pt mariuta: stai calma! Kali stie ce zice - contestatia o treci prin registratura, vezi sa fie in atentia RU dar si cu CC la seful mare direct, o depui in ambele parti. Referitor la "post descoperit" si atributii: EI trebuie sa aiba inlocuitor pt orice eveniment neprevazut!! UNDE e fisa postului, care trebuie sa stipuleze clar persoana inlocuitoare, sa preia atributiile tale?? Recte: lipsa ROI intern, si ROF! arata-le ca stii punctele slabe si asigura-ti spatele. Multa sanatate Leei!
|
|
pupici mamici..si eu in fuga pe-aici. Multa sanatate si putere Laura, sa stii ca fiecare trecem prin faze asemanatoare, dar vin zile cu soare si le uitam!
|
revenii si eu sa spun "LA MULTI ANI!" tuturor piticilor energici de ziua lor. Mi-a fost groaznic de rau sambata, cu toate astea am iesit toti 3 la padure si duminik in parculetz la umbrelutze si inghetzata, dupa voia piticoatei... Drept care duminik noapte am vomat intr-o disperare, si Silvia mea m-a auzit, s-a trezit si somnoroasa tot spunea: " nu moale mamika... nu moale". Asta m-a durut mai tare decat orice, asa ca luni mi-am luat liber si m-am tratat pe toate partile (tot oboseala fusese de vina) si am lamurit si copilul cum nu se "moale" din asta. Revin maine cu poze din parculetz
|
buna mamici! aceeasi problema o am si eu, tiroida autoimuna...hipertiroidie autoimuna. Mostenita NU puteti incepe nici un fel de tratament contraceptiv bazat pe hormoni!! In primul rand se monitorizeaza glanda tiroida anual, pt cele care aveti deja diagnostic clar, pe baza rezultatelor T3 si T4, TSH, ecografie, etc..cum bine stie si marmita Mai ales in cazul in care prezinta noduli - la mine sunt inoperabili - tratamentul se face toata viata.
|
Fetele atentiune anul acesta la tzantzari!! Au aparut si in Europa tzantzarii specifici zonelor tropicale, am vazut la TV ca sunt purtatori de vreo 8 boli si ca deja au trecut prin Germania, obs si in N Italia...asa ca..de va fi canicula...si al noi posibil. Mai nasol e ca din cate am invatzat la scoala, au tendintza sa se imperecheze cu cei bashtinashi si sa iasa alti "zburatori" modificatzi. Mi-e o frikaaa de innebunesc!! La noi nu e practiker, o sa caut la dedeman ap cu ultrasunete!! u
|
mersic, esti o dragutza. Sotzul oricum face mai mult de 50% din indatoririle mele casnice, plus k lucreaza si el, dar mai poate "fugi" de la job, spre deosebire de mine. O sa vina deci si timpuri mai bune...speer.
|
petro, stele, fain sujet Invidie nu ai de ce sa simtzi, toate trec, iar frumusetezea se trece prima dintre ele Invidia este un pacat, plus ca submineaza si propriul respect de sine. Eu ma simt frumoasa pt. ca sunt plina de vitalitate, activa, tonica, vesela, indiferent de starea int., pentru familia mea, pentru colegi, sincera, chiar daca deranjeaza, putin ciudata poate...toate astea si altele mai profunde..te fac unica. Daca ai fi fost o data in pragul trecerii dincolo, si a doua oara ti-ai riscat viata ca sa nasti natural un copil, cum e cazul meu, iti spun ca te-ai schimba radical. Nu pot invidia o femeie, din ac motiv din care nu invidiezi un trandafir. Sunt creatzii complexe ale aceleasi Divinitati geniale. Cum bine zise Petro, sunt...splendori naturale
|
stele_pe_cer wrote:Eu nu imbin cariera si familia.Nu am o cariera, ci doar un simplu job la care nu mai fac ore suplimentare.Ajung sa petrec timp cu copilul dupa ora 17.00.
Esti cazul ideal...din pacate nu toate putem face asa Sotzul are de 2 ani probleme cu sanatatea, pe care nu le doresc agravate. Plus ca facem credit, grosul banilor il aduc eu in casa (castig mai mult la negru decat net, plus ca am 2 joburi, ca nu puteau altfel, trebuia cumul de functii). Nu am alt sprijin real financiar, decat pe mine insami. Nu trebuia nici acest copil sa-l nasc, daca era dupa doctori, pentru ca am tiroida autoimuna, inoperabila. Si totusi am facut-o cu riscul vietii mele si Domnul mi-a facut inca o data viatza cadou. Asa cum l-a adus si pe al meu sotz in calea vietzii, fara el nimic nu devenea realitate. In sfarsit..nici nush ce sa mai zic, sunt si putin deprimata azi. Cred ca toate sunt oranduite pentru fiecare, pentru unii e o cruce mai grea.
|
Sincere condoleantze! Fie ca Domnul sa te intareasca in suferintza ta. Dragostea lui va veghea asupra familiei, asa cum dragostea voastra pentru el nu se va stinge niciodata.
|