Poza cu ERIK CONSTANTIN
|
Buna, eu am nascut joi seara la ora 18:15 min un baie?el de 3,100gr si 49 cm sanatos, a ptrebuitvsa fac cezariana de urgenta k aveam dureri si începusem sa ma dilat intra un deget asa se face ca acum suntvacasa cu bebe care este atât de cuminte nu ma supara la fel ca toate am probleme cu alaptarea din cauza ranilor, lapte am k îmi curge singur dat tot nu se satura doar din al meu eu ma mulg si ii dau si tot Ferendia sa fac completare cu lapte praf o sa va povestesc mai multe cand voi putea acum trebuie sa-i dau lui bebe a pape ca este ora lui deja începe sa dea semn ca se treze?te. Scuza?i de scris dat ma corecteaza singur. O sa ata?ez si o poza cu bebe mai dupa ce i-l bag la mani.
|
Buna fetelor eu am venit de la dr am fost sa-l vad pe bebe, el e bine nu are treaba cu noi sta bine in burtica cantareste 2.100gr dr a spus k d grasunel, eu am zis k nu are nimic k seamana cu mine. Eu sunt happy, peste 3 sapt ma duc iar la control si vb si de cezariana. Mihaela nastere usoara.
|
Lili Eu wrote: Bravo mamy....  ma bucur ca sunteti bine...  si noi avem nopti albe dar asta e trecem noi si peste asta. bebe merita tot. eu rar am nopti in cate dorm si ma trezesc de doua trei ori sa merg la baie apoi sa adorm la loc de multe ori ma trezesc si nu mai pot adormi. dar asta e
Eu am sucesc cand pe o parte cand pe alta toata noaptea, rar sunt noptiile cand reusesc sa dorm aproape toata noaptea si mai nou bebe se trezeste noapte si incepe sa faca sport, yo asa zic cand este asa activ ca face sport.
|
Lili Eu wrote:Luizika tu cum mai esti ce face bebe? ce ascunzi in burtica ????
Sunt bine stau mai tot timpul la pat, bebe e si el bine este foarte activ nu prea ma lasa sa dorm noaptea dar nu ma deranjeaza cand stiu cat de mult l-am dorit, asa ca voi suporta tot pana la capat. Este baietel am ales si numele ERIK CONSTANTIN la ultimul control la 27 de sapt cantarea 947,5 gr.
|
Anelise wrote:Va rog daca ma puteti ajuta cu listutza!  Am lipsit... Multumesc si va pup!
Buna vreau si eu pe listuta pizzzz
|
Danamat wrote:Buna fetelor. Am nascut azi-noapte la 2 jumate un baietel de 3 kg jumate si 55 de cm. La ora 7 jumate mi la adus la san .acuma astept sa il aduca cu mine in salon.
Felicitariiiiii
|
Buna fetelor ieri am facut morfologia si totul este bine astept si rezultatul la bi-test dar sunt foarte optimista ca totul va fi bine acum Dr ma anuntat ca e posibil sa am fetita dar nu se pronunta 100%
|
Buna as vrea sa stiu si cum se cheama grupul pe fb va rog
|
Buna, stiu ca scriu mai rar, bebe este bn crestem si noi mari am fost la contro si avem eco, este de sapt trecuta dar acum reusesc si eu sa o postez.
|