Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| dna Rozalinda, sunt frumoase lucrusoarele facute de dvs, dar va rog sa le postati la topicurile existente pentru fiecare categorie, aici le postez eu pe ale mele. multumesc de intelegere |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/7/2012 Mesaje: 25
| florymarry wrote:dna Rozalinda, sunt frumoase lucrusoarele facute de dvs, dar va rog sa le postati la topicurile existente pentru fiecare categorie, aici le postez eu pe ale mele. multumesc de intelegere
Am crezut ca "Lucrusoarele mele" e un topic unde poate sa-si posteze fiecare ce a facut... Era sa imi pun si eu ceva... Bine ca ne-ai anuntat.
|
|

| am mai facut cateva mici lucrusoare, ieri :) manusile sunt pe set cu caciula ce am pus-o mai demult...pentru sora mea, fluturasii sunt brose florymarry attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Florymary ce harnicuta ai fost, toate sant frumoase
Ce fel de fir este cel in degrade alb-albastru-gri din poza 7?este foarte fain. |
|

| miriam wrote:Florymary ce harnicuta ai fost, toate sant frumoase Ce fel de fir este cel in degrade alb-albastru-gri din poza 7?este foarte fain.
multumesc miriam. este ceva combinatie acryl cu bumbac, l-am luat de la D...i-a placut mult la sora mea...e subtirel, am lucrat cu croseta 2,5 |
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Flory,foarte frumoase toate!Imi place mult setul cu fes si mitene dar si bereta si mai ales capusorul ala mic si frumos de sub bereta |
|

| multumesc rafira... asa e, frumusel puiutu...si neaparat trebuie sa fie model la tot ce fac...daca nu, se supara tare :) |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumoase lucrusoarele facute de tine,sa ai spor pe mai departe! |
|

| Ana wrote:Frumoase lucrusoarele facute de tine,sa ai spor pe mai departe!
multumesc mult, Ana |
|

| am facut azi o bentita din flori, pentru o fetita sper sa va placa florymarry attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Foarte dragutza Flori. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| ce de lucrusoare flori draga,,tare frumoase,,,iar modelul e atat de dragalas si bentita de floricele e super ,,,la cat mai multe draga mea |
|

| Multumesc Ana, Gabyta
am facut ieri seara o curea...
 |
|
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Foarte frumoase toate lucrusoarele tale Spor in continuare la cat de multe! |
|
Nivel: Guest