Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| kmn wrote:Ildi...m-am plimbat vreo 4 pagini sus-jos, citeam , ma uitam si nu vedeam etola...dar acum am gasit-o....e superba iar pozele pe masura...felicitari liliana...mult spor , sigur te vei descurca off,imi pare rau! mersi mult,carmen! ne-am mutat aici sa o ajutam pe lili,dar eu sunt in mutatie in alte parti...a se citi f...m |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Numa luni ma apuc de el, ca vreau sa am un we linistit. Formam o echipa si-l facem, Ildi tu esti ccodonator de proiect, o mai ccptam pe Miha si pe Carmen, ccodonatori adjuncti. Ca asa-i frumos intr-o echipa adevarata...trei cu mapa,unu cu sapa. Eu sigur,sigur is aia cu sapa, da nici voi n-o sa aveti viata usoara cu mine. Restul fetelor o sa fie bagatori de seama, ca nici fara ei nu se poate ...
|
|
| |
|
| LilianaD wrote:Numa luni ma apuc de el, ca vreau sa am un we linistit. Formam o echipa si-l facem, Ildi tu esti ccodonator de proiect, o mai ccptam pe Miha si pe Carmen, ccodonatori adjuncti. Ca asa-i frumos intr-o echipa adevarata...trei cu mapa,unu cu sapa. Eu sigur,sigur is aia cu sapa, da nici voi n-o sa aveti viata usoara cu mine. Restul fetelor o sa fie bagatori de seama, ca nici fara ei nu se poate ... da,da,tot la vechea schema am ramas....cei 3 +1. miha e mai aproape de tine,macar cu o mineca te poate ajuta.ptr noi mai dificil... |
|
| Da sunt mai aproape de Liliana, poate o ajut mai mult decat cu o maneca. Mie imi plac mult torsadele, la inceput nu aveam andreaua ajutatoare si faceam totul numai cu andrele de lucrat. Eu am sa folosesc torsadele la sarafanele pe care le donez, cea mai in tema "coordonatoare" voi fi. |
|
|
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| LilianaD wrote:Numa luni ma apuc de el, ca vreau sa am un we linistit. Formam o echipa si-l facem, Ildi tu esti ccodonator de proiect, o mai ccptam pe Miha si pe Carmen, ccodonatori adjuncti. Ca asa-i frumos intr-o echipa adevarata...trei cu mapa,unu cu sapa. Eu sigur,sigur is aia cu sapa, da nici voi n-o sa aveti viata usoara cu mine. Restul fetelor o sa fie bagatori de seama, ca nici fara ei nu se poate ... Da' de galerie n-ai nevoie? |
|
|
|
|
| am mai terminat o bereta,sa nu va zic ca de 2 zile ma chinui cu ea,ca nu ma trage inima,mai tarziu pun poze... |
|
| Cum se face ca nu ai tragere de inima? Ai intrat in depresie? |
|
| Mami_de_gemeni wrote:Cum se face ca nu ai tragere de inima? Ai intrat in depresie?
daaaa,in depresie de lucru.... nu mai am chef,pur si simplu.trebuie sa-i fac perdelele la o tipa de 1 saptamina stau acolo si nu m-am apucat...imi da cineva un sut? |
|
|
te ajut eu cu placere daca vrei
Foarte frumoase lucrusoare ai facut in ultimul timp.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Pai o sa am...parca vad ca o sa stea Ildi cu pe mine, de toata o sa . Pana atunci o tema de casa pentru coordonatori: cate ochiuri trebuie sa am pt o secventa de model, ca sa stiu sa-mi calculez ochiurile in total. poate faceti si o adnotare pe schema, care ce fel de ochi ii,...poate asa ma prind si eu. Puteti face si modificari la schema, daca credeti ca trebuie, orice e nevoie, aveti mana libera din partea mea. |
|
| LilianaD wrote:Pai o sa am...parca vad ca o sa stea Ildi cu  pe mine, de toata o sa  . Pana atunci o tema de casa pentru coordonatori: cate ochiuri trebuie sa am pt o secventa de model, ca sa stiu sa-mi calculez ochiurile in total. poate faceti si o adnotare pe schema, care ce fel de ochi ii,...poate asa ma prind si eu. Puteti face si modificari la schema, daca credeti ca trebuie, orice e nevoie, aveti mana libera din partea mea. la partea din fatza,vad ca sunt 2 grupuri de torsade,eu zic sa le faci de cite 3+3 adica,6 ochiuri,plus 2 pe dos intre ele.apoi,daca mai e loc,eu zic sa faci linii orizontale de 2,poate si inspre bata,ca sa fie simetric.o rog pe carmen sa vedem daca iti face o schema in excel.asa pe mineci,vei face doar 1 grup de torsade si linii oriz intre ele= 2fata si intre ele 2 dos,asta si ptr ca la mineca eu inmultesc un pic,cam o palma inainte de cot incep sa inmultesc,cite un ochi de o parte si alta ,tot la 5 randuri. |
|
| uite cam cum am gandit-o,acum depinde cite ochiuri vei avea....ca lana e destul de subtire... ildi attached the following image(s):

|
|
|