam panicata dupa ce am citit despre el …
|
MariaS wrote:
Așa a fost la noi când a avut un rotavirus, am tras aproape o săptămână cu scaunele ciudate, nici nu manca, apa greu, țiți a fost baza, din ora în oră era la sân. E posibil sa fie un rotavirus că în perioada asta își fac de cap.
m-am gandit si eu dar pana cine rezultatul nu stiu ce sa fac am zis de 100 de ori ca o sa schimb pediatrul , mi-a zis acum sa i dau debridat si smecta , banana si orez iar daca continua si azi sa fie asa sa merg la spital … nu am ce face decat sa astept
|
ANDREEA2929A wrote: Sper ca sunteți bine, am pățit și eu de câteva ori sa facă doar mucus in pampers nimic de speriat i am spus pediatrei.
Ma trimis sa fac coprocultura insa dureaza 4 zile pana vin rezultatele , m-am enervat maxim cu monstrele ba era prea putin ba prea mult ba prea vechi , are scaune dese si la fel pline de mucus, moi si miroase ingrozitor , azi noapte a facut de 2 ori a murdarit si patul nu a dormit mai mult de 2 ore , mi-a zis sa i dau debridat si smecta pana vin rezultatele dar e horror i se aude burtica foarte zgomotoasa , e agitat , mi-a zis sa nu pape decat orez si banana sa vedem cum se comporta sper sa fie ok daca continua tot asa mi-a zis sa merg la spital sa nu fie risc de dezhidratare 7 scaune la el e exagerat de mult , nu facea decat 1 maxim 2 pe zi si de consistenta normala
|
Fetele helppp!!! Bebe face scaun verzui cu mucus (mult mucus) de azi dim de 2 ori a facut si a papat doar laptic , e cazul sa ma impacientez? Pediatrul nu raspunde iar medicul de familie e dupa ora 4 azi … sa merg la urgente dar voi astepta vreo 2 ,3 ore acolo , nu pare deranjat e vesel nu are febra 37,5 rectal , insa e mult mucus practic doar mucus si mirosul e foarte puternic
|
Aleahim wrote:Hello girls. Intrebare: de unde as putea cumpara costume de baie cu filtru uv pt Aniela si sa nu fie 200 de lei bucata? Mergem peste 2 sapt in concediu si i-as lua doua, dar la preturile astea, mi se rupe inima Erau la H&M parca 80 de lei sau pe sinsay ceva mai ieftine dar nu stiu ce sa zic despre calitate nu am comandat
|
Fetelor va mulțumesc... nu știu ce sa zic ,de ajutor mai vine mama când am treaba însă în majoritatea timpului sunt singurA ... cu achizițiile el e destul de activ ziua de la naștere doarme doar reprize de 30 de min (3 pe zi maxim) rareori 1 ora , am încercat sa îl trec la 2 somnuri însă a fost mai rău, sincer cred ca și eu simt nevoia de o vacanta și îl cam agit , cu mâncatul cred ca este doar mofturos este destul de grăsuț are undeva la 9 kg , acum noaptea se trezește doar în prima parte a nopții gen de vreo 3 ori , dar e greu de readormit și îmi zicea cineva sa nu fie o cauza medicala pt care se trezește asa plus ca e și mârâit rauuuuu de o perioada , m-am tot așteptat la dinți însă nu dau semne , medicul zice ca e ok însă nu mi-a dat nici o analiza ... ma gândeam sa-i fac asa de capul meu o coprocultura și un sumar de urina , poate sunt doar paranoica și el doar creste și sunt eu prea obosita, iar cu statul în Fundulet nu vrea pe ca a învățat sa se târască ,sincer nici nu mai știu cu căldură asta ce activități sa fac cu el pe ca ziua o petrecem în casa iar seara e destul de rupt la ora 9 maxim trebuie sa-l culc , iar apoi urmează nebunia pana la 1 se trezește de 3 , 4 ori iar fug sa îl readorm iar în timpul asta ma ocup și de casa curat biberoane mai fac o mâncare, ma pun în pat la 1 2 noaptea el la 6 7 se trezește și iar de la cap... la plimbare când ies trebuie sa ies mai pe răcoare îl mai pun în piscina în curte îl mai plimb cu căruciorul , ba chiar am luat și un premergător îl mai pun câte 10 minute ,nu pare sa-i convină nimic . Doar la plimbare este cuminte se uita liniștit și nu se agita în cărucior
|
wannabemom wrote:Buna, fetelor. Ce alte remedii ptr dureri de dintisori sunt bune? Alternez Calgel cu fiole Camilia... Anaftin baby nu a ajutat, iar de jucariile inghetate de dentitie se plictiseste dupa 2 minute... Are deja 2 dintisori jos si unul sus, parca e bugs bunny Lyli, la tine cum e cu dintisorii? Buna la noi nici macar unul ,gingia nu da semne insa avem alta problema bebe nu vrea sa stea in fund se trezeste de 3 ori pe noapte si refuza orice mancare in afara de fructe si iaurt am numai nervi zilele astea si oboseala acumulata maximmmm.
|
simmo wrote:
Lily, iaurt sa cauți din acela natural (care sa conțină doar lapte). Cel de la Nestle 6 luni are agent de îngroșare și zahar în el. As evita agentul de îngroșare la copil asa mic. Băiatul târziu a acceptat iaurtul și branza (prima oara făceam în casă, iar ulterior am luat din comerț iaurtul - nicio varianta nu a vrut pana pe la vreo 8 luni; branza de casă i-am făcut pana la 1 an).
Simo ma gandeam la napolact bio stiu ca e cat de cat ok nu stiam ca cel de la nesle are zahar
|
ANDREEA2929A wrote: Iaurt noi am început cu cel de la lidl de 10 grăsime însă acum ii dau cu 3,5 e prea cremos și nu i place. La iaurt am încercat de vreo 5 ori pana a acceptat. Brânzica de casa ii dau și eu dar combinata cu legume sau cartof pasata ar trebui sa i placa. Eu o fac cu calciu carbonic și lapte de vaca nu din comerț pasteurizat pt ca oricum îl fierbi.
Eu am facut cu lamaie , dar nu accepta nici simpla nici cu cartof nici cu fructe asa face si cu telina da sa vomite nu am ce sa-i fac , o sa incerc si iaurtul sper sa i placa mi-ar usura munca dimineata , e kamikaze pana i dau sa pape pt ca el nu mai mananca noapteq de la 2 luni si dimineata cand se trezeste nu are rabdare , ma gandeam sa incerc iaurtul de la napolact bio , si branzica tot cu napolact i-am facut sper sa i placa
|
Fetelor intrebare, bebe meu e la 2 mese de acum , as vrea dimineata sa i dau iaurt cu fructe, fructe papa iaurt inca nu am incercat oare il pot introduce ? Pediatrul e in concediu la ultima vizita mi-a zis sa i bag branzica proaspata facuta in casa , am incercat si a refuzato de 3 ori in orice combinatie , ma gandeam oare si iaurtul trebuie sa il fac in casa sau i pot da de la nesle acelea de bebe 6 luni ? Voi cum ati facut ?
|