Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2009 Mesaje: 453
| flori, nu am stiut ca exista un topic pt prajituri. cand am timp o sa-l caut si am sa las retele acolo daca le vrei. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| tamarisc wrote:flori, nu am stiut ca exista un topic pt prajituri. cand am timp o sa-l caut si am sa las retele acolo daca le vrei.
uite aici http://forum.7p.ro/Prajituri-placinte-tarte.aspx?g=posts&t=125 |
|

| oanamaria wrote:Si uite cum savurez o prajiturica minunandu-ma de cate ai lucrat si ce frumoase sunt!
sa-ti fie de bine |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Flori, ce frumuseti ai facut tu, greu de egalat. Daca nu te superi, vreau sa ma inspir putin din lucrarile tale. Sunt mult prea frumoase sa nu "fur" ceva de acolo. Felicitari pentru toate! |
|

| irinuta,multumesc,fura draga tot ce vrei,mai am cateva dar poate imi fac timp saptamana viitoare de facut poze acum cu pregatirile pt venit in ro. |
|
| Te asteptam |
|

|
daca da domnu saptamana viitoare venim |
|

| ah Flori, mergi in Romania! sa iti ajute Dumnezeu sa fie bine si sa mergi cu bine acasa! cand iti cumperi ate sa te gandesti si la mine. :) |
|

| tamarisc wrote:ah Flori, mergi in Romania! sa iti ajute Dumnezeu sa fie bine si sa mergi cu bine acasa! cand iti cumperi ate sa te gandesti si la mine. :)
multumesc pt urari am fost azi in germania la cumparaturi si pe masina am facut aceasta palarie care e cadou pt o fetita ,saptamana viitoare urmeaza si o posetuta
model micuta mea flori1972 attached the following image(s):

|
|
| Suuuper! Ce bine e sa ai sofer! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce frumusica e micuta!!! |
|

| frumoasa palariuta. asteptam sa vedem si poseta. cand ai un copil de 11 luni poti sa ai si sofer si bona si orice vrei, tot nu e suficient. :) |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| tamarisc wrote:frumoasa palariuta. asteptam sa vedem si poseta. cand ai un copil de 11 luni poti sa ai si sofer si bona si orice vrei, tot nu e suficient. :) eu am doi,de 2 ani si de 10 luni...si am timp de toate fara sofer si altele |
|

| anabela ,irinuta,tamarisc,multumesc
anabela tocmai asta e fain la doi copii se mai iau impreuna la joaca ,dar daca e singur trebuie sa ai tu mai mult timp pt el
tamarisc te inteleg ce vrei sa zici ,dar cand va creste mare si o sa ai mai mult timp pt tine o sa apara probleme de alt fel ,eu ma bucur cand i-mi vad fetele mari dar totodata ma si intristez,prea repede au crescut,prea repede vor pleca de langa noi
irinuta sa stii ca e bine cu sofer,de cand suntem aici avem numai o masina si sotu merge cu ea la munca asa ca depind de el la cupmaraturi (si mie imi placa asa ) |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Flori,felicitari pentru toate frumusetile lucrate de tine! |
|
|
|