|
|
Tuesday, October 5, 2021 |
Friday, October 8, 2021 12:57 PM |
1 [0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi] |
|
|
Buna fetelor. Sunt mama a doi copilasi Am 25 de ani si sunt puțin nedumerită desi am experiența sa zic asa Luna asta mi-a venit menstruația pe 4 septembrie si a foat torul norma. Acum o săptămână am avut cateva simptome ciudat,arsuri stomacale greata..mi-am făcut cam 5-6 teste de sarcina..cam toate au iesit pozitiv ,dar a doua linie fffoarte slab pozitiv ,abia se vedea la lumina(acelasi lucru l-am patit si la al doilea copil cand mi-am făcut testul cu o săptămână inainte de menstruație pt ca mancan foarte mult)..asa ca ma așteptam la un al 3-lea bebelus.. Supriza..acum 4 zile mi-a venit menstruația care tine 5 zile fara nici o zi in plus sau in minus..dar de data asta a tinut 3 zile..a -4a adica astazi am văzut doar o pata sau doua maro sters sa zic asa plus ca luna asta a fost mai redus cantitativ
Poate este off topic,dar am nevoie de ceva pareri pt ca sangerari peste sarcina eu nu am mai avut. Ma doare miljocul,ieri dimineață am zis ca lesin si nu alta,dar am zis na sunt la menstruație sa fie normal. Azi cand am vazut ca mi-a trecut ,ceva nu este ok. Niciodata nu am avut nenstratia 3zile!!!
|
|