Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| jacheta juliei si ultimul set ildi attached the following image(s):
|
|
| citeva din fularele crete,imi dau seama ca-mi lipsesc destule poze..
ildi attached the following image(s):
|
|
| si salurile GAIL ildi attached the following image(s):
|
|
| PERCY shawl ildi attached the following image(s):
|
|
| CASSANDRA shawl ildi attached the following image(s):
|
|
| FROZEN LEVES shawl ildi attached the following image(s):
|
|
| CROVONTULI shawl ildi attached the following image(s):
|
|
| sal crosetat,se pare ca trebuie sa fac sapaturi sa recuperez pozele ce-mi lipsesc ildi attached the following image(s):
|
|
| e,nu,o sa le salvez pe toate intr-un folder pe computer si o copie pe un lat hard-disk si gata... am reusit sa mai recuperez ceva de prin forum ildi attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| Nu pot sa spun decat ca iti iese superb tot ceea ce lucrezi tu. Ma inclin in fata talentului tau. Felicitarile mele! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ildi am innebunit ce de frumuseti ai postat aici! Numai lucruri frumoase - sunt cateva care nu le-am mai vazut niciodata dar sunt impecabile!!!!! Imi plac in mod deosebit jacheta pufoasa de pe prima pagina dar si cea tricotata rosie. Iar de palarioare ce sa mai zic? Imi e si rusine ca mi-am deschis topic cu crosetate cand am vazut ce ai postat dar mi-ai dat si o gramada de idei! |
|
| Ildi felicitari pentru topic!!ai realizat niste lucrusoare deosebite sa ai spor in continuare ,noi suntem cu ochii pe tine |
|
| roxy,m-ai facut sa rad! o sa ai timp sa-ti umpli topicul ai sa vezi,faci lucruri frumoase doar. eu sincer nu vroiam sa deschis topic,numai ca unele nu le mai gasesc,probabil am si computerul vechi cite ceva. stela,victoria,mersi!
si apoi,in decembrie am 1 an de forum...dau de baut! |
|
| ildi ma bucur ca ai deschis topicul acesta.parerea mea o stii ca esti o persoana minunta si faci lucrusoare pe masura. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| Ildi toata stima si aprecierea mea.Sanatate multa ,multa sa ne mai poti incanta si ajuta cu lucrurile facute de tine. |
|
|