lucrusoarele juliei si nu numai...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mariana71
Scris: Sunday, November 11, 2012 9:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Wau Ildi cate frumuseti love love love love love ! Mult spor in continuare bounce bounce !
miha.raluca
Scris: Sunday, November 11, 2012 11:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/5/2012
Felicitari!!!newclap Toate sunt superbe.computerlove Voi sunteti f frumoase.Mult spor in continuaremajoreta pupici
LilianaD
Scris: Sunday, November 11, 2012 11:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Eu te felicit in primul rand pentru ideea de-ati creea topicul tau. La cat de repede lucrezi si la cat de multe lucruri faci, in curand topicul asta o sa prinda greutate. Pozele nu pot sa le vad pe toate,sunt multe si mi se deschid foarte greu, dar sigur o sa revin sa-l rasfoiesc de la inceput, cand laptopul meu o sa revina la sentimente mai bune.
Ai un model foarte frumos, care-ti pune cu succes in evidenta creatiile tale, asa ca ....la cat mai multe !
majoreta pupici majoreta pupici
iasmina_ioana
Scris: Monday, November 12, 2012 8:04 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
Felicitari Ildi. Ideea de a crea un topic e minunatata atat pentru tine ca iti poti expune creatiile , dar cel mai mult pentru noi..... ca avem de unde ne inspira....... speram sa nu te superi ras ras
mamibogdan
Scris: Monday, November 12, 2012 9:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2011
Ai toata admiratia si respectul pentru calitatea si cantitatea obiectelor realizate. Te felicit pentru fiecare in parte, sunt minunate, iar Julia si tu, ce mai, niste frumoase. computerlove
ildi
Scris: Monday, November 12, 2012 3:33 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
anamaria,raluca,liliana,mariana,gabi,petronela,alina,va multumesc mult de tot!pupici pupici
petronela,chiar te rog sa te inspiri daca iti place ceva,nu este nici un motiv de suparare...pupici pupici
gabyta
Scris: Monday, November 12, 2012 5:11 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
Supebe lucrusoarenewclap newclap am spus si ma repet : esti o harnicuta jos palaria :002: :015: :016: ,felicitari ptr topic,se merita deschis unu ptr atatea lucrusoare si ptr cele ce vor urma,,,multa sanatate sa poti sa ne incanti ochii cu cat mai multe computerlove
( Si off topic ,, uitanduma la avatarele noastre ,,abia acuma imi dau seama de ce tu ai asa vitezahohot hohot hohot hohot la tine este totul pe calc,,iti iasa pe banda si eu saraca bag la acehohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot ,,,glumesc binenteles ,,credema imi plac de numa avatarele si rad de una singura pupici pupici hohot hohot hohot hohot
cristinapatrascu66
Scris: Monday, November 12, 2012 5:32 PM
Nivel

Inregistrat: 12/1/2008
foarte frumoase ,sa ai spor in continuare
ildi
Scris: Monday, November 12, 2012 6:29 PM

gabyta wrote:
Supebe lucrusoarenewclap newclap am spus si ma repet : esti o harnicuta jos palaria :002: :015: :016: ,felicitari ptr topic,se merita deschis unu ptr atatea lucrusoare si ptr cele ce vor urma,,,multa sanatate sa poti sa ne incanti ochii cu cat mai multe computerlove
( Si off topic ,, uitanduma la avatarele noastre ,,abia acuma imi dau seama de ce tu ai asa vitezahohot hohot hohot hohot la tine este totul pe calc,,iti iasa pe banda si eu saraca bag la acehohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot ,,,glumesc binenteles ,,credema imi plac de numa avatarele si rad de una singura pupici pupici hohot hohot hohot hohot

na,ca m-ai prins,pe linga pilotul automat am si calculatorulhohot hohot hohot hohot hohot
gabyta,cristina,va multumesc!pupici pupici pupici
mikaela
Scris: Monday, November 12, 2012 7:02 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Ildi, felicitari! Frumoase toate, mult spor in continuare!newclap
dana78
Scris: Monday, November 12, 2012 7:51 PM

ildikutzo sunt doua zile ca nu intru pe forum si cind intru cemi vad ochii??????????felicitari pt toate toate realizarile tale.sunt foarte frumoase.nici numi vine sa cred cite ai facut intrun an si ceva de cind ai intrat si cit ai avansat.ai facut foarte multe progrese.ma bucur pt tine mult de tot si cred ca mai ales se bucura fetitza ta.imi place cum lucrezi.mult spor in continuare iti doresc.newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap
ildi
Scris: Monday, November 12, 2012 9:45 PM

dana78 wrote:
ildikutzo sunt doua zile ca nu intru pe forum si cind intru cemi vad ochii??????????felicitari pt toate toate realizarile tale.sunt foarte frumoase.nici numi vine sa cred cite ai facut intrun an si ceva de cind ai intrat si cit ai avansat.ai facut foarte multe progrese.ma bucur pt tine mult de tot si cred ca mai ales se bucura fetitza ta.imi place cum lucrezi.mult spor in continuare iti doresc.newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap

mersi danutza!hearts heartstu stii ce mult contezi ptr mine, de aceea am si tinut sa precizez ca ai fost prima care mi-a intins o mina cind eram proaspat intrata pe forum. inca nu este 1 an in decembrie...da,intr-adevar am lucrat mult...dinainte am doar citeva seturi tricotate,de croseta m-am apucat anul trecut in vacanta de iarna a juliei.deci,cam inainte de craciun
mikaela,mersi mult!pupici pupici
sandica80
Scris: Monday, November 12, 2012 11:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2011
Ildi foarte frumoase toate !newclap newclap newclap Te asteptam cu noutati ras
ildi
Scris: Tuesday, November 13, 2012 12:24 PM

si tot din categoria lucrusoarelor facute cu ceva timp in urma

ildi attached the following image(s):
dscn6401.jpgdscn6402.jpgdscn6403.jpgdscn6405.jpgdscn6406.jpgdscn6404.jpgdscn6408.jpg

ildi
Scris: Tuesday, November 13, 2012 12:34 PM

si unicul meu set,asta si ptr ca eu caciuli nu port,rar de tot cind e foarte.foarte frig si atunci doar 1 zi 2.cowl-ul il port insa...

ildi attached the following image(s):
dscn6407.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.