Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna fetelor.dupa multe luni de zile mam decis sa ma inscriu pe acest forum.sunt aici cu voi mai datorita faptului ca sora mea a insistit foarte mult sa ma inscriu dupa ce a publicat citeva poze cu lucruri de mina realizate de ea si 2 fotografii cu 2 paturi realizate de mine pt aceste paturi mi-ati facut multe aprecieri si va multumesc din suflet.dar lucrurile mele nu sunt doar paturicile facute cadou la nepotica mea cea mai mica.eu sunt inebunita pt lucrul de mina si nu trece zi sa nu fac cite ceva.ori punct cruce sau tricotat sau crosetat.sotul meu iubit ma mai ,,cearta,, citeodata ca eu incep multe lucruri si nu termin nici unul dar nu e chiar asa.foarte curind am sa postez si eu citeva imagini cu lucrurile facute de mine.va cer doar iertare dinainte ca nu prea ma pricep la ,,postare,,.am multe lucrari facute si nu stiu daca le pot pune pe toate impreuna sau sa le despart in punct cruce,tricotat si crosetat si nu stiu cum sa fac.daca careva ma poate ajuta..........ca ma simt un pic va multumesc un salut dulce dulce la toate si mai ales la suriaoara mea iubita
|
| ciao soramea ma bucur ca ai venit in club.eu miam schimbat numele ca nam mai reusit sa intru cu numele parola veche nu stiu de ce.te pup si sper ca o sa te simti bine la noi |
| dana78 wrote: buna fetelor.dupa multe luni de zile mam decis sa ma inscriu pe acest forum.sunt aici cu voi mai datorita faptului ca sora mea a insistit foarte mult sa ma inscriu dupa ce a publicat citeva poze cu lucruri de mina realizate de ea si 2 fotografii cu 2 paturi realizate de mine pt aceste paturi mi-ati facut multe aprecieri si va multumesc din suflet.dar lucrurile mele nu sunt doar paturicile facute cadou la nepotica mea cea mai mica.eu sunt inebunita pt lucrul de mina si nu trece zi sa nu fac cite ceva.ori punct cruce sau tricotat sau crosetat.sotul meu iubit ma mai ,,cearta,, citeodata ca eu incep multe lucruri si nu termin nici unul dar nu e chiar asa.foarte curind am sa postez si eu citeva imagini cu lucrurile facute de mine.va cer doar iertare dinainte ca nu prea ma pricep la ,,postare,,.am multe lucrari facute si nu stiu daca le pot pune pe toate impreuna sau sa le despart in punct cruce,tricotat si crosetat si nu stiu cum sa fac.daca careva ma poate ajuta..........ca ma simt un pic va multumesc un salut dulce dulce la toate si mai ales la suriaoara mea iubita |
| bravo sormea.asta o sa fie topicul tau? |
| cer ajutorul unei persoane calificate sa poata faca asa ceva.din pacate eu cind am intrat pe forum nu stiam nici macar ce era ala topic.acum imi dau seama ca am gresit locul unde lam deschis.va rog frumos daca puteti sastergeti topicul acesta al meu.nu este locul adapt sa postez lucrarile mele.va multumesc mult.asdori sa deschid un alt topic in alta parte ori la aricole crosetate sau la aricole tricotate.va multumesc inca odata. |