Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Wau Ildi cate frumuseti ! Mult spor in continuare ! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| Felicitari!!! Toate sunt superbe. Voi sunteti f frumoase.Mult spor in continuare |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Eu te felicit in primul rand pentru ideea de-ati creea topicul tau. La cat de repede lucrezi si la cat de multe lucruri faci, in curand topicul asta o sa prinda greutate. Pozele nu pot sa le vad pe toate,sunt multe si mi se deschid foarte greu, dar sigur o sa revin sa-l rasfoiesc de la inceput, cand laptopul meu o sa revina la sentimente mai bune. Ai un model foarte frumos, care-ti pune cu succes in evidenta creatiile tale, asa ca ....la cat mai multe ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Felicitari Ildi. Ideea de a crea un topic e minunatata atat pentru tine ca iti poti expune creatiile , dar cel mai mult pentru noi..... ca avem de unde ne inspira....... speram sa nu te superi |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Ai toata admiratia si respectul pentru calitatea si cantitatea obiectelor realizate. Te felicit pentru fiecare in parte, sunt minunate, iar Julia si tu, ce mai, niste frumoase. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| anamaria,raluca,liliana,mariana,gabi,petronela,alina,va multumesc mult de tot! petronela,chiar te rog sa te inspiri daca iti place ceva,nu este nici un motiv de suparare...
|
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Supebe lucrusoare am spus si ma repet : esti o harnicuta jos palaria :002: :015: :016: ,felicitari ptr topic,se merita deschis unu ptr atatea lucrusoare si ptr cele ce vor urma,,,multa sanatate sa poti sa ne incanti ochii cu cat mai multe ( Si off topic ,, uitanduma la avatarele noastre ,,abia acuma imi dau seama de ce tu ai asa viteza la tine este totul pe calc,,iti iasa pe banda si eu saraca bag la ace ,,,glumesc binenteles ,,credema imi plac de numa avatarele si rad de una singura |
|
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoase ,sa ai spor in continuare |
|
| gabyta wrote:Supebe lucrusoare am spus si ma repet : esti o harnicuta jos palaria :002: :015: :016: ,felicitari ptr topic,se merita deschis unu ptr atatea lucrusoare si ptr cele ce vor urma,,,multa sanatate sa poti sa ne incanti ochii cu cat mai multe ( Si off topic ,, uitanduma la avatarele noastre ,,abia acuma imi dau seama de ce tu ai asa viteza la tine este totul pe calc,,iti iasa pe banda si eu saraca bag la ace ,,,glumesc binenteles ,,credema imi plac de numa avatarele si rad de una singura na,ca m-ai prins,pe linga pilotul automat am si calculatorul gabyta,cristina,va multumesc! |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Ildi, felicitari! Frumoase toate, mult spor in continuare! |
|
| ildikutzo sunt doua zile ca nu intru pe forum si cind intru cemi vad ochii??????????felicitari pt toate toate realizarile tale.sunt foarte frumoase.nici numi vine sa cred cite ai facut intrun an si ceva de cind ai intrat si cit ai avansat.ai facut foarte multe progrese.ma bucur pt tine mult de tot si cred ca mai ales se bucura fetitza ta.imi place cum lucrezi.mult spor in continuare iti doresc. |
|
| mersi danutza! tu stii ce mult contezi ptr mine, de aceea am si tinut sa precizez ca ai fost prima care mi-a intins o mina cind eram proaspat intrata pe forum. inca nu este 1 an in decembrie...da,intr-adevar am lucrat mult...dinainte am doar citeva seturi tricotate,de croseta m-am apucat anul trecut in vacanta de iarna a juliei.deci,cam inainte de craciun mikaela,mersi mult! |
|
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Ildi foarte frumoase toate ! Te asteptam cu noutati |
|
| si tot din categoria lucrusoarelor facute cu ceva timp in urma ildi attached the following image(s):
|
|
| si unicul meu set,asta si ptr ca eu caciuli nu port,rar de tot cind e foarte.foarte frig si atunci doar 1 zi 2.cowl-ul il port insa... ildi attached the following image(s):
|
|
|