Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Waw!Cu mare placere iti admir operele!Felicitari! |
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| fLORI harnicuto!Super creatiile tale,multe nu le stiam. Astept noutati! |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/12/2010 Mesaje: 143
| flori fara cuvinte tine-o tot asa. |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| multumesc fetelor pt laude inca cateva : flori1972 attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2009 Mesaje: 141
| Felicitari,foarte frumoase. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2009 Mesaje: 453
| am o prajitura in cuptor, una insirata prin bucatarie care trebuie pusa in tava, intru pe net numai pt o clipa.......... si uit de mine aici. Flori, esti o harnicuta, nu ca nu ti s-a mai spus. chiar ma intreb cate ore are ziua altora. asteptam noutati. o zi frumoasa iti doresc! |
|

| inca cateva : flori1972 attached the following image(s):
      ![tricotaje%20001compresat[1].jpg](/i.ashx?a=26477)    
|
|

| tamarisc wrote:am o prajitura in cuptor, una insirata prin bucatarie care trebuie pusa in tava, intru pe net numai pt o clipa.......... si uit de mine aici. Flori, esti o harnicuta, nu ca nu ti s-a mai spus. chiar ma intreb cate ore are ziua altora. asteptam noutati. o zi frumoasa iti doresc!
multumesc astea sunt cele pe care le purtam acum,dapoi cate au ramas mici,cate am facur pt sotu si le-am lasat in ro.,ce am facut pt altii nu mai zic
eu iau lucru cu mine si pe masin pana la magazin daca conduce sotu
te rog pune poze cu prajitura ce o faci |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Flori |
|

| raly wrote:Flori
|
|
Inregistrat: 2/25/2010 Mesaje: 400
| flori,tare frumoase mai sunt!esti o harnicuta,lucrezi f frumos,felicitari |
|

| carmen nu stiu daca merit atatea laude,eu sunt fericita ca pot sa fac ce-mi place (adica lucru de mana, )
am terminat fustita,mia luat ceva timp,firul e subtire dar sunt tare multumita cum a iesit flori1972 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/15/2009 Mesaje: 453
| flori, am vazut fusta la topicul de fuste crosetate, chiar ai rabdare si lucrezi repede. fusta e tare frumoasa, sa o poarte sanatoasa cea careia i-ai facut-o, si tu sa ramai sanatoasa sa mai faci si altele. am facut o prajitua cu branza in stil nemtesc, din pacate nu mai am ce poza, poate ca mai am 2-3 bucatele prin bucatarie, si un tort care de fapt nu trebuia sa fie tort, ci o prajitura normala, dar i-am dat forma de tort pt ca sotul meu asa a vrut. fac si o poza daca vrei.

scuze ca nu am mai schimbat farfuriile, astea sunt poze dupa ce a trecut hoarda de tatari, asa au lasat in urma totul, si eu aseara am plecat la somn, am lasat sa strang azi masa. era prea tarziu si Alex adormise deja, nu am mai facut galagie. |
|

| tamarisc,multumesc pt tot prajitura arata super daca poti pune retetele la prajituri |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si uite cum savurez o prajiturica minunandu-ma de cate ai lucrat si ce frumoase sunt! |
|
|
|