|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| silvia,endy,petronela,diana,mihaela,va multumesc mult si voua! si acum? ma tot gandesc ce sa mai fac? ca valuri am facut destule...sa mai dau si din maini... ca vorba multa...stiti continuarea... |
| mda...saracia omului fata draga ma crezi ca eu stau de 3 zile la un rahat de soseta a fie-mii si abia la calcai am ajuns si gabita a terminat o rochita fair isle |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Eu te cred, ca mie mi-a trebuit o saptamana aproape sa fac o soseta, la mine ii prima, acu am inceput pe-a doua si nu stiu daca o nimeresc la fel. Macar tu, am vazut ca te pricepi. ...Ildi... superba si etola si modul de prezentare. ps: daca esti in pana de idei si nu sti ce sa tricotezi, nu faci tu cardiganul lui fii-mea?
|
| |
| mersi,liliana! nu e rea ideea,da-mi modelul,masurile si incep.
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Ildi ,cred ca o s-a vin la tine la pozat lucrusoarele mele (ai un pod aparte de-a face pozele )
esti tare harnica si faci lucruri minunate si de aceasta data ai facut un sal de nota 10+ |
| flori1972 wrote:Ildi ,cred ca o s-a vin la tine la pozat lucrusoarele mele (ai un pod aparte de-a face pozele ) esti tare harnica si faci lucruri minunate si de aceasta data ai facut un sal de nota 10+ hai,hai,flori! multumesc de apreciere si faptul ca vine din partea ta,valoreaza dublu! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| ildi wrote: si acum? ma tot gandesc ce sa mai fac?
eu azi m-am apucat de needle tatting |
| claud160 wrote:eu azi m-am apucat de needle tatting sunt tare curioasa,il faci cu instrumentul acela special? il am si eu pe undeva,am vazut pe youtube cum se face,dar nu am inteles mare lucru |
| nuuuu. cu acul de cusut , desi ma cam intep .... dar ma oboisnuiesc incet claud160 attached the following image(s):
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Claud e foarte frumos ! Cauta la mercerie ca sint ace neascutite sau daca nu gasesti toceste unul pe un fier . |
| stiu ca sunt , am vazut si eu , dar pana ajung la mercerie ... am incercat azi sa vad ce iese |
| claud160 wrote:nuuuu. cu acul de cusut , desi ma cam intep .... dar ma oboisnuiesc incet m-ai lasat masca! nu contenesc sa te admir! iese,supeeerrrr! |
| daaa si imi place acum caut modele |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| Ildi si Claudia |
|
|