lucrusoarele juliei si nu numai...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ildi
Scris: Friday, January 11, 2013 7:42 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
kmn wrote:
Ildi...m-am plimbat vreo 4 pagini sus-jos, citeam , ma uitam si nu vedeam etola...dar acum am gasit-o....e superba iar pozele pe masura...felicitaripupici
liliana...mult spor , sigur te vei descurcapupici

off,imi pare rau! mersi mult,carmen!computerlove computerlove computerlove ne-am mutat aici sa o ajutam pe lili,dar eu sunt in mutatie in alte parti...a se citi f...m sorry
LilianaD
Scris: Friday, January 11, 2013 8:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Numa luni ma apuc de el, ca vreau sa am un we linistit.hohot
Formam o echipa si-l facem, Ildi tu esti ccodonator de proiect, o mai ccptam pe Miha si pe Carmen, ccodonatori adjuncti. Ca asa-i frumos intr-o echipa adevarata...trei cu mapa,unu cu sapa. Eu sigur,sigur is aia cu sapa, da nici voi n-o sa aveti viata usoara cu mine.hohot hohot
Restul fetelor o sa fie bagatori de seama, ca nici fara ei nu se poate ...grup
pcinfo
Scris: Friday, January 11, 2013 8:48 PM

hohot hohot hohot
ildi
Scris: Friday, January 11, 2013 8:53 PM

LilianaD wrote:
Formam o echipa si-l facem, Ildi tu esti ccodonator de proiect, o mai ccptam pe Miha si pe Carmen, ccodonatori adjuncti. Ca asa-i frumos intr-o echipa adevarata...trei cu mapa,unu cu sapa. Eu sigur,sigur is aia cu sapa, da nici voi n-o sa aveti viata usoara cu mine.hohot hohot

da,da,tot la vechea schema am ramas....cei 3 +1.hohot hohot hohot miha e mai aproape de tine,macar cu o mineca te poate ajuta.ptr noi mai dificil...
Mami_de_gemeni
Scris: Friday, January 11, 2013 9:11 PM

Da sunt mai aproape de Liliana, poate o ajut mai mult decat cu o maneca. Mie imi plac mult torsadele, la inceput nu aveam andreaua ajutatoare si faceam totul numai cu andrele de lucrat.dance dance
Eu am sa folosesc torsadele la sarafanele pe care le donez, cea mai in tema "coordonatoare" voi fi.ras ras
ildi
Scris: Friday, January 11, 2013 9:22 PM

Mami_de_gemeni wrote:
Da sunt mai aproape de Liliana, poate o ajut mai mult decat cu o maneca. Mie imi plac mult torsadele, la inceput nu aveam andreaua ajutatoare si faceam totul numai cu andrele de lucrat.dance dance
Eu am sa folosesc torsadele la sarafanele pe care le donez, cea mai in tema "coordonatoare" voi fi.ras ras

thumright thumright bravo bravo bravo
mamibogdan
Scris: Friday, January 11, 2013 10:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2011
LilianaD wrote:

Da' de galerie n-ai nevoie? hohot hohot hohot
ildi
Scris: Saturday, January 12, 2013 9:03 AM

mamibogdan wrote:

thumleft thumleft computerlove computerlove
ildi
Scris: Saturday, January 12, 2013 9:05 AM

am mai terminat o bereta,sa nu va zic ca de 2 zile ma chinui cu ea,ca nu ma trage inima,mai tarziu pun poze...
Mami_de_gemeni
Scris: Saturday, January 12, 2013 9:21 AM

Cum se face ca nu ai tragere de inima?
Ai intrat in depresie?
ildi
Scris: Saturday, January 12, 2013 10:07 AM

Mami_de_gemeni wrote:
Cum se face ca nu ai tragere de inima?
Ai intrat in depresie?

hohot hohot hohot hohot daaaa,in depresie de lucru....hohot hohot hohot nu mai am chef,pur si simplu.trebuie sa-i fac perdelele la o tipa de 1 saptamina stau acolo si nu m-am apucat...imi da cineva un sut?
tunderke
Scris: Saturday, January 12, 2013 10:10 AM

ildi wrote:

hohot hohot hohot hohot daaaa,in depresie de lucru....hohot hohot hohot nu mai am chef,pur si simplu.trebuie sa-i fac perdelele la o tipa de 1 saptamina stau acolo si nu m-am apucat...imi da cineva un sut?

box2 box2 box2
te ajut eu cu placere daca vrei hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot

Foarte frumoase lucrusoare ai facut in ultimul timp.
newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap

LilianaD
Scris: Saturday, January 12, 2013 10:31 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
mamibogdan wrote:

Pai o sa am...parca vad ca o sa stea Ildi cu bataus pe mine, de toata o sa frown .
Pana atunci o tema de casa pentru coordonatori: cate ochiuri trebuie sa am pt o secventa de model, ca sa stiu sa-mi calculez ochiurile in total. poate faceti si o adnotare pe schema, care ce fel de ochi ii,...poate asa ma prind si eu. Puteti face si modificari la schema, daca credeti ca trebuie, orice e nevoie, aveti mana libera din partea mea.hohot
ildi
Scris: Saturday, January 12, 2013 10:37 AM

LilianaD wrote:

Pai o sa am...parca vad ca o sa stea Ildi cu bataus pe mine, de toata o sa frown .
Pana atunci o tema de casa pentru coordonatori: cate ochiuri trebuie sa am pt o secventa de model, ca sa stiu sa-mi calculez ochiurile in total. poate faceti si o adnotare pe schema, care ce fel de ochi ii,...poate asa ma prind si eu. Puteti face si modificari la schema, daca credeti ca trebuie, orice e nevoie, aveti mana libera din partea mea.hohot

la partea din fatza,vad ca sunt 2 grupuri de torsade,eu zic sa le faci de cite 3+3 adica,6 ochiuri,plus 2 pe dos intre ele.apoi,daca mai e loc,eu zic sa faci linii orizontale de 2,poate si inspre bata,ca sa fie simetric.o rog pe carmen sa vedem daca iti face o schema in excel.asa pe mineci,vei face doar 1 grup de torsade si linii oriz intre ele= 2fata si intre ele 2 dos,asta si ptr ca la mineca eu inmultesc un pic,cam o palma inainte de cot incep sa inmultesc,cite un ochi de o parte si alta ,tot la 5 randuri.
ildi
Scris: Saturday, January 12, 2013 10:45 AM

uite cam cum am gandit-o,acum depinde cite ochiuri vei avea....ca lana e destul de subtire...

ildi attached the following image(s):
dscn6771.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.