Uraaa! am terminat puloverul pentru papusa mea... Astept critici din partea voastra daca sunt,ca nu ma supar..
P.S genyna ti-a iesit super super puloverasul.Sa-l poate sanatos baietelul tau....
|
Andrushka,Mirela ,Darioara ce frumoase sunt puloverele voastre....sa le poarte sanatosi micutii vostri. eu mai am pana termin puloverasul pt zana mea...
|
Cristina ce frumoasa e rochitica si nici nu e greu modelul....
|
Lasa Isabela ca sunt draguti....Vorba Cristinei important e sa inveti tehnica de lucru.....La prima mea bluzita i-am facut manecile foarte stramte... Nici acum nu stiu sa fac lucruri extraordinare asa cum fac unele fete,dar am mai invatat cate ceva intre timp.Bafta in continuare!
|
Kalesa ce faina e rochia.....sa o poarte cu placere.
|
Geanina ce frumos iese....
Fetelor,am inceput puloverasul si il lucrez cu tehnica raglan.Am facut modelul pt gat si umeri si am continuat modelul cu romburi dar m-am incurcat cand am adaugat ochiuri in cele 4 puncte si nu mi-au mai iesit romburile.Asa ca am stricat de vreo 4 ori.O sa incerc un altul mai simplu ca sa nu ma mai incurc si sa-mi iasa.
|
ce frumoase sunt fularele...sa aveti spor in continuare.
|
Ok.Si acum la lucru..
|
Cred ca acum imi iese,nu? poza tot neclara e,nu stiu ce-i cu aparatul asta.
|
Multumesc de ajutor,Diana,kale...deci am gresit scaderea spre dreapta... .incerc iar si revin cu poze.
|