|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| irinuta foarte frumos lucrezi .mult spor in continuare |
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| cristinapatrascu66 wrote:irinuta foarte frumos lucrezi .mult spor in continuare
Cristina multumesc. Mult spor si tie! |

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Maria...iar ne-ai incantat privirile!!! Imi place ponchoul mov...de nu mai pot!!! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Irinuta ce frumos a iesit poncho.Vezi ce usor se face cand prinzi ritmul? Ii sta super prietenei tale si are noroc cu tine ca ii faci asa lucruri frumoase.Pupici si spor ;la lucru in continuare. |
| oanamaria wrote:Irinuta ce frumos a iesit poncho.Vezi ce usor se face cand prinzi ritmul? Ii sta super prietenei tale si are noroc cu tine ca ii faci asa lucruri frumoase.Pupici si spor ;la lucru in continuare. Oana multumesc pentru idee. Carmen, multumesc. |
| Minnie ... fara buline!

|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Vreau si eu Ce pacat ca nu stiu sa crosetez sau sa tricotez Ies adevarate minunatii din mainile tale.Si ochii printesei tale m-au innebunit Ce frumoasa e!Sa-ti traiasca si sa se bucure de lucrurile pe care le faci |
| nikmiki wrote:Vreau si eu  Ce pacat ca nu stiu sa crosetez sau sa tricotez  Ies adevarate minunatii din mainile tale.Si ochii printesei tale m-au innebunit  Ce frumoasa e!Sa-ti traiasca si sa se bucure de lucrurile pe care le faci Multumesc.
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Irinuca e o scumpete!!! Ii sta foarte bine cu caciulita Minnie! (fa-i si bulineeeee!!! pliz!!!) |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/6/2010 Mesaje: 54
| Super caciulita. Iar papusica ce o poarta este o minune de copil Sa o poarte sanatoasa si sa-i traiasca mamica ani multi sa-i faca multe asemenea lucrusoare frumoase. Si sa ne dea si noua explicatiile pt toate cele ce lucreaza ea. FELICITARI :018: |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumoasa Minnie |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Super a iesit Irinuta! |
|
| Anabella, Carla Anca Marin daca vrei sa faci vreun model pe care l-am facut eu, te ajut cu drag. Spune-mi doar despre care este vorba. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/6/2010 Mesaje: 54
| Irinuta wrote:Anabella, Carla Anca Marin daca vrei sa faci vreun model pe care l-am facut eu, te ajut cu drag. Spune-mi doar despre care este vorba. Iti multumesc mult Irinuta.(Si pe mine ma mai cheama si Irina). Vreau cu siguranta sa fac si eu aceasta Minnie superba pt un finut(tot asa de frumos si cu ochi tot atat de minunati ca si ai fetitei tale).Dar deocamdata am postat multe intrebari Anei Maria legate de o vesta pe care as dori sa o termin pe 03 octombrie cand este ziua fiicei mele(23 ani )si unde m-am impotmolit ingrozitor. Astept raspunsul ei si nu stiu de ce inca nu ma ajuta si pe mine. Cand voi termina vesta revin la tine pt detalii. Oricum iti multumesc foarte frumos.Esti o draguta
|
|
| anca marin wrote:Iti multumesc mult Irinuta.(Si pe mine ma mai cheama si Irina). Vreau cu siguranta sa fac si eu aceasta Minnie superba pt un finut(tot asa de frumos si cu ochi tot atat de minunati ca si ai fetitei tale).Dar deocamdata am postat multe intrebari Anei Maria legate de o vesta pe care as dori sa o termin pe 03 octombrie cand este ziua fiicei mele(23 ani  )si unde m-am impotmolit ingrozitor. Astept raspunsul ei si nu stiu de ce inca nu ma ajuta si pe mine. Cand voi termina vesta revin la tine pt detalii. Oricum iti multumesc foarte frumos.Esti o draguta Oricand, cu drag! |
|
|