Scuze daca nu postez la topicul potrivit. Eu inca invat cum sa alaptez. Gasim pozitia comoda. Problema e ca unul dintre sfarcuri ma doare ingrozitor. Parca are rana deschisa. Am pus lanolina, am pus altfel de crema speciala, nu mai stiu ce s afac. Cand incepe sa suga, plang de durere. Ce ma sfatuiti? E normal ce mi se intampla? Imi va trece de la sine sau va fi mai rau?
|
Daca am inceput cu cezariana, continuam pe aceeasi varianta. :)
|
Sa va spun si eu cum ma simt acum, dupa 3 sapt. M-am ridicat din pat dupa 30 de ore obligata de medic, ca eu nu m-as fi miscat. Aveam sonda pentru pipi si nu simteam nimic. Primii pasi i-am facut cu multa durere, ajutata de 2 asistente. Apoi in fiecare zi tot mai bine. Credeam ca nu-mi vai revin, asa de rau ma simteam in primele 2 zile. Refuzamsa cer calmante. Mi-am impus sa rezist. In a cincea zi am venit acasa si urcam cele 3 etaje ale casei. Nu am mai luat calmante deloc. Acum ma mai doare cate putin, poate nu ma odihnesc suficient. Mai gatesc, mai fac curat... Abia astept sa pot face un pic de sport, ca ma simt tare grasa. Si totusi, nu e asa de rau. As mai putea trece prin aceeasi experienta.
|
Multumim frumos pentru mesaje. Abia acum le-am citit. Ma iertati pentru intarziere. Am fost la Atena si doar de cateva zile m-am intors acasa. Le recitesc si plang. Ce sa va spun, va imbratisez pe toate. Eu care plangeam zilele trecute ca ma simt singura. Cum pot sa cred asta cand dragele mele prietene de pe forum imi sunt alaturi? Cine mi-a facut surpriza cu ticker-ul de la semnatura? E foarte frumos.
|
Nici nu stiu cum sa incep povestea. E lunga si minunata la fel ca fetita noastra. A inceput in 2 oct cand eram ingrijorata ca se agita saracuta in burtica. Am mers la medic si ne-a trimis la spital. Eram foarte speriata, plangeam, eram confuza, ma rugam sa trecem cu bine. Seara la 8 am ajuns, au monitorizat inimioara micutei pentru cateva ore. Era stresata, avea pulsul neregulat si medicul a hotarat sa facem operatia. Intre timp mi-am anuntat sotul si a venit cu vaporul. La ora 2 noaptea s-a nascut Ioana. Este peste puterea cuvintelor sa explic ce am simtit. Era o atmosfera deosebita in sala de operatie, radeam, povesteam cu medicul. Cand am vazut minunea am inceput sa plang. Au pus-o la capul meu sa o pup. Momente de vis.... Apoi au dus-o tatalui pe hol.
La 3 fara un sfert au terminat si am mers sa-mi vad sotul. ( adica m-au dus ). Am stat la terapie intensiva 1 ora si jumatate. Tremuram din cauza anesteziei. Au urmat zile grele, dar cand imi vedeam micuta uitam de dureri. La nastere a avut 3 kg si 50 de cm. Mi-o aducea la fiecare 3 ore sa o hranesc, iar noaptea la 5 ore. Nu m-am miscat din pat 30 de ore. Nici sa-mi misc picioarele nu puteam de durere. Incet, cu ajutor am reusit sa ma ridic, sa fac cativa pasi. M-au ajutat mult cei de la spital. Ma spalau, ma schimbau, parca eu eram bebe . Va povestesc mai tarziu ca acum s-a trezit micuta si trebuie sa fug la ea.
|
Fetelor, am revenit. Va povestesc cum a fost nasterea la topicul potrivit. Dalelutza felicitari!
|
Micuta mea se misca incontinuu de vreo 2 ore. O simt agitata. Ar trebui sa sun medicul?
|
Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Mai am doar cateva zile pana vine bebe si la mine e uscat. Nici urma de colostru. e posibil sa fie infundate canalele? Cum sa fac sa ajut acum cat mai am putin timp? Ma gandesc ca dupa ce nasc n-o sa vina lapticul imediat si sa pregatesc de pe-acum terenul.
|
la- latent
Alina - 506 puncte kiki - 442 p Miri - 397 p Dya - 263 p Oana - 231 p MNiko - 122 p Taty 70 p Mariuta - 65p Kmy -45p Raly-43p Papusa - 40 p crista - 39 p Carla-38p Cristy - 32 p Evelina - 27 p Gabriela - 23 p Fdianamaria - 24 p Bereea - 20 p Kali - 20 p Cris22 - 19 p Inger7 -12p Cris Rusu - 10 p butterfly - 10 p S.Elena - 10 p mihaela.elisabeta - 9p petro - 7p Alyna - 6 p ania-6p shirel 5 stefaniajohansson -5p Florin - 3p georgy_adinutza - 3 p simo - 3p dianablidaru - 2p dana -2p andronache - 1p Cojcobete - 1p oanalaurisa - 1p dany m - 1 Gabyy-1p jenetfox-1p georgia - 1p lucy katerina-2p
enigma
|
adevarat
Ieri ai urmarit stirile?
|