Lovitura la san
Subiectul anterior · Subiectul urmator
pushy
Scris: Sunday, December 19, 2010 12:46 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna , ma numesc Ioana si am 22 de ani , cu cateva zile in urma prietenul meu m-a lovit din greseala cu genunchiul in sanul stang.Lovitura a fost asa de puternica incat mi s-a umflat sanul , mai exact simt in interior ca o umflatura si cand palpez simt durere , sunt f speriata mi-e frica sa nu patesc ceva grav cry , care a-ti patit ceva asemanator va rog frumos sa ma ajutati nu stiu ce sa fac ... pls .
Miri
Scris: Sunday, December 19, 2010 9:47 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Important este sa urmaresti evolutia in timp a zonei afectate..e normal ca dupa o lovitura sa te doara locul , sa apara o tumefactie si chiar sa se coloreze tesutul in diferite nuantze...
Nu cred ca pot sa apara urmari pe termen lung, iar pe moment poti doar sa apelezi la un unguent local(de tip Lasonil, Lioton...) si masaj usor pentru calmarea durerilor.
dari
Scris: Sunday, December 19, 2010 11:01 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/27/2009
Si pe mine m-a lovit din greseala fetita ci piciorul,am fost atat de speriata incat am mers la medic,mi-a prescris Lioton gel.A trecut ceva timp de atunci,intre timp a disparut si durerea dar mi-am facut si un eco mamar pentru linistea mea si totul este bine.
pushy
Scris: Monday, December 20, 2010 11:29 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna , va multumesc pentru sfaturi , am fost la medic azidimineata , m-a palpat si mi-a zis k e un cheag de sange care in timp se va trage dar nu mi-a dat nici un fel de unguient , mi-a zis doar sa merg la control peste 2 saptamani sau 3 iar daca nu se trage ma trimite la ecografie , sunt destul de speriata , va multumesc:*
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.