Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna , ma numesc Ioana si am 22 de ani , cu cateva zile in urma prietenul meu m-a lovit din greseala cu genunchiul in sanul stang.Lovitura a fost asa de puternica incat mi s-a umflat sanul , mai exact simt in interior ca o umflatura si cand palpez simt durere , sunt f speriata mi-e frica sa nu patesc ceva grav , care a-ti patit ceva asemanator va rog frumos sa ma ajutati nu stiu ce sa fac ... pls . |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Important este sa urmaresti evolutia in timp a zonei afectate..e normal ca dupa o lovitura sa te doara locul , sa apara o tumefactie si chiar sa se coloreze tesutul in diferite nuantze... Nu cred ca pot sa apara urmari pe termen lung, iar pe moment poti doar sa apelezi la un unguent local(de tip Lasonil, Lioton...) si masaj usor pentru calmarea durerilor. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Si pe mine m-a lovit din greseala fetita ci piciorul,am fost atat de speriata incat am mers la medic,mi-a prescris Lioton gel.A trecut ceva timp de atunci,intre timp a disparut si durerea dar mi-am facut si un eco mamar pentru linistea mea si totul este bine. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna , va multumesc pentru sfaturi , am fost la medic azidimineata , m-a palpat si mi-a zis k e un cheag de sange care in timp se va trage dar nu mi-a dat nici un fel de unguient , mi-a zis doar sa merg la control peste 2 saptamani sau 3 iar daca nu se trage ma trimite la ecografie , sunt destul de speriata , va multumesc:* |