lucrusoarele juliei si nu numai...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Monday, January 14, 2013 2:44 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Contul Ildi a fost suspendat pentru nerespectarea regulamentului.
kali
Scris: Monday, January 14, 2013 7:25 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Ca sa punem punct discutiilor, voi incerca eu sa explic.

Nu are rost sa facem prea mare tam-tam din toata situatia asta si trebuie sa intelegeti ca nu este nimic personal. In momentul in care te inscrii pe un forum, firesc este sa te pui la punct cu regulile lui, deci ti le asumi.

Greseala lui Ildi e mai mult una de principiu. Nimeni - dar absolut nimeni - nu va opreste sa navigati, fetelor, cat doriti pe net. E un spatiu liber si nimeni nu va ingradeste. Vreti sa va retrageti de pe forum pentru ca nu mai coincide cu principiile voastre? Nicio problema. Insa e decent si firesc sa o faceti in liniste, fara prea mare spectacol si fara a poza in vicime, v-as ruga. E penibil. Nu prea inteleg ce se asteapta de la plecarile astea anuntate?! Rugaminti, implorari, vesnica amintire?!
Nu mai bine iti iei bocceaua si pleci spre alte taramuri mai prietenoase, ca doar - nu-i asa? - nu avem contract aici si ramanem atata vreme cat ne simtim bine impreuna.

Nu spune nimeni sa nu activati pe mai multe forumuri. Insa nu te poti folosi de spatiul de aici - care are un coordonator - pentru a atrage membri in alta parte. Mi se pare un fel de fatarnicie. Nu-ti mai convine, dar mai stai putin cat sa mai arunci cate o pastila pe forum si pentru a te mai simti putin vedeta? De ce nu va anuntati prietenii pe fb sau pe mess sau telefonic? Ca daca e vorba de amicitii legate, inseamna ca pastrati contactul si in viata privata, nu?

E vorba de o comunitate aici - sau, cel putin, aceasta este ideea. Nu poti sa te consideri prea bun pentru cei ramasi insa sa incerci sa faci racolari pe ascuns, nu? Stiu ca e nepotrivita comparatia insa e ca si cum ai musca mana care te hraneste - sper ca extrageti ideea, nu o luati mot-a-mot.

Si, oricum, situatia asta e exact ca supararea vacarului pe sat. Nu e cum vreau eu - Maria Mea - bat din piciorus si fug. Ba mai si balacaresc putin, mai fac putin show, mai intep pe ici-colo, sa fie evident ca nu-mi convine.

In fine... vorbaraie multa si obositoare. Ideea nu e de comunism - cum amuzant sustinea cineva -, ci de respectarea unor reguli de bun simt care au functionat pana acum si care au format mediul asta in care v-ati gasit prieteni si in care ati aflat/impartasit ce va interesa. Deci functioneaza la modul general de ceva vreme, bazat pe o experienta si pe niste situatii din trecut ( asta in cazul in care credeati ca asta e prima de genul... ). . Nu spune nimeni ca lucrurile nu se pot schimba in bine, insa faceti propuneri cu decenta si fara samanta de cearta - contrar a ceea ce tocmai s-a intamplat zilele trecute.

Nu trebuie sa provoace frustrari discutiile astea. Oricare dintre fetele care au suspendare temporara pot reveni aici daca doresc ( fara resentimente din partea nimanui )- daca nu, e alegerea lor si atunci puteti pastra legatura cu ele in alt mod.
vanina
Scris: Monday, January 14, 2013 7:35 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Off-topic: Mie nu-mi place sa raspund degeaba si sa-mi dispara mesajele. Daca tot am citit ceva si am si raspuns/scris, as vrea sa fiu si anuntata cand mi se sterg mesajele (ar putea fi asta o regula o forumului?) si eventual o explicatie.

Edit: As putea sa inteleg ca mi-a fost sters mesajul pentru ca era in afara subiectului Lucru de mana etc. dar au fost sterse mai multe mesaje, apoi a aparut doar unul lung care vorbeste despre acelasi off-topic legat de suspendare. Parca nu arata prea bine.
AdrianaC
Scris: Tuesday, January 15, 2013 9:54 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
vanina wrote:
Off-topic: Mie nu-mi place sa raspund degeaba si sa-mi dispara mesajele. Daca tot am citit ceva si am si raspuns/scris, as vrea sa fiu si anuntata cand mi se sterg mesajele (ar putea fi asta o regula o forumului?) si eventual o explicatie.

Edit: As putea sa inteleg ca mi-a fost sters mesajul pentru ca era in afara subiectului Lucru de mana etc. dar au fost sterse mai multe mesaje, apoi a aparut doar unul lung care vorbeste despre acelasi off-topic legat de suspendare. Parca nu arata prea bine.

Vanina, in regulament gasesti si raspunsul la intrebarea / nelamurirea ta.

Voi inchide acum acest topic intrucat initiatoarea topicului nu mai este membra a acestui forum.

salut
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.