Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| georgy ce sexi esti bravo pt aminoua lucrusoare. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Multumesc Dragele mele mult de tot si |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Georgyana te prinde tare bine culoarea,iar rochita imi place nespus! Felicitari si pentru vesta.Sa o poarte sanatos puiul tau |
|

| Multumesc Mirela |
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Georgyana,sa poarte sanatosi vestele,le vine foarte bine.Si tu ,sa poarti sanatoasa rochia.Iti vine foarte bine. |
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Georgy,superbe vestutele !Sa le poarte sanatosi copiii si tu,esti o frumoasa in rochita cea noua! |
|

| Multumesc doamnele mele dragi si scumpe |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce lucrusoare frumoase ai facut....si vestuta flacaului ii vine ca turnata.... dar nici rochita ta nu e mai prejos... felicitari pentru amandoua..... |
|

| Multumesc Carmen .. Si ca sa nu se raceasca locul azi am incheiat un trenci ..care imi place tare mult ..sper sa va placa si voua..si multumesc Ane-i ca mi-a dat un impuls sa fac si eu unul .. georgyana attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| georgyana ce rau imi pare cati place daca nuti placea sau daca nul vei purta in viitor sami zci.de fapt ma pun in lista. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| georgyana wrote:Multumesc Carmen ..  Si ca sa nu se raceasca locul azi am incheiat un trenci ..care imi place tare mult ..sper sa va placa si voua..si multumesc Ane-i ca mi-a dat un impuls sa fac si eu unul .. SUPERB !!!!!!!!!!!!!!!!! felicitari,, e minunat si iti vine turnat,,wawww si ce bine arati ,,chiar daca nu iubesti zapada iti sta asa de bine acolo in peisajul ala ,,,esti de invidiat,,,ptr trenci,,ptr ca esti o frumoasa ,ptr ca aveti zapada (si noi nu),ptr manutele tale harnice si ptr ca esti o persoana deosebita in general.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Georgyana scumpo sti ca imi place foarte mult,sa il porti iubita si abia astept sa-l termin si eu. |
|

| Va multumesc fetele si va iubesc ..
Gaby ...multumesc mult pt toate cuvintele frumoase Dana ia puneti manutele la treaba Ana |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| frumos Georgyana, frumos si tu la fel sa-l porti cu sanatate!!!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2011 Mesaje: 192
| georgyana wrote:Multumesc Carmen ..  Si ca sa nu se raceasca locul azi am incheiat un trenci ..care imi place tare mult ..sper sa va placa si voua..si multumesc Ane-i ca mi-a dat un impuls sa fac si eu unul ..
Wow cat e de frumos si vb fetelor iti vine perfect.Felicitari!!sa-l porti sanatoasa. |
|
|