Lucru de mana-Carla
Subiectul anterior · Subiectul urmator
miriam
Scris: Saturday, May 21, 2011 4:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Carla , te admir pt daruirea si pasiunea cu care te ocupi de copii!!!bravo bravo bravo
Ultimul este baiat? Ce harnicutzras
carla
Scris: Saturday, May 21, 2011 4:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
miriam wrote:
Carla , te admir pt daruirea si pasiunea cu care te ocupi de copii!!!bravo bravo bravo
Ultimul este baiat? Ce harnicutzras
Multumescpupici Da,e baiat,el a vrut sa faca si n-am facut deloc deosebire intre el si ceilalti
dana78
Scris: Saturday, May 21, 2011 5:08 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
carla eu pe prof a mea de fisica de la scoala mio aduc aminte ca ne intreba daca am vzt dallas sau sclava isaura.si nu ne invata nimic nici in materia ei.profesori ca tine mai putini.ar trebui sa va dea medalii la cei ca tine.firstprize firstprize firstprize firstprize newclap newclap newclap newclap
carla
Scris: Saturday, May 21, 2011 5:24 PM
Nivel

dana78 wrote:
carla eu pe prof a mea de fisica de la scoala mio aduc aminte ca ne intreba daca am vzt dallas sau sclava isaura.si nu ne invata nimic nici in materia ei.profesori ca tine mai putini.ar trebui sa va dea medalii la cei ca tine.firstprize firstprize firstprize firstprize newclap newclap newclap newclap
Multumesccomputerlove au grija altii sa iasa in fata,sa culeaga laurii.Oricum suntem o scoala unde se lucreaza mult,chiar prea mult.
andrushka
Scris: Saturday, May 21, 2011 10:22 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2011
Carla esti un om minunat si meriti tot respectul pentru ceea ce faci!!!!
Anul trecut baiatul meu a terminat clasa a IV a si am incercat sa ma aliez cu vreo cativa parinti sa facem ceva mai deosebit pentru copii,asa,ca la sfarsit de ciclu scolar,dar m-am lovit de o indiferenta totala din partea parintilor(pe jumatate din ei nu i-am vazut nici o data la sedinte) si nu s-a mai facut decat o serbare simpla.In schimb eu tot nu m-am lasat si le-am facut singura copiilor cate o floricica cu panglicute ca sa le aiba amintire peste ani.La fete le-am facut roz,iar baietilor le-am facut bleo.

andrushka attached the following image(s):
1233.jpg

carla
Scris: Saturday, May 21, 2011 10:58 PM
Nivel

Frumos!!!Ale noastre sunt aproape gata,cu copiii faceam si mai si desfaceam,dar a mers destul de repede.Avem 60 de terminat

carla attached the following image(s):
dsc07992.jpgdsc07990.jpg

Ana
Scris: Sunday, May 22, 2011 12:34 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Ce frumoase sunt Carla!!
mult spor va doresccomputerlove
carla
Scris: Sunday, May 22, 2011 7:40 AM
Nivel

Anabella wrote:
Ce frumoase sunt Carla!!
mult spor va doresccomputerlove
Multumescpupici pupici
vali horhoianu
Scris: Sunday, May 22, 2011 5:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/26/2010
Carla, ai toata admiratia mea! Acesti copii o sa tina minte nu numai Legea lui Arhimede dar si faptul ca a iesit ceva din miinile lor! Peste ani o sa-ti multumeasca si asta e cea mai mare bucurie cind, pe strada o sa-ti spuna "sarut-mana" DOAMNA!
carla
Scris: Sunday, May 22, 2011 6:39 PM
Nivel

vali horhoianu wrote:
Carla, ai toata admiratia mea! Acesti copii o sa tina minte nu numai Legea lui Arhimede dar si faptul ca a iesit ceva din miinile lor! Peste ani o sa-ti multumeasca si asta e cea mai mare bucurie cind, pe strada o sa-ti spuna "sarut-mana" DOAMNA!
Multumesc,Doamna profesoara!pupici Cei care au lucrat cel mai frumos la panglici au fost chiar copiii de 10 si la fizica
oanamaria
Scris: Sunday, May 22, 2011 6:56 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Felicitarile mele!iloveyou
aurishta
Scris: Sunday, May 22, 2011 8:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
carla wrote:
Cei care au lucrat cel mai frumos la panglici au fost chiar copiii de 10 si la fizica

Era de asteptat! Sunt copii obisnuiti sa faca bine orice li sepune inainte! newclap newclap newclap Felicitari , Carla, mereu i-am admirat pe cei ce investesc in copii!newclap newclap newclap
felix_79
Scris: Tuesday, May 24, 2011 6:04 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/18/2008
Carla, felicitari!Ati facut niste floricele minunate, precum sufletele acelor copii,si nu in ultimul rand, al tau!Eu cred ca realizand si altceva, in afara de materia pe care o predai, reusesti sa-ti apropii mai mult copii! Am invatat din experienta, ca atunci cand ii "pierzi" pe copii, sa faci cate ceva care sa le placa mult de tot!Eu zic ca ai reusit din plin sa-ti apropii acesti copii, si asta e un lucru minunat! Felicitari, inca o data, din inima!computerlovebravo bravo
carla
Scris: Thursday, May 26, 2011 11:22 PM
Nivel

Multumesc pentru cuvintele voastre frumoasecomputerlove computerlove computerlove Azi au dat panglicile,a fost frumos,emotionantchitara ,inca o generatie pleaca...i-am vazut apoi prin oras cu panglicile in piept si-mi crestea sufletulcoeur
..si am revenit la ale mele,de fapt iar o comanda,un bolero pentru o fetita

carla attached the following image(s):
dsc08022.jpg

aurishta
Scris: Friday, May 27, 2011 6:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
carla wrote:
Azi au dat panglicile,a fost frumos,emotionantchitara ,inca o generatie pleaca...i-am vazut apoi prin oras cu panglicile in piept si-mi crestea sufletulcoeur

Bravo, ti-ai luat rasplata !newclap newclap newclap
Boleroul este superbhearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.