Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Am firu, grosime medie, 800 gr. Ma bazez pe voi. Nu ma mai complic cu buzunare. scriu asa incet....dar o sa se schimbe situatia, imi iau alt laptop
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| LilianaD wrote:Am firu, grosime medie, 800 gr. Ma bazez pe voi. in torsade iti intra mult,sper sa-ti ajunga.ce nr de andrele zice sa folosesti? |
|
| ildi wrote: in torsade iti intra mult,sper sa-ti ajunga.ce nr de andrele zice sa folosesti?
stai sa vad...3-3,5 era sa te intrreb cine sa zica? |
|
| Draga mea Liliana, iti pun niste poze care sa te ajute in invatarea torsadelor.
Mami_de_gemeni attached the following image(s):
|
|
| miha,mersi ptr poze. liliana,ale tale sunt ca cele din poza 2 ultima pe dreapta.probabil vor fi mai groase,adica de mai multe ochiuri 3-4. plec sa duc fata la scoala.ne auzim dupa |
|
| gata, m-am prins cum se fac. am vazut si filmuletzul , Ildi , am vazut si pozele, Miha , acuma sa vad ce fac pana la urma. ...apropo...am si eu ac dinala, ca in prima poza si nu stiam la ce se foloseste... asa...elasticul cum sa-l fac? 1-fata,1-dos sau 2-fata,2-dos? Ildi sper sa nu te superi ca scriu aici, daca nu...ma mut...sa vad unde ma incadrez cu proiectu. |
|
| Il faci cum iti vine tie mai usor. Sade mai bine cu 2 f-2d. |
|
| LilianaD wrote:gata, m-am prins cum se fac. am vazut si filmuletzul , Ildi , am vazut si pozele, Miha , acuma sa vad ce fac pana la urma. ...apropo...am si eu ac dinala, ca in prima poza si nu stiam la ce se foloseste... asa...elasticul cum sa-l fac? 1-fata,1-dos sau 2-fata,2-dos? Ildi sper sa nu te superi ca scriu aici, daca nu...ma mut...sa vad unde ma incadrez cu proiectu. poti scrie linistita aici...nu sunt ca altele,care mi-au dat cu piciorul in...nu zic unde,cind am postat pe topicul lor,un model luat de acolo si facut pe bumbac.nu zic unde,asta si ptr ca poate ma trezesc si eu cu o suspendare pe 3 luni ca si diana,din pacate,nu o vom mai avea pe aici o bucata de vreme,dar nu-ti fa probleme,o pot contacta in caz de nevoie. elasticul,eu zic ca si miha.2 fata,2dos. uite o alta idee ptr cevamai simplu,eventual pe mineci nu faci torsade,ci ca la puloverul acesta,3 f ,2d.altfel,mi-e ca o sa-ti vina lehamite de andrele si nu o sa mai pui mina pe ele,neam,.eventual o singura torsada pe mijlocul minecii ildi attached the following image(s):
|
|
| Ai dreptate cu manecile, se potriveste cu modelul din partea de sus a cardiganului. |
|
| LilianaD wrote:Ai dreptate cu manecile, se potriveste cu modelul din partea de sus a cardiganului. lili,in partea de sus nu este un alt model,doar torsade care nu au fost incrucisate,au mers cu modelul drept. |
|
| Ildi mama ce a patit avatarul tau ca ai ramas cu un X |
|
| pcinfo wrote:Ildi mama ce a patit avatarul tau ca ai ramas cu un X nuuuu,mi-au banat avatarul? glumesc...am vrut sa pun o chestie,probabil nu a mers,nu am verificat,ca eram pe alte meleaguri...ca si tine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| M-am intors sa-ti admir etola. E superba, iar peisajul se asorteaza tare bine cu ea. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Ildi...m-am plimbat vreo 4 pagini sus-jos, citeam , ma uitam si nu vedeam etola...dar acum am gasit-o....e superba iar pozele pe masura...felicitari liliana...mult spor , sigur te vei descurca |
|
| alina! si eu m-am intors pe aici...mai stau cita... |
|
|