Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| gabi! eu tot te mai astept sa incepem bereta.eu am inceput azi,din lipsa de ocupatie,nu ca nu as avea altele de facut...am de tras la masina niste perdele la o tipa,dar chef...zero. |
|
| claud160 wrote:eu azi m-am apucat de needle tatting
Claudia draga dar aia cu ce se mananca. De auzit am auzit dar habar n-am ce inseamna... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| cu acul |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| M-as multumi daca mi-ai da o idee cum sa-l fac,pe bucati?,cu ce incep? uite pun modelul care mi l-a trimis fata, si nu-i musai modelul sa fie exact ala, important e croiul. Oricum ,model nu stiu nici unu, numa fata si dos. LilianaD attached the following image(s):
|
|
| LilianaD wrote: M-as multumi daca mi-ai da o idee cum sa-l fac,pe bucati?,cu ce incep? uite pun modelul care mi l-a trimis fata, si nu-i musai modelul sa fie exact ala, important e croiul. Oricum ,model nu stiu nici unu, numa fata si dos.
pe bucati,incepi cu spatele,apoi cele 2 parti din fatza,minecile |
|
| Pai ala nu e numai fata si dos. Daca vrei caut cred ca am ceva asemanator, sau iti pun undeva toata arhiva cu modele de tricotat si iti alegi :) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Se poate sa vedem si noi arhiva ? pentru inspiratie si delectare ? |
|
| LilianaD wrote: M-as multumi daca mi-ai da o idee cum sa-l fac,pe bucati?,cu ce incep? uite pun modelul care mi l-a trimis fata, si nu-i musai modelul sa fie exact ala, important e croiul. Oricum ,model nu stiu nici unu, numa fata si dos.
faci o palma de elastic,apoi musai torsade.Nu are nici un croi,torsadele ajuta bluza sa stea ''mulata'' .daca nu ii faci torsade sta ca un sac.faci spatele,fetele(cu 2 degete mai mici ...deci daca le pui peste spate sa nu fie lipite una de alta ci sa fie un spatiu de 2 degete intre ele)...culegi ochii de la partile din fata si faci model elastic )aia o sa fie bata de la nasturi.SI in mare cam atat,...aaaa...si manecile binenteles |
|
| endy wrote: Se poate sa vedem si noi arhiva ? pentru inspiratie si delectare ?
Am tot zis ca trebuie sa le pun pe toate undeva, si va anunt. Deocamdata nu mi-am facut vreme |
|
| liliana,ca model ma tot gandesc ca ti-ar trebui ceva mai usor,daca tot esti la inceput.torsadele nu-s grele iti trebui o andrea de rezerva sa pui ochiurile in asteptare ,poti face si ceva de genul.(73)..sa pui masura unh pic mai mare,caci torsadele au tendinta de a strange lucrul,le-am chemat si pe carmen si diana,eu tot pe ele le intreb cind nu stiu ceva.poate iti gaseste carmen ceva asemanator la cum este in model,eventual fara linia aia in mijoc ca e mai complicat,doar chestiile alea serpuite,dar nu stiudaca-ti place,o sa-ti cautam ceva simplu cit de cit.cu marginea,ai putea sa mergi si direct cu ea,adica sa lucrezi tot odata,iar scazaturile ptr "V" inainte de bata.dar nu stiu daca nu cumva va avea tendinta sa se rasuceasca.caci faza cu culesul,daca nu iei citi ochi trebuie,ori se va trage,ori va sta labartata,daca iei prea multe.hmmmm ildi attached the following image(s):
|
|
| Carmen, ce sa fac cu arhiva? In afara de faptu ca ma uit la ea, nu ma ajuta cu nimic. Diana, ok,pana aici am priceput,fac si torsade, o sa citesc sa vad cum se fac. Cred ca partea cu, culesul de ochi e mai grea,sa vad cum fac... Oricum numa saptamana viitoare il incep, dupa ce termin si a doua soseta. Atunci o sa va mai stresez, fac si poze, dupa cum innaintez, voi va dati cu parerea...o iesi ceva pana la urma...doar pe voi m-am bazat, cand am promis la fata. |
|
| ildi wrote:liliana,ca model ma tot gandesc ca ti-ar trebui ceva mai usor,daca tot esti la inceput.torsadele nu-s grele iti trebui o andrea de rezerva sa pui ochiurile in asteptare ,poti face si ceva de genul...sa pui masura unh pic mai mare,caci torsadele au tendinta de a strange lucrul,le-am chemat si pe carmen sidiana,eu tot pe ele le intreb cind nu stiu ceva.poate iti gaseste carmen ceva asemanator la cum este in model Pai daca gaseste Carmen e bine, numa sa ma si invatati sa fac modelu, ca daca pune numa schema, tot degeaba. Am salvat tabelu cu semne pus de tine, da nu-l pricep. |
|
| uite aici cele mai simple torsade http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Wi1IIxo1PHA |
|
| LilianaD wrote:Pai daca gaseste Carmen e bine, numa sa ma si invatati sa fac modelu, ca daca pune numa schema, tot degeaba. Am salvat tabelu cu semne pus de tine, da nu-l pricep. nu te complica cu tabelul,acolo sunt semne de care nu vei avea nevoie.o sa-ti explicam tot pina intelegi...sa vezi ce minunatie de cardigan vei face...ai deja firul ?eu zic sa-l iei mai gros,va merge mai repede,dar va si intra material,la jacheta juliei mi-au intrat 600 gr.drept ii ca e mare,ii ajunge la genunchi si mineca e rasucita,plus gluga. daca nu,ti-l desenam asta ce vrei tu,macar intr-o varianta mai usoara,caci sunt torsade dar nu trec in spate ochiurile si mai sunt ceva jeteuri pe acolo,ceea ce inseamna ca apoi trebuie sa le scazi pe undeva,macar la alea renunti. uppsss,nu-s jeteuri,mi-am dat seama acum,e scadere acolo,parca,ca la butoniere. apropo,ai si butonierele de facut si buzunarele le vrei? |
|
| pina incepi,eu zic sa exersezi un pic torsadele,sa te obisnuiesti.cele din filmulet carmen, ca tot esti pe aici,daca gresesc ceva corecteaza-ma,te rog! |
|
|