Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| mamibogdan ce bine ar fi s-a mearga ca pe banda asa cum zici multumesc pt laude |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Frumos tare Flori! Sa ai cat mai mult spor! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Foarte frumos flori spor la cat mai multe |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Wooow,ce frumos este!!!!!Am ramas muta de admiratie! FELICITARI! |
|

| mirela,georgyana,dari , |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Superb Flori! multa binecuvantare! |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Minunat si acesta. La cat mai multe comenzi. |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| flori! abia astept sa vad ce modele mai faci!imi place mult boleroul! vreau sa stiu ce se poarta acolo si cerintele pietei mamibogdan!are banda de mult,dar tine secret
|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| flori1972 wrote: mamibogdan ce bine ar fi s-a mearga ca pe banda asa cum zici  multumesc pt laude Adevarul e ca nu am spus asta doar sa te periez, ci pentru ca asta e adevarul. Sunt chiar invidioasa ( cu toate ca poate ar trebui sa fiu fericita ca am un loc de munca - zic asta dupa ce am citit la bolerouri ca tie-ti lipseste) cand vad frumusetile ce ies din mainile voastre, iar eu am timp doar pentru mai putine. Iar cu doua maini de stanga e si mai greu . Sanatate multa sa-ti dea Dumnezeu, sa ne poti imbolnavi cu lucrarile tale.Si la cat mai multe comenzi. Pupici. |
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Floricel,m-ai imbolnavit cu bolerourile tare frumoase!Vrea si eu sa invat sa fac! |
|

| Ana,Liliana ,va multumesc dragele mele Serarg, acum vad ca aceste bolerouri mi s-au cerut,la un magazin mi-a aratat un bolero din asta dar facut la masina si a zis ca asa ceva vrea (am zis ok.stiu si-ti fac)dar pe alb,portocaliu,mav inchis si albastru petrol . apoi la alt magazin vrea caciuli din alea largi si berete cu si fara fulare si ceva veste asa mai lungute tot ,alb,albastru,verde,gri ,maro si s-a aiba ceva slipici cam atat deocamdata (a uitam de saluti vaporoase ) Mamibogdan ,stai linistita nu m-am gandit ca m-ai peria (eu nu fac asta,daca ceva nu-mi place nu zic nimic si daca zic ceva atunci chiar aia simpt si asa cred si despre voi ca faceti )inteleg perfect ce vrei s-a zici si eu am ciuda ca nu pot s-a fac tot ce vad pe aici si sunt lucruri care mi le doresc si nu mai apuc s-a le fac dar na e bine asa cum e .Da ai deptate a-si fi mai bucuroasa s-a merg la servici dar daca nu pot atunci ma cufund in lucruri care le pot face ,asa nu ma gandesc la boala mea prea mult si ma ajuta s-a ma simpt utila,si-mi consum energia Rafira,cand vrei s-a faci bolero ma anunti si te ajut unde nu te descurci (nu e greu dar trebuie sa-i prinzi smecheria) |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| si sa ai spor |
|

| mariana ,
si ultimile boleruri acelasi model
te va era dor de oana,a vrut s-a pozeze si ea pt voi flori1972 attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| flori ce fetita frumoasa ai (de fapt cred ca oate 4 is frumoase ca eu nu le stiu pe toate 4.mama ce dea fete ai )de bolerouri minunate ai facut .spor la lucru in continuare. |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Woow, ce faine sunt . Oana e o dulce si-ti seamana mult |
|
|