|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/4/2006 Mesaje: 448
| Noi am facut un mic circuit prin tara. Am fost pe la Paltinis, am facut Transfagarasanul, barajul de la Vidraru, am fost pe la Bran, am stat prin Sinaia vreo 3 zile si am facut Bucegii atit cit s-a putut, am ajuns si prin Brasov, in Poiana, pe la Ocna Mures. Si toate astea in 8 zile. Am plecat a 2-a zi dupa nunta cu masinuta ( pe atunci o Skodita din 1976) si inca nu eram hotariti de traseu, apoi dupa ce am iesit din Sibiu am riscat si am luat-o spre Bilea, adica Transfagarasan. Va puteti voi imagina ca era zapada la Bilea Lac si o ceata de nu vedeai la 5 cm in fata nasului. Si asta in luna iulie. Lacul era inghetat si era sa nu mai gasim locul unde am parcat masina.... Si acum cind imi aduc aminte cum scirtiiau frinele pe serpentine si mirosul de incins ma ia cu tremurici; Doamne, ce curaj am avut sa o luam pe acolo, mai ales ca nu ne prea tinea directia.... Vreau sa va spun ca eram singurii cu masina mai veche de 1990 pe acolo. Dar am ajuns teferi acasa si cu multe amintiri frumoase, avind in vedere ca am folosit 6 filme foto. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Noi am plecat in saptamana de miere in Grecia. Ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca am venit de la restaurant la 7 dimineata, am dormit 4 ore si am plecat la aeroport. Bagajul l-am facut in 10 minute si normal ca ne-am trezit acolo fara costume de baie, fara prosoape, fara papuci, periute, pasta de dinti....Dar eram indragostiti si nu ne-a pasat...Acum cred ca ne-am certa ca chiorii daca am uita sa luam toate astea |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Noi am fost o saptamana pe litoral la Mamaia.Dupa ce ne-am intors ,la doua saptamani am facut pitiriazis verzicolor(de la apa de la mare)ca tot e bine sa-ti incepi casnicia cu ceva si am facut tratament amandoi, doar asa e bine sa fim uniti la bine si la rau |

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Ce subiect frumos!
Noi am facut 4 zile de miere, de joi pana duminica, eu eram studenta si era foarte importanta scoala...Am fost la Poiana Brasov. Dar am dormit o noapte la Predeal si in timp ce urcam scarile la hotel imi spunea sotul ca sunt felinare cu senzor de miscare, cand ne vom apropia se vor aprinde...deci el mai fusese acolo L-am vrut batran, l-am luat si cu experienta!
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| noi am fost 2 sapt pe aici prin italia, la venetia, roma, pisa, la spezia, carara, viareggio , firenze si la mare. in fiecare zi in alt loc, dar tot acasa dormeam. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Luna de miere - a se citi saptamana - am facut-o la mre, la Mamamia si imprejurimi.Doar ca dupa prima zi de plaja sotul a reusit sa faca insolatie , asa ca n-as mai numi-o " de miere" |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
|
Super tare! |
|
|