Hello fetelor aduc vesti. Duminica am avut o durere puternica in zona pubiana simteam asa cum ma trag muschii din stg si din dreapta a durat cateva secunde dar am stat nemiscata pana a trecut. Asa ca luni m-am dus fara programare la doctorita ( aveam si un dublu test de interpretat) si a propus sa imi faca o eco sa fim siguri ca e ok. M-a luat putin prin surprindere a zis ca pare fetita 90% . Ca ziceati ca is prea multe fetite pe forum... la noi pe strada sunt 5 baieti si 2 fete a mea fiind a treia :D. Faceti cunostinta cu Lilli https://ibb.co/hts9BJ Dublul test a iesit bine risc 1 din 10000. As vrea sa va intreb...si voi va treziti dimineata cu dureri in talpa? Cred ca e din cauza ca nu prea fac miscare de 2 sapt tot zic ca ma apuc de pilates pt gravide si cand am vrut m-am ales cu o viroza respiratorie :(. Ah da si mai am tot felul de impunsaturi si pulsatii si contractii musculare sub buric...
|
Salut. Oare fetele care au nascut cu Hasa Mihaela in Cluj-Napoca ma pot contacta pe privat...sau si aici e ok daca mai intereseaza pe cineva. Am o intrebare legat de ea.
|
Dea22 wrote:
Eu am facut testul harmony la 10/11 sapt. Am aflat intradevarul sexul,dar pe langa asta se testeaza riscul de sindrom Down (trisomie 21) si alte doua afectiuni genetice, trisomia 18 (sindromul Edwards) si trisomia 13 (sindromul Patau). Eu am ales sa fac harmony in loc de dublu test si a costat 1570 lei .
Hmm multumesc pentru informatie. Tot mi se pare scump si asa. Daca iti da informatii extra fata de dublu test sa zicen ca merita dar si asa... Oricum cred ca conteaza si varsta mamei. Poate ati vrut sa aflati mai multe chestii nu doar riscul de sindrom si sexul. Oricum e bine de stiut ca sunt astfel de teste.
|
Andreea06 wrote: Testele gen panorama sau harmony, dar sunt f scumpe si nu merita, doar pt a afla sexul mai repede.. sunt pe la 3000 lei parca.
Hmm da are sens de ce nu isi face lumea testul asta. Cine stie poate nu a platit nimic altfel mi se pare extrem de scump pana si 300 lei mi se parea scump...pot rezista inca o luna ca sa aflu
|
Salut fetelor ia uitati ce coc in cuptor https://ibb.co/is2x9x Hematomul aproape ca nici nu mai conteaza. Avem un puls de 135 si am dat dib fundulet pt tati si mami ca sa aratam cat de distrati suntem noi. Felicitari georgiana pt baietel . Sa ai sarcina usoara! Auziti fetelor am o intrebare mi-a zis o colega ca ceva prietena de-a ei si -a facut ceva test care iti zice exact sexul pe la 3 luni. Zicea ca fata a aflat destul de repede ca are 2 fetite. Ce test e acela? Eu stiam doar de ecografie dupa 12 sapt poate 16 sapt si de doua Teste care se fac doar cand se gaseste ceva problema si sunt destul de periculoase. Stiti ceva de asta?
|
Mada29 wrote:Si atunci care e cauza prezentei celei de-a 2a linie multumesc de raspuns
Este prezent hormonul oricum trebuie sa fie la fel liniilr sau mai intense. Cum mai zicea cineva scrie pe cutie ai poze cum ar trebui sa arate testu. Testul de sarcina e diferit de cel de ovulatie ca interpretare
|
Andreea-Alexandra wrote: Of of of simptomele astea toate le cautam. Eu nu am avut niciun simptom.De asta nu am vrut sa testez mai devreme nici eu.Sanii au fost durerosi dar au fost fix ca inainte de menstruatie.de asta am zis.Ah tre sa vina uratii mai asteptam.Dar uite ca dupa 5 zile tot nimic.Nu am avut nicio implantare nimic.Nici dureri de burta deloc.Ma simteam absolut normal si asteptam cumintica sa imi vina.Uite ca nu au mai venit.Si am 9 sapt de sarcina nu am vomat niciodata.nici macar senzatie de greata nu am avut in astea 9 sapt niciodata.Doar mananc foarte mult fructe multe si apa multa dar in rest ma simt perfect.Sa ne dai de vestE. Nu ai facut test deloc pana cum?
Da asa e nici eu nu am simtit nimic decat o foame profunda ( care mai mult ca sigur ca a fost de la medicamentee) o pofta nebuna de castraveti murati cand eu nu prea mananc muraturi si temp crescuta. Si clar lipsa menstruatiei. M-am lamurit si eu ca nu ai simptome asa de repede greturile au inceput la 6 sapt, aprox 2 sapt de la conceptie dar nu in perioada de nidatie incerc sa zic...cand asteptam rezultatul daca e pozitiv sau nu. Atunci am avut doar crampe ca la menstruatie darchiar inainte credeam ca imi vine nu ca sunt insarcinata.
|
AlexandraRr wrote: Ma bucur ca sunteti bine si nici hematomul nu mai pune probleme. De multe ori am avut si eu crampe dar cand vedeam ca dupa ce merg la baie imi este bine si nu am nici sangerari ma linisteam, stiam care a fost cauza :* insa asa este, te gandesti la ce este mai rau din pacate :* eu cu greturile sunt exact invers, dimineata ma simt cel mai bine, la amiaza incepe sa mi se faca greata si seara deja cu varsaturi si nu ma mai pot misca, noaptea la fel, dorm intr-o singura pozitie pentru ca daca ma misc imi vine sa vars :( insa sigur acus o sa treaca si perioada asta :*
Da eu ma trezesc de parca as fi baut 3 beri cu o seara inainte :))
|
salut fetelor. Vin putin intarziat cu noutati am trecut printr-o perioada in care am crezut ca am pierdut sarcina. Am avut sapt trecuta niste crampe puternice incat si eu si sotul am adormit amandoi cu lumina aprinsa cu gandul ca ne-am pierdut iepurasul. A doua zi m-am simtit mult mai bine si am inceput cu greturile matinale.. sunt matinale pt ca dupa pranz se amelioreaza si seara nu mai am nimic. Concluzia mea a fost ca in ziua cu crampele an baut jumate de l de apa carbogazoasa ca sa imi treaca greata dar am ajuns sa am gaze care mi-au provocat niste crampr foarte dureroase. Asa ca am stat cuminte acasa si m-am odihnit pana marti la eco. Concluzia e asta: https://ibb.co/meXk7x
Faceti cunostinta cu iepurasul meu ( mi se pare ca seamana cu un iepuras cum i-a facut poza) Inimioara i-am auzit-o un pic si am vazut licarirea pe eco. Desi aveam 6 sapt fara o zi varsta a fost de 6 sapt si 3 zile. E un ghemotoc de 6 mm:) Hematomul e in reabsorbtie s-a indepartat de locul placentei, inainte era mai aproape si era un risc. Analizelr sunt ok deocamdata tsh-ul e 4 si iau tratament euthirox parca ii zice. In rest sunt bine ma bucur ca iepurasul meu e la caldurica
|
Nicole2018 wrote:Neata gravidute! Intreb fetele ce au avut stari accentuate de somnolenta in primul trimestru, ati scapat de ele cand a mai avansat sarcina? Eu inainte dormeam in medie 6 ore pe noapte, si aveam un program destul de activ. Acum dorm mult mai mult, la munca casc toata ziua, iar seara cand ajung acasa... nu mai fac mare lucru, adorm destul de repede. Cafea nu beau deloc. Ma frustreaza un pic faptul ca din cauza somnului si a starilor de greata (care din fericire nu sunt exagerate) nu mai reusesc sa fac mare lucru. Nu sunt graviduta avansata dar tot ce pot sa iti spune ca dorm 9 ore si nu imi ajunge. Ieri am avut o greata usoara toata ziua si de abia m-am concentrat. La ora 10-11 seara deja dormeam pe mine. Din ce inteleg trim 2 e cel mai usor asa ca dormi mult ca te ajuta. Azi sunt in concediu si am de gand sa dorm de pranz ca un prunc
|