|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/27/2011 Mesaje: 101
| dragelor va voi arata orochita tricotata pentru nepotica mea Patricia si un set = fustita si ploverasi .Sper sa va placa. ROZALINDA attached the following image(s):

|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Rozalinda, nu mai deschde topicuri noi, cauta si posteaza unde corespund lucrurile tale! Uite, aici sunt rochitele tricotate http://forum.7p.ro/Rochita-tricotata-pentru-fetitze.aspx?g=posts&t=5348&p=44 |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Foarte frumoase lucrusoarele tricotate de tine Rosalinda, se vede ca te pricepi la lucru de mana, mai trebuie doar sa te obisnuiesti si cu forumul.Aici exista topicuri dedicate pentru fiecare articol de imbracaminte in parte, trebuie doar sa le cauti si sa postezi la topicul respectiv.Sper sa te descurci. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Rozalinda,ai lucrusoare foarte frumos lucrate |

|
multumesc sunt si eu trebuie sa exersez cu postarile ca am fffff multe de pus |

| alinamm wrote:Rozalinda,ai lucrusoare foarte frumos lucrate
trebuie sa recunosc ca ma pricep la dar mai am de invatat cu postarile ;voi reusii in cel mai scurt timp |

| LilianaD wrote:Foarte frumoase lucrusoarele tricotate de tine Rosalinda, se vede ca te pricepi la lucru de mana, mai trebuie doar sa te obisnuiesti si cu forumul.Aici exista topicuri dedicate pentru fiecare articol de imbracaminte in parte, trebuie doar sa le cauti si sa postezi la topicul respectiv.Sper sa te descurci.
asa voi face liliana merci |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Foarte frumoase , lucrezi minunat dince se vede si sfatul meu este sa te grabesti sa inveti sa postezi pentru ca sunt multe fete care se pare au mult de invatat de la tine ,eu de exemplu. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Frumoase lucrusoare faci dar te rog sa le postezi la topicurile existente,poti sa-ti faci topic separat doar dupa ce ai 1000 de postari.Aici voi inchide |
|
|