Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna, sunt Luciana si de abia v-am descoperit.Voi avea botezul finutului meu peste catva timp si am gasit pe net o lumanare f draguta pe care nu se incumeta nimeni sa o faca. As vrea sa o ornez eu, am toate accesoriile numai ca nu ma prea pricep, poate ma ajutati voi. Sper sa pot pune poza, multumesc. Este cu tull si cu un fluturas, nu stiu cum sa asez tull-ul in jurul ei ca apoi pun eu cumva fluturasul. Poate aveti vreo idee. luciana attached the following image(s):
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Poate te ajuta Anabella ca ea este mestera in aranjamente
Insa, dupa parerea mea, parte de sus ar trebui sa o indoi putin - insemnand pana unde legi cu fluturasul, iar de sub legatura trebuie sa pleci cu mai mult tull decat in partea de sus, si daca vad eu bine mai are si un vol albastru-bleu cu fluturasi mici. Spor la ornat si sunt sigura ca o sa iasa bina in final |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| luciana wrote:Buna, sunt Luciana si de abia v-am descoperit.Voi avea botezul finutului meu peste catva timp si am gasit pe net o lumanare f draguta pe care nu se incumeta nimeni sa o faca. As vrea sa o ornez eu, am toate accesoriile numai ca nu ma prea pricep, poate ma ajutati voi. Sper sa pot pune poza, multumesc. Este cu tull si cu un fluturas, nu stiu cum sa asez tull-ul in jurul ei ca apoi pun eu cumva fluturasul. Poate aveti vreo idee. Buna,Luciana! De unde esti?Daca esti din Craiova,te pot ajuta cu lumanarea,ma ocup de aranjamente florale pentru nunti,botezuri si alte ocazii. Pentru Luciana si restul mamicilor din Craiova sau din apropiere apelati-ma cu incredere.Ofer preturi avantajoase si calitate.Pentru detalii si poze cu aranjamentele realizate,trimiteti un e-mail la reclama interzisa.
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Noi am avut parte de o lumanare aleasa de Misha, care mi-a placut taaare mult: |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Superba |
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/9/2012 Mesaje: 2
| buna am si eu aceeasi problema daca gasesti ceva trimite-mi si mie
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/9/2012 Mesaje: 2
| Guest wrote:Buna, sunt mihaela si de abia v-am descoperit.Voi avea botezul finutului meu peste catva timp si am gasit pe net o lumanare f draguta pe care nu se incumeta nimeni sa o faca. As vrea sa o ornez eu, am toate accesoriile numai ca nu ma prea pricep, poate ma ajutati voi. . Este cu tull si cu 0 funda, nu stiu cum sa asez tull-ul in jurul ei ca apoi pun eu cumva funda. Poate aveti vreo idee. |