luna/saptamana de miere
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fdianamaria
Scris: Friday, February 17, 2006 6:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
unde? cum a fost? patzanii...
Mirandolina
Scris: Saturday, February 18, 2006 10:36 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/12/2006
Pai n-a fost!
Kiki
Scris: Saturday, February 18, 2006 9:52 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Noi am fost la mare, in Eforie Nord. Ne-am distrat, ne-am bucurat de apa si de soare...
AdrianaC
Scris: Sunday, February 19, 2006 3:28 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Noi am fost 2 saptamani in Antalya. A fost foarte frumos, ne-am simtit bine, ne-am distrat, am facut cumparaturi, am vizitat orasele din apropiere, Kemer, Side, Alanya, am facut excursii printre care o excursie de 1 zi cu vaporul pe Marea Mediterana.
oana_nicole
Scris: Sunday, February 19, 2006 8:39 PM
Nivel
Nivel: Senior

Eu am primit de la serviciu cadou de nunta o excursie in Grecia. Noi ne-am casatorit in aprilie si in iunie am plecat in excursie. A fost ceva de vis... Ne-am simiti minunat o saptamana acolo. Exact ca doi porumbei. Hmmm, ce vremuri. colors
Anaida
Scris: Sunday, February 19, 2006 9:05 PM
Nivel

Noi am fost la mare, la Mamaia, cu fratele si cumnata mea (o luna de miere in 4)...la sfarsit de august, dupa ce vremea fusese torida, au venit ploile...asa ca...vreme de numarat bani si...de stat in hotel (se subintelege ca banii ramasesera acasa)...a fost frumos, dar mi-amintesc si de o cearta cumplita (of, orgoliul!), nu mai stiu din ce motiv, dar parca ne-a umbrit putin bucuria casatoriei noastre.Noroc ca am mai invatat cate ceva cu trecerea timpului, ca altfel ajungeam la balamuc!
Cand am revenit acasa, dupa o noapte nedormita, a trebuit sa ma duc fuga la scoala, ca aflasem ca nu vor sa-mi dea clasa intai (desi tocmai terminasem o serie)...m-am necajit rau pe directoarea de atunci si pe o fosta colega care s-a dovedit a fi cu 5 fete...dar am deviat de la topic...
Elia
Scris: Wednesday, February 22, 2006 7:48 AM
Nivel: Guest

Noi n-am avut o luna de miere propriu-zisa, dar inainte de a ne casatori am facut o croaziera pe Raul Yangtze, prin niste defileuri de vis, cateva zile si cateva nopti, a fost minunat. Cand am ajuns la destinatie am aflat ca sunt insarcinata, asa ca a ramas o calatori de neuitat si noi vorbim despre ea ca fiind "luna de miere".

Dupa nunta chineseasca nu am avut vacanta, eu eram deja insarcinata, aveam de alergat ca desi facusem nunta inca nu ne iesisera actele, asa ca nu am mai facut nimic. Iar dupa nunta ortodoxa, John avea mai putin de doua luni, toata familia lui Coleman era in Romania, asa ca am calatorit cu ei, o luna de miere in familie. Cel mai mult mi-a placut la Sighisoara, unde nu mai fusesem si care este cel mai frumos loc din toata lumea, te face sa te simti in alte vremuri...
danadoditoiu
Scris: Thursday, February 23, 2006 8:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/19/2006
Noi am fost citeva zile la Brasov.Afost frumos dar un picut cam frig.
mihaela75
Scris: Friday, February 24, 2006 8:11 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Nici eu n-am avut luna de miere ca eram deja gravida si aveam niste greturi de ma taram pe jos.Apoi a crescut burta si n-am mai vrut eu sa plec nicaieri.Acuma nici nu ma mai gandesc sa arunc banii pe luna de miere ca tot ce economisim bagam la proiectul "casuta noastra":ras:Am terminat-o si cu cadourile.De ziua indragostitilor sotul avea in plan un inel destul de scump.Am zis " cat costa?"Zice:"Atat"Eu zic " Bine , da banii incoace la mama si-i bagam la banca pt. casa" Si asa nu ma omor dupa bijuterii.Deci luna mea de miere o s-o fac poate in curtea casei mult visate:yes:
taki
Scris: Friday, February 24, 2006 8:20 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Nici noi nu am avut luna de miere si nici nunta. Dupa ce am depus actele de casatorie, prietenii sotului au dat o petrecere in cinstea noastra...eu mi-am luat o rochie alba si sotul s-a imbracat cat de cat lejer si am luat-o drept nunta.
Anul asta, prin toamna vrem sa facem nunta ( cadoul tatalui meu va fi nunta ), dar eu daca nu slabesc nu fac nimic.
Cred ca pe la anul o sa avem si luna de miere, dar o sa fie in 3, impreuna cu printesa noastra. Vreau sa vad Hawaii bounce
Elia
Scris: Friday, February 24, 2006 9:03 AM
Nivel: Guest

Sper ca macar la nunta de argint sau la cea de aur (sa dea Dumnezeu sa le apucam) sa mergem si noi intr-o luna de miere. Ma tot gandesc unde mi-ar placea sa merg...daca in ceva ge Hawaii, Fiji, Aruba, Bermuda...ceva unde sa stai la soare, sa lenevesti, sa vezi rasarituri si apusuri de soare, sau undeva gen Venetia, Egipt, Peru, Cambodia. MAi am timp pana la nunta de argint sa ma hotararsc
g_nicoleta2000
Scris: Friday, February 24, 2006 9:46 AM
Nivel

Noi dupa nunta am plecat la Baile Felix. Era asa de frumos dar nici unul dintre noi nu se simtea prea bine. Am stat 2 sau 3 zile, nici nu mai stiu, cu toate ca aveam cazare platita pentru mai mult si in drum spre casa sora mea imi spune la telefon ca mama este in spital. La 3 saptamani dupa nunta o ingropam pe mama fara sa ma gandesc la luna de miere sau la viata mea de proaspata Doamna.
Cred ca toata viata mea nunta mea va fi legata de ceea ce am pierdut; am castigat un sot exceptional dar am pierdut-o pe mama.

leut
Scris: Friday, February 24, 2006 6:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Noi am avut nunta sambata iar luni am plecat la mare, la Mamaia. Imi amintesc serile in care ne plimbam la malul marii...a fost minunat, mai ales ca era inceput de septembrie iar soarele nu mai ardea asa de tare...liniste, foarte multa liniste sufleteasca...si aveam nevoie! A...si multa, multa dragoste!:yes:
sunny
gugulet
Scris: Monday, March 6, 2006 10:01 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/23/2006
Noi am avut nunta la mures in 16 iulie iar in 23 o aveam pe cea de la nasaud iar in 1 aug am plecat ptr 2 sapt in Egipt ... a fost superb ca un vis. Ce imi pare rau acuma e ca nu am facut mai repede pasul de a avea bb. Adica chiar in Egipt. Poate iesea mai bronzat ca si mami si tati care sunt ideali ptr reclama de iaurt. hohot
stele_pe_cer
Scris: Friday, March 10, 2006 10:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Nici noi nu am avut luna de mire, pentru ca noi, din cauza unui deces in familie nu am putut oficia decat cununia civila.La data la care era programata cununia religioasa, la cateva zile dupa(cununia trebuia sa fie pe 13 iunie, iar eu am ramas insarcinata pe la sfarsitul lunii), am ramas insarcinata.Apoi a venit cununia civila, iar mai apoi, luna de miere nu-si mai avea rostul...

Acum, odata cu cununia religioasa vrem sa facem ori turul Romaniei, ori sa mergem in Muntenegru.sa vedem ce vom htari, cat de curand....ca noi ne-am duce si colo, si colo...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.