Sarbatori fericite1!Rodixon, eu am plans,sper si eu sa ajung la aceste momente, va doresc tuturor fericire
|
shurshunea, hai ca nu mai sint eu tare rea.Eu m-am gindit sa ma pun la evidenta tot la Medpark, la Natalia Raiu, la ea anascut o ruda si DDiana mia spus ce e tare bravo ,mam programat la ea pe poimine.Colega mea care afacut FIV la Medpark, ca de la ea am auzit de ei, a facut cezariana la DDiana vreo 10 zile in urma, are baietel sanatos, ea ia dus si sarcina.Dna Diana a spus sa fac si dublu test la 12-13 saptamini,a spus ca in cazul meu trebuie,mereu ma baga-n boale, o sa-l fac si pe el daca trebuie, o cam ascult. Valy, nici sa nu te gindesti sa dai minile in jos, eu am avut si FIV cu esec , si la Medpark miau spus ca am sanse mici cu rata joasa de fertilizare-toate avem o sansa. Olesea, hai ca va fi bine, poate a incurcat ceva DDiana ca mereu e ocupata si grabita.Bine ca curge mai putin. Rodixon-felicitari
|
Fetelor, felicitari cu sarbatorile.Felicitari lui Valy, Zina, Olesea, Naty.eu am fost la control 8 sapatamini sambata, totul e bine, creste, am auzit si inimioara!!!Dna Diana a spus ca am fost tare norocoasa, nici nu-mi pot inchipui cite temeri a avut cu sarcina mea.Eu mam impacat cu ea,mia spus ca nu e suparata, e deprinsa cu de toate.Dar a spus ca nu-mi poate permite so istovesc, am nevoie de alt doctor sa ma vada.eu recunosc ca cer multa atentie.Eu inca nu mam pus la evidenta,nu am gasit cineva sa am incredere.Shurshunea si Galina, la cine stati la evidenta?.A spus ca la Medpark au medici buni, sa aleg unul.Nu mai pun Climara, continui vaginal.rodixon-felicitari!Salut lui nadia, Tania, olga-practic am fost impreuna in tratament,va doresc success!Eu pling in toata ziua de fericire si frica sa nu pateasca copilasul ceva, e greu.
|
galina, da , cred ca noi am fost,eram enervata, trebuie cumva sa ma linistesc,dar chiar ma chinui mult, tot timpul imi pare ca ceva se va intimpla sau deja sa intimplat, sotul spune ca va cauta un psiholog
|
Noroc si success tuturor,vad ca nus tare populara aici,dar eu am promis ca scriu asa cum este.Am fost eri, am stat vreo ora pina am intrat, inschimb mam bucurat ca totul e bune-am 6 saptamini si inima se bate, arata bine. A spus sa continui clemara si utrogestan(numai vaginal)si mia spus sa incep clexan, sa discut despre asta cu doctorul caremi duce sarcina.Chestia ca nu prea mia placut la policlinica de stat si inca nu mam pus la evidenta.Oricum, a spus ca poate sa ma vada peste 2 sapt.,la 8 saptamini,o informez numai daca apar dureri sau hemoragie.2 saptamini, e usor de spus!!!!!!!!!! Mia spus ca pot allege orice doctor de la Medpark sa ma pun la evidenta, toti is buni-ma mai gindesc.Aveti dreptate, cu sotul inca am probleme, imi pare prea indifferent-cum a spus ea 2 saptamini, el a spus bun si mia spus nici sa nu ma gindesc sa fac ECO in acest timp in alta parte.. Despre manastire si bobite- eu cred ca credinta trebuie sa fie in inima si Domnul si asa stie ce vrem, dar fiecare sa faca ce crede ca e bine,tuturor numai fericire!
|
Am fost la ECO-sarcina in uter, dar inca nu se vede inima sa se bata-a zis sa vin miercuri.Nimic nou,degeaba am asteptat.A spus ca miercuri e ultima ECO la ea,ca nu poate sa-mi duca sarcina-e ocupata.In contract cica ea raspunde numai pina la primul test de sarcina,atita.E gata sa dea sfaturi in privinta clemara si utrogestan,dar cica eu am nevoie de un medic mai bun ca ea.Luni merg la policlinica sa ma pun la evidenta,vad cine e acolo bun.ii sint recunoscatoare ca-s insarcinata,e adevarat,dar vad ca nu-mi poate oferi timpul de care am nevoie.Voua numai succes tuturor
|
Shurshunea,ea mia spus ca nu face rau ECO,ca mine no sa fie informative noua, dar eu nu mai pot rabda,voi fi acolo pe la 11.30
|
Zina,Olesea-succes,eu stau cuminte pina mine,mam inteles cu Diana ca ma primeste, am insistat,astept mult
|
Madalina, nu te chinui asa singura, sun-o pe DDiana si intreab-o
|
Azi ma simt mai bine,stiu ca aveti dreptate in anumita masura,dar ma macina nerabdarea. Eu sint un om care in toate cer multa atentie, de ce nu? Zina,Olesea,toate fetele-numai bucurii.Multumita moderatoarei arat destul de bine aici deja, pe fonul ei sunt o oita roza.Ii multumesc si ei pentru grija
|
|