|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Carla, foarte frumoase mai ales caciulitele cu Mos Craciun |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| tot ce ai lucrat a iesit minunat,....toate sunt superbe;setul caciula si fular din floricele este superb,iar caciulile cu mosul mortale,....pacat ca Cristian nu o poarta,....ar fi fost tare dulci amandoi asa ,la fel |
|

| Multumesc |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| carla,toate lucrusoarele sunt superbe! |
|

| multumesc |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoase dar caciulitele cu mosi sunt de nota 10 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/18/2008 Mesaje: 968
| Carla, felicitari pentru tot ce ai lucrat in ultima vreme. Esti foarte harnica |
|

| Multumesc |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Carla, imi place tot ce faci, dar boleroul tau de la avatar m-a cucerit atat de tare, incat cu o zi inainte de Craciun, mi-am facut si eu unul. Sa ai mult spor! |
|

| Irinuta wrote:Carla, imi place tot ce faci, dar boleroul tau de la avatar m-a cucerit atat de tare, incat cu o zi inainte de Craciun, mi-am facut si eu unul. Sa ai mult spor! Ma bucur ca-ti place.Eu nu l-am dat jos trei zile asa de bine m-am simtit cu el. Nu stiu cum reusesti sa-l faci intr-o zi,mie mi-a luat mai mult timp,dar poate tu lucrezi cu mai mare viteza sau cu ace mult mai mari |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| carla wrote:Ma bucur ca-ti place.Eu nu l-am dat jos trei zile asa de bine m-am simtit cu el. Nu stiu cum reusesti sa-l faci intr-o zi,mie mi-a luat mai mult timp,dar poate tu lucrezi cu mai mare viteza sau cu ace mult mai mari Nici eu nu l-am mai dat jos o buna bucata de vreme. Spatele l-am facut cu andrele de 8 din bucleul italian de care imi era frica sa ma apuc, iar manecile si gulerul cu croseta. E gros, calduros, elegant si mi-e tare drag.
Multumesc pentru inspiratie. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| carla frumoase lucruri ai facut,esti tare harnica |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Irinuta wrote:Nici eu nu l-am mai dat jos o buna bucata de vreme. Spatele l-am facut cu andrele de 8 din bucleul italian de care imi era frica sa ma apuc, iar manecile si gulerul cu croseta. E gros, calduros, elegant si mi-e tare drag.  Multumesc pentru inspiratie.
Sa-l vedem la purtatoare! ca...nu te credem! |
|

| asa-i! Caciula mea roz,pentru care m-am imbracat in rrroz(tin sa spun ca e prima data cand port roz)
carla attached the following image(s):

|
|
|