lucru de mina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dana78
Scris: Thursday, December 30, 2010 12:16 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
thankyou thankyou thankyou buna fetelor.dupa multe luni de zile mam decis sa ma inscriu pe acest forum.sunt aici cu voi mai datorita faptului ca sora mea a insistit foarte mult sa ma inscriu dupa ce a publicat citeva poze cu lucruri de mina realizate de ea si 2 fotografii cu 2 paturi realizate de mine
pt aceste paturi mi-ati facut multe aprecieri si va multumesc din suflet.dar lucrurile mele nu sunt doar paturicile facute cadou la nepotica mea cea mai mica.eu sunt inebunita pt lucrul de mina si nu trece zi sa nu fac cite ceva.ori punct cruce sau tricotat sau crosetat.sotul meu iubit ma mai ,,cearta,, citeodata ca eu incep multe lucruri si nu termin nici unulras dar nu e chiar asa.foarte curind am sa postez si eu citeva imagini cu lucrurile facute de mine.va cer doar iertare dinainte ca nu prea ma pricep la ,,postare,,.am multe lucrari facute si nu stiu daca le pot pune pe toate impreuna sau sa le despart in punct cruce,tricotat si crosetat si nu stiu cum sa fac.daca careva ma poate ajuta..........ca ma simt un picfool fool va multumesc
thankyou un salut dulce dulce la toate si mai ales la suriaoara mea iubita
bire.anamaria
Scris: Friday, December 31, 2010 11:29 AM

ciao sorameayes yes yes
ma bucur ca ai venit in club.eu miam schimbat numele ca nam mai reusit sa intru cu numele parola veche nu stiu de ce.te pup si sper ca o sa te simti bine la noipupici pupici
dana78
Scris: Friday, December 31, 2010 1:29 PM

multumesc pt primire si sunt sigura ca imi va placea sa stau cu voi
danutza_daniela_2007@yahoo.com
Scris: Sunday, January 9, 2011 6:12 PM

sorry sorry iloveyou
dana78 wrote:
thankyou thankyou thankyou buna fetelor.dupa multe luni de zile mam decis sa ma inscriu pe acest forum.sunt aici cu voi mai datorita faptului ca sora mea a insistit foarte mult sa ma inscriu dupa ce a publicat citeva poze cu lucruri de mina realizate de ea si 2 fotografii cu 2 paturi realizate de mine
pt aceste paturi mi-ati facut multe aprecieri si va multumesc din suflet.dar lucrurile mele nu sunt doar paturicile facute cadou la nepotica mea cea mai mica.eu sunt inebunita pt lucrul de mina si nu trece zi sa nu fac cite ceva.ori punct cruce sau tricotat sau crosetat.sotul meu iubit ma mai ,,cearta,, citeodata ca eu incep multe lucruri si nu termin nici unulras dar nu e chiar asa.foarte curind am sa postez si eu citeva imagini cu lucrurile facute de mine.va cer doar iertare dinainte ca nu prea ma pricep la ,,postare,,.am multe lucrari facute si nu stiu daca le pot pune pe toate impreuna sau sa le despart in punct cruce,tricotat si crosetat si nu stiu cum sa fac.daca careva ma poate ajuta..........ca ma simt un picfool fool va multumesc
thankyou un salut dulce dulce la toate si mai ales la suriaoara mea iubita
dana78
Scris: Wednesday, January 26, 2011 3:36 PM

iata citeva lucruri facute de mine pt familia mea.un pic de toate.dar mai mult imi place sa tricotez si sa fac pulovere.sper sa va placapupici

dana78 attached the following image(s):
dscn0401-1.jpgdscn0402 pulover albastru in dungi.jpg

bire.anamaria
Scris: Wednesday, January 26, 2011 4:18 PM

yes yes yes bravo sormea.asta o sa fie topicul tau?ras
dana78
Scris: Wednesday, January 26, 2011 4:39 PM

da asta o sa fie topicul meu unde am sa postez toate lucrarile mele si sunt acceptate cricticipupici pupici pupici

dana78 attached the following image(s):
dscn0323pulover ngru oscar.jpgdscn0325pulover in dungi oscar.jpgdscn0335vesta maiue dana.jpgdscn0337cacila daniele alb si albastru.jpg

dana78
Scris: Saturday, January 29, 2011 3:12 PM

cer ajutorul unei persoane calificate sa poata faca asa ceva.din pacate eu cind am intrat pe forum nu stiam nici macar ce era ala topic.acum imi dau seama ca am gresit locul unde lam deschis.va rog frumos daca puteti sastergeti topicul acesta al meu.nu este locul adapt sa postez lucrarile mele.va multumesc mult.asdori sa deschid un alt topic in alta parte ori la aricole crosetate sau la aricole tricotate.va multumesc inca odata.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.