|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Carla , te admir pt daruirea si pasiunea cu care te ocupi de copii!!! Ultimul este baiat? Ce harnicutz |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Multumesc Da,e baiat,el a vrut sa faca si n-am facut deloc deosebire intre el si ceilalti |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| carla eu pe prof a mea de fisica de la scoala mio aduc aminte ca ne intreba daca am vzt dallas sau sclava isaura.si nu ne invata nimic nici in materia ei.profesori ca tine mai putini.ar trebui sa va dea medalii la cei ca tine. |

| Multumesc au grija altii sa iasa in fata,sa culeaga laurii.Oricum suntem o scoala unde se lucreaza mult,chiar prea mult. |

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Carla esti un om minunat si meriti tot respectul pentru ceea ce faci!!!! Anul trecut baiatul meu a terminat clasa a IV a si am incercat sa ma aliez cu vreo cativa parinti sa facem ceva mai deosebit pentru copii,asa,ca la sfarsit de ciclu scolar,dar m-am lovit de o indiferenta totala din partea parintilor(pe jumatate din ei nu i-am vazut nici o data la sedinte) si nu s-a mai facut decat o serbare simpla.In schimb eu tot nu m-am lasat si le-am facut singura copiilor cate o floricica cu panglicute ca sa le aiba amintire peste ani.La fete le-am facut roz,iar baietilor le-am facut bleo. andrushka attached the following image(s):

|

| Frumos!!!Ale noastre sunt aproape gata,cu copiii faceam si mai si desfaceam,dar a mers destul de repede.Avem 60 de terminat carla attached the following image(s):

|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce frumoase sunt Carla!! mult spor va doresc |

| Anabella wrote:Ce frumoase sunt Carla!! mult spor va doresc Multumesc |

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Carla, ai toata admiratia mea! Acesti copii o sa tina minte nu numai Legea lui Arhimede dar si faptul ca a iesit ceva din miinile lor! Peste ani o sa-ti multumeasca si asta e cea mai mare bucurie cind, pe strada o sa-ti spuna "sarut-mana" DOAMNA! |

| vali horhoianu wrote:Carla, ai toata admiratia mea! Acesti copii o sa tina minte nu numai Legea lui Arhimede dar si faptul ca a iesit ceva din miinile lor! Peste ani o sa-ti multumeasca si asta e cea mai mare bucurie cind, pe strada o sa-ti spuna "sarut-mana" DOAMNA! Multumesc,Doamna profesoara! Cei care au lucrat cel mai frumos la panglici au fost chiar copiii de 10 si la fizica |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Felicitarile mele! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| carla wrote:Cei care au lucrat cel mai frumos la panglici au fost chiar copiii de 10 si la fizica Era de asteptat! Sunt copii obisnuiti sa faca bine orice li sepune inainte! Felicitari , Carla, mereu i-am admirat pe cei ce investesc in copii! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/18/2008 Mesaje: 277
| Carla, felicitari!Ati facut niste floricele minunate, precum sufletele acelor copii,si nu in ultimul rand, al tau!Eu cred ca realizand si altceva, in afara de materia pe care o predai, reusesti sa-ti apropii mai mult copii! Am invatat din experienta, ca atunci cand ii "pierzi" pe copii, sa faci cate ceva care sa le placa mult de tot!Eu zic ca ai reusit din plin sa-ti apropii acesti copii, si asta e un lucru minunat! Felicitari, inca o data, din inima! |
|

| Multumesc pentru cuvintele voastre frumoase Azi au dat panglicile,a fost frumos,emotionant ,inca o generatie pleaca...i-am vazut apoi prin oras cu panglicile in piept si-mi crestea sufletul ..si am revenit la ale mele,de fapt iar o comanda,un bolero pentru o fetita carla attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| carla wrote: Azi au dat panglicile,a fost frumos,emotionant  ,inca o generatie pleaca...i-am vazut apoi prin oras cu panglicile in piept si-mi crestea sufletul Bravo, ti-ai luat rasplata ! Boleroul este superb |
|
|