Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Foarte frumoase Flori |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/14/2011 Mesaje: 46
| flori1972 wrote:am facua bolerouri ,pozele sunt facute in mare graba(le-am trimis la magazin)
felicitari! ..sunt ff frumoase...as vrea sa te rog dak vrei sa'mi dai si mie niste detalii la partea din fata la boleroul alb ii placei fetei mele mult si as vrea sa'i fac si eu unul ...dak nu te superi iti doresc numai bine!
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| dianna,kmn,georgyana
adryana cu drag te ajut .
eu la felul asta de bolero merg cu tot odata :fac un lant cat am nevoie pt fete si spate si ma duc asa drept cat vreau de lung pana la subrat ,apoi inpart in doua ,(jumate folosesc la spate si cealalta jumate o inpart pt fete )ma duc cu fiecare parte separat ,la fata dupa ce am inceput s-a o lucrez sepatat fac doua randuri apoi scad cate 4-5 ochiuri odata ,la randul urmator scad 3-4 odata si tot asa pana scad cam 1/3 ,apoi ma duc drept pana sus . la fel si cu cealalta parte din fata si apoi spatele unde ma duc drept pana sus . cos partea de sus (umeri)si pe urma fac maneca . la urma ma duc un rand sau doua roata .
am incercat s-a explic asa mai babeste,poate va prinde bine cuiva care e mai la inceput , sper s-a se inteleaga ceva
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/20/2011 Mesaje: 433
| buna, eu am gasit niste marimi dar pentru adulti am sa le atasez poate ajuta pe cineva. Foarte dragute lucrurile pe care le faci. Felicitari. Atasamente: marimi pentru bluze, sutien si caciuli.doc 50 KB, salvati 317 ori.
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Flori,imi plac bolerourile mult succes si spor la lucru |
|
| flori1972 wrote:dianna,kmn,georgyana adryana cu drag te ajut . eu la felul asta de bolero merg cu tot odata :fac un lant cat am nevoie pt fete si spate si ma duc asa drept cat vreau de lung pana la subrat ,apoi inpart in doua ,(jumate folosesc la spate si cealalta jumate o inpart pt fete )ma duc cu fiecare parte separat ,la fata dupa ce am inceput s-a o lucrez sepatat fac doua randuri apoi scad cate 4-5 ochiuri odata ,la randul urmator scad 3-4 odata si tot asa pana scad cam 1/3 ,apoi ma duc drept pana sus . la fel si cu cealalta parte din fata si apoi spatele unde ma duc drept pana sus . cos partea de sus (umeri)si pe urma fac maneca . la urma ma duc un rand sau doua roata . am incercat s-a explic asa mai babeste,poate va prinde bine cuiva care e mai la inceput , sper s-a se inteleaga ceva
multumesc mult pt explicatii o sa incerc si eu sper sa reusesc
|
|
| flori dak nu te supar prea rau as vrea sa stiu cu ce numar ai lucrat si ce ata ai folosit cred k cv mai subtire ..nu este mohair ..nu?
va doresc o seara placuta tuturor! |
|
| adryana la cel alb am folosit un fir din lana + acril si l-am lucrat cu croseta nr 4.,dar poti folosi ce fir vrei
cu placere te ajut oricand |
|
| flori1972 wrote: adryana la cel alb am folosit un fir din lana + acril si l-am lucrat cu croseta nr 4.,dar poti folosi ce fir vrei cu placere te ajut oricand
multumesc mult esti o draguta |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| superbe, felicitari flori pt creatiile tale esti harnicuta rau |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| flori minunate amandoua |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Flori am lipsit si eu,iar cand am revenit am gasit numai minunatii aici.Jacheta ta din lana este MINUNATA! |
|
| ingesh,rut,anamaria,dari,sunteti dragute
adryana, |
|
| iaca un bolero (restu dupa ce fac florile) flori1972 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Si aici . Ai intrat si tu in priza acum, ies toate pe banda rulanta. |
|
|