Un om vorbea cu sotia lui: - Azi mi s-a intamplat o chestie ciudata. In timp ce ma aflam in tramvai, un tip mi-a strigat, "Hopaaa..., IMPOTENTULE!". - Ei, sunt tot felul de nebuni, ii raspunse nevasta. Nu-i mai baga si tu in seama... A doua zi, in timp ce sotul mergea cu tramvaiul spre serviciu, acelasi individ se apropie de el si ii striga: - Hopaaa..., PARACIOSULE
Dimineata, ora 5:00, intr-o statie de autobuz in Moscova, doi barbati. Primul, Serghei, un barbat din clasa muncitoare. Al doilea, un domn bine, in palton, pantofi de lac, manusi de piele, cu palarie neagra si servieta. Serghei se gandeste: "Un domn ca dansul nu se poate sa plece la ora aceasta cu autobuzul. Daca nu pleaca, vine. De unde ar putea veni? Bineinteles, de la o dama. Sa vedem. La noi in zona sunt trei dame: Rachela, dar e plecata la Sankt-Petersburg, Natasa, dar nu se poate, ca de la ea vin eu si nevasta-mea. Bun! Nevasta-mea are trei amanti: pe seful ei, pe seful meu si pe domnul Abramovici. -Aaaa, buna dimineata, domnule Abramovici. -Vai, dar de unde stiti cum ma cheama??? -Eh, simpla deductie!
|
Multumesc tuturor pentru urari!
|
Kiki wrote:... Ta-su nici nu apuca bine sa se descalte cand vine intr-un final de la serviciu, ca Dav ii pune adidasii in brate...aseara, taia ta-su cartofi ca sa facem cartofi prajiti si i-a trantit fi-su adidasul peste degete...
Asa este. Acum prefera sa faca altceva: se urca pe spatarul canapelei ca sa ajunga la intrerupator si se distreaza aprinzand si inchizand lumina. S-a distrat, o zi sau doua, caci pe urma a gasit mamica lui solutia: mutam mobila.... Si acum ma doare spatele.
|
Kiki wrote:tare asta cu fustele Eu m-am distrat ieri la posta. Pe un formular de dat anunt la ziar era scris: rugam ca textul anuntului sa inceapa cu un substantiv  M-a amuzat rau...nu toata lumea stie ce e ala substantiv.
Eu am vrut sa-l iau si sa-l scanez, dar nu m-a lasat nevasta-mea...Il postam pe bascalie.ro sau pe diseara.ro...si aici, ca sa va amuzati
|
Kiki wrote:SISTEMUL DE (DE)PUNCTARE AL FEMEII:
Cate puncte am ?
|
Ely wrote:Kiki ma bucur ca va place ,David sa le stapanesti sanatos si premiul dar si scaunul de la nasi si la cat mai putine pozne  .  Karina le cam roade si o las cu ele numai in prezenta mea sa nu inghita .Doar am scris la alt subiect ca trebuia sa ajunga in 5 zile dar e bine si acum
Am venit si eu, cu intarziere, ghidat de nevasta-mea, sa va multumesc pentru voturile acordate lui David. De asemenea, lui Ely, pentru premiu. Multumim!
|
Un inginer agronom, oltean scolit la Bucuresti si in strainatate, se destainuie reporterului de la TV cu mult naduf in glas: - Anul trecut semanaram varza pa 5 hectare; dar o mancara omizile. Anul asta semanaram 10 hectare si iar o mancara omizile! - Si ce masuri veti lua? intreaba reporterul TV. - Anul viitor o sa punem varza pe 20 de hectare. Sa se sature,' rar ele ale naibii!!!
Cica era unu' care mergea prin desert de citeva zile, echipat cu ochelari si labe de scafandru. Si cum mergea el asa, sfirsit de sete si de foame, de-abia se mai tira, se intilneste cu un beduin pe o camila. Il intreaba: - Nu va suparati, cit mai e pina la ocean? - Pai, sa mai tot fie vreo 200 de kilometri... La care omul rabufneste cu naduf: - Sa va ia naiba cu plaja voastra cu tot!
|
Trei nebuni... Primul: - Eu sunt trimisul lui Dumnezeu !!! Al doilea: - Ba eu sunt trimisul lui Dumnezeu !!! Ultimul: - Sunteti amandoi nebuni !!! Nu am trimis pe nimeni !!!
Q: Ce fredoneaza un arab intr-un autobuz plin cu evrei? A: "TOATA LUMEA, TOATA LUMEA, SARE ACUM CU MINE !!!"
|
cris22tyna wrote:Ba, eu cred ca puteai ! de ce nu ?! fiecare voteaza pe cine vrea
De vreme ce e asa...fiecare cioara isi iubeste puiul. La baieti votez cu DAVID (al meu), iar la fetite votez cu fetita lui Rody, ELODIE.
Oricum, alegerea e grea, pentru ca toti copiii sunt frumosi, toti sunt un mister si o miss in ochii parintilor lor. Parerea mea.
|
Acum apare
|