fetelor am terminat salul mai am 3,4 randuri si nu mai gasesc linkul cu filmuletul cum se face blocarea salului,ma puteti ajuta? deabia astept sa va arat,sper sa arate bine dupa blocare acum mi sapare ingust
|
|
am inceput un sal revontuli,dar il voi poza cand este gata ,sper sa iasa cat mai aproape de originale voastre va multumesc pentru ajutor
|
KALE wrote:Luiza uite cum începi:
Rindul 1 Montezi 5 ochi si ii lucrezi (eu i-am lucrat pe dos)
Rindul 2= 2 ochi lenesi(adica tot pe dos), o inmultire cu firul ridicat, ochi central (pe fata) , o inmultire cu firul ridicat, 2 ochi lenesi rindul 3 ?i celelalte fara so?, pe dos Rindul 4= 2 ochi lenesi, o inmult cu firul ridicat, 1 ochi fata, o inmultire iar, 1 ochi central, o inmultire, 1 ochi fata, o inmultire, 2 ochi lenesi Rindul 6=2 lenesi, o inmultire, 1 fata, 1 dos, 1 fata, o inmultire, ochi central, o inmultire, 1 fata, 1 dos, 1 fata, o inmultire, 2 lenesi Mai departe urmaresti schemele.
Sper sa-ti ajute! Succes!
kale te rog sa ma ierti daca unele intrebari ti se par usoare dar sunt la inceput dar chiar nu ma las si ii dau eu de cap pana la urma vreau sa te intreb primul ochi la fiecare rand par este unul din cele doua care se fac pe dos,nu? si voi il lucrati pe dos sau doar il luati pe andrea,pt ca am vazut ca se poate ambele variante si unele pers cand lucreaza primul ochi doar il ridica si il ia pe andrea aceeasi intrebare si pt randul impar cand ma intorc si le lucrez pe toate pe dos ,primul il lucrez pe dos sau doar il ridic? si zici ca ochiul central pe fata ,dar in explicatia de la pag 3 zici pe dos cu ce inteleg de pe schema si cu ce mi-ai mai explicat voi face prima schema sa vedem ce iese si o pozez si o sa lucrez si primul ochi daca nu e bine sa-mi spui oricum fac tot cu ata de incercare
|
acum gata m-am lamurit ,incep sa vad cum iese cu un fir si maine fac cu alize pt ca se desira greu daca gresesc multumesc mult
|
Luiza, nu am lucrat salul asta, dar e pe lista de asteptare. Unde te-ai impotmolit? In pdf scrie cam asa: R1:5 ochiuri pe fata De la R2 pana la R 25 lucrezi dupa schema 1 si la sfarsit trebuie sa ai 51 de ochiuri. Schema este numai pentru partea dreapta a salului. Cu rosu sau gri este marcat ochiul central. Partea cealalta se lucreaza in oglinda. Ochiurile de margine nu se gasesc pe schema, deci trebuie sa-i iei in calcul cand incepi. La saluri unde nu este specificat numarul ochiurilor de margine, se recomanda sa fie de 2, care se lucreaza in punct lenes. De la R 26 pana la R 106 urmaresti schema 2, pe care o repeti de 8 ori. Incearca asa si vezi daca-ti iese. Spor la lucru! [/quote] 1) nu sunt lamurita pt ca an alta parte fetele carel-au lucrat au descris altfel primele randuri de ex kale la pag 3 zice de 2 raduri de punct lenes 2) punct lenes inseamna ca faci toate ochiurile pe fata indiferent cum vin ele? 3)in schema cele 2 x-uri nu inseamna 2 ochiuri pe dos? atunci cum le lucrez cu punct lenes nu stiu inceputul
|
cred ca m-am lamurit cu cresterile dar de pe alte filmulete ,in schimb nu inteleg cum sunt primele randuri
|
imi vine sa plang ,nici in filmulete nu inteleg pt ca eu nu tricotez asa eu tin ata pe deget si la mine arata altfel ochiurile imi doresc asa mult sa fac si eu
|
offfffff,incerc sa incep ,ajutor kale,poate esti pe aici,sau altcineva care stie deci asa babeste am facut 5 ochiuri pe fata si ma intorc iar si le fac tot pe fata ? si apoi incep cu prima schema adica cu randul 2?
|
andreia-laura wrote:fetelor aveti maini de aur.,aveti toata admiratia mea... si a mea
|