Sabrina87 wrote:fetelor azi dimineata cind am fost la WC am observat citeva picaturi maronii si pe absorbant la fel, oare ce sa fie? Oare imi vine ciclu?
Sabrina, poate fi de la implantare, stai linistita! Daca ai transferat embrionasii cam acum o saptamana in urma, e semn bun ca embrionii si-au facut culcus in edometru. Doamne ajuta!
|
andriana wrote:Lackyme, ce mai faci, nu ai mai scris dupa testul pozitiv, sper ca nu s-a intamplat nimic rau.Si nici Oly nu a mai scris, cred ca e ocupata.Fericire si sanatate voua la toate!
La multi ani, tuturor fetelor si va doresc ca anul acesta sa va aduca indeplinirea visului de a avea un copil!
La mine lucrurile nu sunt tocmai bune. Dupa o perioada de fericire in care totul parea sa fie ok, m-am uitat cu atentie pe fotografiile de la ecograf si am vazut ca la masuratori embrionul este mai mic cu doua saptamani decat ar trebui. Doamna doctor care ma monitorizeaza nu mi-a spus la momentul ecografiei, ori nu a vrut sa ma sperie, ori nu stie nici ea daca la sarcinile fiv copilul e mai mic. Tot zicea ca nu a trecut mult de la transfer si alte cele... Saptamana asta am fost la alt doctor care mi-a spus lucrurile clar, si anume ca fatul e in urma cu doua saptamani si ca de-acum se poate intampla orice, poate sa fie bine sau rau, dar vestile nu sunt prea bune. S-a vazut inimioara batand, dar desi eram in saptamana a 8-a, nu am auzit-o, pentru ca fatul era cu marimea pentru saptamana a 6-a. Sunt foarte trista si nu pot decat sa ma rog sa fie bine. Voi mai merge saptamana viitoare sa vedem ce s-a intamplat. La 7 saptamani de sarcina am aflat si ca am trombofilie si am inceput sa fac injectii, zilele trecute am inceput sa iau si antibiotic pentru o infectie urinara, parca s-au adunat toate...
Imi pare rau ca nu vin cu vesti bune, sper ca la voi macar sa fie totul in regula, sa va bucurati de sarcini!
|
Fetelor, si la mine testul este pozitiv, din prima!!!
Beta 60.7 in ziua 11. Doamna dr a spus ca e foarte multumita, sa continui tratamentul si sa merg la ecografie saptamana viitoare. Doamna Diana este un medic extraordinar, are darul de a te linisti si de a-ti da aripi! Nu am mai intalnit medic ca dumneaei, nu stiu cum tine minte atatea cazuri si protocoale diferentiate, pentru fiecare dupa nevoie. Succes celor care urmeaza, sa fiti sanatoase si sa va vedeti cu bebelasi sanatosi in brate!
|
Melissa wrote:Salut fetelor! Ce mai faceti.Lukyme ai inceput procedura!Rodixon ce mai face Miriam! La mine deocamdata e bine.Mai am perodic crampe abdominale,dar suportabile.Sper sa fie bine.
Buna, Melissa! Da, da, sunt in plina procedura!!! Saptamana viitoare va fi punctia si apoi transferul, inca nu stiu datele exacte, poate le aflu sambata asta. Ma simt bine pana acum, nu am avut reactii adverse de la injectii, endometru arata bine si foliculii la fel, numai ca trebuie sa mai creasca putin.
Iei ceva pentru crampe?
|
rodixon wrote: Buna Lucyme, M-am bucurat cand mi-am vazut numele scris aici pe forum. Suntem bine - Azi pe 19 oct Miriam implineste 1 an si 10 luni- nici nu stiu cand a trecut timpul;- ea spune ca deja are 2 ani! Vorbeste aproape orice, ne intelegem cu ea de minune, spune poezii, povesti; ii place sa asculte povesti; cand sunt suparata pe ea ma striga pe nume- este o minune de copil! Parca este cu noi de o viata! este cea mai mare minune pe care o poate da DUMNEZEU unui pamantean! In schimb nu este usor dar este extrem de placut! O oboseala placuta! Te imbratisez cu mare drag pe tine si pe toate fetele care doresc din tot sufletul sa fie strigate MAMA! Orice doresti - intreaba-ma!
Rodixon, cum se stabileste ziua 1 a ciclului menstrual? Daca menstra vine seara pe la 9 se mai considera ziua respectiva ca fiind prima zi?
|
Melissa wrote:Luckyme,tu ce mai faci!
Felicitari, Melisa!!!
Ma bucur foarte mult pentru tine, sa va dea Dumnezeu sanatate si tie si lui bebe! Sarcina usoara si fara complicatii! Sa ne tii la curent cu tot ce se intampla!
Eu am facut testul Papanicolau si astept rezultatele, iar de la inceputul lunii noiembrie voi merge la monitorizare. Sper ca rezultatul de la Papanicolau sa fie bun si totul sa mearga bine cu stimularea. In unele zile sunt coplestita de griji si de emotii, iar in altele uit complet ce ma asteapta. Sunt parca sigura ca va fi bine, sper sa nu fiu dezamagita total... O stresez pe mail pe dna doctor si imi raspunde cu rabdare la toate problemele, este minunat sa pot discuta cu dumneai asa!
As avea o intrebare mai ciudata, mai personala la voi, fetelor.... Cand ati fost la monitorizare sau la punctie, sau la transfer, v-ati epilat? Eu ma tot gandesc ca poate nu e bine sa ma epilez in acea perioada, ca sa nu apara infectii sau mai stiu eu ce. Daca v-ati epilat, ce ati folosit? V
Va imbratisez pe toate!
|
corina84 wrote:Va salut pe toate.va scriu cum a fost transferul.pe 20aug am inceput climara dupa schema pe care mi-a scris-o DNA Diana inainte de concediu,m-a vazut pe 2 sep si apoi treptat am pus 5climara,pe 9sep am inceput medicatia pentru transfer,12sep transfer 2 crio embrioni,pe 24 sep hcg 371  si azi am vazut inima bebe.in sfarsit,tin visul meu de aripi..Sper cumva sa ajut pe cineva cu aceste informatii,sa se simta mai increzut.am atatea emotii,am trecut prin mult greu,sint recunoscatoare din inima
Felicitari, Corina! Ma bucur asa mult sa aud inca un rezultat pozitiv la Medpark!!! Voi incepe si eu stimularea in prima parte a lunii noiembrie, sper sa vin si eu cu vesti bune! Medicamentele primite pentru stimulare cum le transportai? Eu ma gandesc sa ma duc cu o lada frigorifica, am auzit ca se tin la rece.
|
Melissa wrote:Salut Luckyme! Eu am avut protocol scurt,undeva 20 de zile.Am si eu un ANN mic si trompe impermiabile.Eu tot sint la primul FIV.Da, intr-adevar d-na Diana este marinimoasa si sufletista,sa-i dea Domnul multa sanatate!
Ce medicamente ai luat pentru stimulare? Eu voi pune plasturi Climara cu o saptamana inainte de menstruatie, insa dupa aceea nu stiu ce medicatie voi avea. In ce zile ai fost la control? Sunt asa de nerabdatoare si as vrea sa aflu cat mai multe...
|
Ce faci Rodixon? Am citit povestea ta pe paginile forumului si am vazut ca ai ajutat si alte fete sa devina mamici. Ai o inima mare! Ti-am vazut frumusetea de fetita la Medpark in fotografii - veselia intruchipata! Sunteti bine?
|
Melissa wrote:Salut Luckyme si bine ai venit in rindul fivoaselor! Eu tot sint la Medpark, am avut cu citeva zile in urma ET si acum astept ziua a 12 cind voi face analiza .Asteptarea e cea mai dificila! Tratamentul de stimulate l-am suportat bine dar acum e cam greu, ma cam dor ovarele ca la ciclu simi pare uneori ca-mi vine ciclu si tare mi-e frica de esec.Dar ma rog Domnului sa fie totul bine.
Draga Melissa, multumesc de primirea calduroasa! Ce fel de protocol ai avut si ce probleme? Noi suntem amandoi cu infertilitate: eu AMH mic, el oligoastenozoospermie. Suntem la prima incercare si imi doresc sa fie bine, dar imi dau seama ca e un vis sa am bebe din prima! Doamna doctor a fost foarte draguta, simt ca pot discuta cu dumneaei deschis si ma bucur ca imi raspunde la intrebari cu rabdare.
Nu te ingrijora de simptome, uneori sunt asemanatoare cu cele de la ciclu. Va fi foarte bine, iti tin pumnii!
|