Profil: ludmilla
Despre
Utilizator: ludmilla
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, November 20, 2013
Ultima vizita: Tuesday, May 20, 2014 8:43 PM
Numarul de postari: 17
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Botosi de dama
Postat: Friday, December 13, 2013 1:37 PM
Multumesc mult!!!
Subiect: Botosi de dama
Postat: Wednesday, December 11, 2013 12:21 PM
Alyna_ct wrote:
Cami30, nu raman ochiuri nelucrate. Se lucreaza prin metoda randurilor scurte.
Daca montezi 25 ochiuri, lucrezi cu rosu Randurile 3 si 4, 20 ochiuri, 5 ochiuri raman pe andrea, randul 5 si 6 le lucrezi integral adica 25 ochiuri. La randurile 7 si 8 raman pe andrea 10 ochiuri.
Repeti operatiunea explicata

Am citit toate postarile si incerc sa inteleg,insa am o rugaminte ce inseamna randuri scurte?
Subiect: Explicatii detaliate pentru incepatori-diverse modele
Postat: Wednesday, December 4, 2013 11:30 AM
Multumim,pentru informatiile oferite.
Postat: Monday, December 2, 2013 2:19 PM
Multumesc pentru sugestii,ca sa va raspund,am invatat de la zero sa tricotez este o noua ambitie si pasiune,de-a mea stiu sa pun ochiuri,ochi pe fata si ochi pe dos,am invatat de pe internet,m-am apucat de botoseii pe care vi i-am aratat deoarece sunt singurii pe care i-am gasit explicat mai detaliat,mai am putin din primu,insa nu imi iese cusut ca in poza dar mai incerc. Nu vreau sa deranjez cu faptul ca am deschis un nou subiect insa am considerat ca ar fi un lucru bun sa se posteze modele pentru incepatori in ideea ca pe nicaieri modelele explicate nu sunt asa de la o,sunt pentru cele care au experienta.
Imi pare sincer rau ca deschiderea acestei discutii nu a avut succes si nu am fost inteleasa in ceea ce am vrut sa fac.
Subiect: caciulite tricotate pentru copii-iarna- 2
Postat: Friday, November 29, 2013 8:58 AM
Multumesc,m-am uitat si acolo insa vroiam sa ma apuc efectiv de lucru de aceea aveam nevoie de explicatii de la 0.
Postat: Friday, November 29, 2013 8:56 AM
http://www.senpolia.ro/2010/papucei-tricotati-pentru-nou-nascuti.html M-am apucat de acestia daca poate cineva sa-mi explice cum se lucreaza cu doua culori? cum se adauga a doua culoare? si cum se cos. Multumesc
Subiect: Botosei
Postat: Friday, November 29, 2013 8:54 AM
Buna Romina si eu imi doresc acelasi lucru,niste explicatii pentru incepatori,m-am apucat de acestia http://www.senpolia.ro/2010/papucei-tricotati-pentru-nou-nascuti.html insa nu prea imi ies o sa ma mai chinui,daca afli alte informatii poate le postezi in explicatii pentru incepatori. Spor la lucru.
Subiect: Caciuli tricotate
Postat: Thursday, November 28, 2013 3:26 PM
Felicitari,aveti niste maini magice,v-am felicitat si la cele de copii dar astea sunt mai frumoase,de 2 luni de zile m-am apucat sa invat sa tricotez de la zero asa cand am timp liber insa e greu daca nu ai de la cine sa inveti,vin si aici cu aceiasi rugaminte daca se poate postati si modul de lucru la ce faceti pentru incepatoare,asteptam cu mare interes.
Subiect: caciulite tricotate pentru copii-iarna- 2
Postat: Thursday, November 28, 2013 3:17 PM
Felicitari sunt minunate,credeti ca o incepatoare poate face caciula a doua?
Ma ajutati va rog cu un mod de lucru de la zero,poate imi iese. Va multumesc!
As vrea sa fac o caciula dar nu stiu cum sa incep,nu gasesc asa explicatii pentru incepatori.
Postat: Wednesday, November 27, 2013 3:06 PM
Multumim,o sa studiem,mai asteptam si alte informatii de la cele experimentate.

Stie cineva cum se face acest model adica intelege cineva cum se face? http://stranamasterov.ru/node/73165