|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| carla wrote: E superba!Stii ce urmeaza?Si eu vreau
|
| Setul alb finalizat:
 |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Minunat! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/4/2009 Mesaje: 308
| Irinuta, excalent |

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Ce finut este! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/20/2010 Mesaje: 287
| Felicitari,tot ce faci este foarte frumos,se vede ca faci cu mare drag.. |

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| irinuta ,pur si simplu superba!
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Maria, ca de obicei....suuuper! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Superb setul! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| irinuta,superb |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/6/2010 Mesaje: 54
| Irinuta meriti locul Felicitari Ti-am trimis un mesaj. Sper sa ai timp sa-mi raspunzi. Oricum eu astept cu nerabdare raspunsul tau
|
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| superb ,am zimbit cind am vazut acest set frumos ! :018: |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 182
| Irinuta wrote:Setul alb finalizat:  Irinuta Acum sunt anca65. Daca vrei sa-mi raspunzi la ceea ce ti-am scris la "mesaje private"te-as ruga sa postezi aici pt ca dintr-o gresala acum sunt pitic nou nascut si nu am suficiente postari pt mesaje private. Multumesc pt intelegere anca marin |
|
| anca65 wrote:Irinuta Acum sunt anca65. Daca vrei sa-mi raspunzi la ceea ce ti-am scris la "mesaje private"te-as ruga sa postezi aici pt ca dintr-o gresala acum sunt pitic nou nascut si nu am suficiente postari pt mesaje private. Multumesc pt intelegere anca marin
Iti raspunsesem pe privat, dar vad ca n-ai mai intrat acolo. Ca sa nu stai toata noaptea in fata monitorului, iti scriu acum cate ceva. Eu nu folosesc aproape niciodata centimetrul. Masor totul "din ochi", dar se pare ca am ochi foarte buni, sau bine formati. Nu pot sa-ti spun un numar de ochiuri, mai ales ca n-am lucrat niciodata cu Niki, dar important e sa-i fie buna la gat. De acolo cobori atat cat e nevoie, iar asta poti aproxima dupa o alta haina de-a ei, nu neaparat tricotata sau crosetata. Nu sunt in masura sa-ti dau detalii legate de marime, dar daca te pot ajuta cu ceva legat de model, o fac cu mare drag. Oare ti-am spus ceva de folos? Sper. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 182
| Irinuta la gat e buna numai ca atunci cand cresc in ochii marcatori cate 2 picioruse(cu doua ochiuri de lant intre ele)pieptii cresc foarte putin,iar cand ajung la subrat(spatele e bun,manecile bune)pieptii sunt mici.Daca maresc nu de ochi de la piepti atunci cand separ ,devin prea mari. Nu stiu ce sa mai cred |
|
|