|
Felicitari, Dada!!!!
|
Felicitări, Andreea!
Ne bucuram că sunteți bine și că frățiorul se înțelege deja așa de bine cu bebe!
Recuperare ușoară și să vă bucurați de toate momentele astea frumoase in familie!
|
Îmi pare rau, Rebecca! Dar sigur o sa vii cu vesti bune lunile imediat următoare! E un semn foarte bun că s-a "prins" luna asta.
Andreea, naștere ușoară! Câte săptămâni o sa ai in ziua nașterii?
Peste două săptămâni merg si eu la control și o sa am 34 de săptămâni. Până acum nu am stabilit cum voi naște, dar parca inclin spre cezariană și sunt curioasa cam când se programează.
|
Criss4 wrote:Fetelor am revenit cu vești. Am fost la medic astăzi. Conform menstruatiei aș avea 5s și 1 zii, însă ecografic aveam 5s 6zile, așa cum bănuiam, am ovulat mai devreme decât zicea aplicația. S-au văzut sacul, vezicula vitelina,chiar și embrionul micutttt. Se vedea chiar și “pâlpâitul” de la inimioară la eco, însă cu sunet nu am reușit, a zis medicul ca e prea firav acum și ca ne vedem peste 2 săptămâni. Medicul mi-a zis ca toate lucrurile sunt bune și să fiu optimistă. 🥺 https://i.postimg.cc/J003wKzF/4723329f-9625-4fe4-9c68-13ec9186b4a7.jpg
Ce frumoos! Mă bucur mult de tot pentru veștile bune și îți doresc o sarcina ușoară în continuare!
|
Criss, ce beta frumos, felicitări!
Ai fost la medic azi? Așteptăm veștile bune!
|
Criss4 wrote:Fetelor a sosit rezultatul! Se pare ca Dumnezeu ne iubește și pe noi! ❤️❤️ Beta 1.377 Progesteronul are ok oare? Medicul încă nu a răspuns. 🤔 https://i.postimg.cc/1XJBkBQL/IMG-9963.jpgEdit: între timp am reușit să vorbesc cu medicul ginecolog, analiza e foarte bine, mi-a dat tratament de susținere a sarcinii până merg la el, m-am programat pt joi la medic. Voi avea 5 sapt și 1 zii. Medicul a zis ca la aceasta valoare sigur săptămâna următoare ecografic se vede sacul gestațional. 🥺🥺
Yupee, felicitaaaaaari!!! Sarcina ușoară îți doresc!
|
Criss, este foarte bun beta, nu ai de ce sa te stresezi. Poate nu ai recoltat chiar fix la aceeasi ora si, oricum, e foarte aproape de dublare, nu trebuie sa fie chiar 600. E clar ca sarcina evolueaza. O sa fie bine, ai incredere!
|
Wow, Cris, felicitaaaaaari!
Ce test frumos și ce beta bun! Clar e momentul sa te bucuri, o sa vezi și când repeti beta că o să fie totul bine! E normal sa ai tot felul de emoții și gânduri, dar e clar că nu are nicio legătură cu ce a fost datile trecute. Sa ai o sarcina ușoară!
Capsunica, succes! Așteptăm vesti bune și de la tine.
|
Îmi pare rau, Rebecca! Mă bucur că privesti cu optimism luna noua. Așa e, șanse noi și o sa vina și luna norocoasa!
Andreea, naștere ușoară! Ce puțin mai este! Ai programat deja cezariana?
Eu am acum 27 de săptămâni și mă simt chiar bine. Nu-mi vine să cred că mai am mai puțin de 3 luni până la data preconizată a nașterii. Weekend-ul asta am fost la târgul Baby Boom la Romexpo și am mai făcut câteva cumpărături, am făcut și cursul de puericultura și parcă mă simt un pic mai pregatita. Dar felul meu de a fi îmi pune bete in roate, mereu mă roade teama că se poate întâmpla ceva rău sau că nu o sa mă descurc cu bebelina. Nu mai zic de teama de naștere...
|
Cris si Capsunica, imi pare rau! Va îmbrățișez!
Dada, tu știi cel mai bine, dar părerea mea e ca e mai confortabil sa te prindă trimestrul 2 la nunta decât trimestrul 1. La mine cel puțin a fost foarte nasol in primele luni, cu grețuri, oboseala constanta și o mare sensibilitate la mirosuri. Mă gândesc că nu ar fi ok sa nu poți să mănânci mai nimic la nunta ta și să stai mai mult pe la baie, dar poate tu o sa fii mai norocoasă. Acum, in trimestrul 2, mi-au revenit și energia și pofta de mâncare.
|