andriana,Felicitari!ma bucur mult pentru tine..
|
dar d-na Diana mea spus daca am nevoe de un sfat ,eu pot sa o sun sau sa-i scriu.
|
andriana, iti multumesc din toata inima pentru sfaturile tale.Tu ai dreptate ca trebuie sa ma gindesc bine ce trebuie sa fac mai departe.Sotul imi spune sa ma gindesc la bine.Trebuie sa ma rog Domnului de sus sa-mi arate calea.
|
Imi este foarte greu,ca stiu niciodata in veata na-m sa pot sa dau viata la copilul meu.
|
la mine pina in 2009 ovarele erau bune,am avut operatie am prins sarcina extrauterina si a crapat trompa stinga si a influentat la ovare se ele au fost tare stresate si nu functioneaza.
|
andriana,eu acum in aprilie inplinesc 30 de ani,eu ma gindeam sa eau de la sora ovule dar e pacat si nustiu cum ea peurma asa uite toata viata la copilu meu..acum ma gindesc poate sa iau ovule straine..
|
andriana multumesc de sustinere,iti doresc succesc mai departe. si sa fie totul bine la toate.
|
Salutari,Eu am fost la d-na Diana la consultatie si ea mea spus ca nu poate face nimic cu mine..ca ei nu fac cu donar, eu nam ovule..la mine ciclu menstrual merge cu ajutorul garmonilor pe care le beau..daca nu le beau la mine nu merge ciclu..ea aspus la Medpark absolut deloc nu ne ocupam de niciun fel de donari..Cind am facut in 2013 am luat de la sora ovule si a fost esec,dar acum nustiu cum sa procedez..poate sa eau donar de la alta clinica care se ocupa.Mult m-am gindit ca sa eau de la sora dar e pacat mare..nustiu ce sa fac mai departe.
|
andriana,eu am avut FIV la clinica Repromed dar a fost esec in 20013.multumesc de incurajare.
|
nu am semnat ,prima data plec la consultatie la Medparc..
|