Profil: Lori
Despre
Utilizator: Lori
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Friday, March 7, 2014
Ultima vizita: Tuesday, September 28, 2021 8:20 PM
Numarul de postari: 229
[0.02% din toate postarile / 0.06 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 60
Postat: Friday, April 16, 2021 6:05 PM
carlita wrote:

Vaaai, m-ai facut sa dau apa la soricei putin! ... Sper si eu ca, intr-un fel sau altul, sa apara un mic sufletel in viata noastra. Multumesc pt gandurile bune si rugaciuni! Cheek Kiss
Te-am mai vazut online si tot voiam sa te intreb cum esti ca n-ai mai scris de ceva vreme. Sufletelul tau cel mai mic trebuie sa fie marisor deja, acusica o ia la fuga, asa-i? computerlove

Da, are 8 luni jumate, e foaaaarte energica, gangureste toata ziua, merge taras, si ne oboseste pe totiCrazy
Va mai citesc cand imi permite timpul, am tot intrat in special pentru tine. Vroiam sa iti scriu de multe ori ca te admir pentru tot ceea ce esti, pentru bunatatea, iubirea, intelepciunea ta, si, mai ales, ca si atunci cand in sufletul tau e furtuna, gasesti in tine puterea de a ajuta si de a te bucura sincer pentru succesul altor fete. Nu stiu cate dintre noi am fi capabile sa daruim si sa simtim asa cum o faci tu...
Te pup si sa stii ca voi citi forumul in continuare si ca te astept in curand sa ne dai de veste...gravida
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 60
Postat: Friday, April 16, 2021 4:47 PM
IoanaIoanaC wrote:

Carlita! Draga de tine! Unde mai gasesti tu putere sa incurajezi pe altii? Buddy1 Buddy1 Cheek Kiss Cheek Kiss

Pentru ca e un suflet extraordinar!
Imposibil ca la acest minunat om, sa nu vina un mic sufletel, intr-o buna zi...
Iti trimit ganduri bune, si sa stii ca ma rog pentru tine din inima sa reusesti, Carlita!
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Postat: Tuesday, March 24, 2020 5:40 PM
adina1109 wrote:

Si eu am morfologia peste 2 saptamani ( 9 aprilie ) + eco control col care se cam scurteaza. Ma ingrijoreaza situatia si ma revolta putin pentru ca suntem lasate asa pe dinafara. Noi mergem la ecografii si controale ca sunt obligatorii, la anumite perioade, nu mergem de distractie.
Si-a bagat repede statul nasul si in privat. Trebuia sa se descurce cu ce au, in cele 9 spitale regionale "construite " de psd.
Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trec fetele care trebuie sa nasca in curand.
Nu avem ce sa facem decat sa asteptam si sa ne rugam sa nu avem probleme intre timp.
angry

Si eu tot pe 9 aprilie am morfologia, acum stau ca pe ace...Totusi nu m-as fi gandit ca statul ne va neglija in halul asta, sunt si eu revoltata si dezamagita...Noi chiar nu mai contam? Macar sa fi lasat la privat deschis, chiar nu inteleg de ce le-a inchis si pe alea...
Cu siguranta toate gravidutele stau cu sufletul la gura acum, si se roaga sa fie bine...
Fetelor, mult curaj, putere, sanatate si speranta, sa trecem toate cu bine peste perioada asta deosebit de dificila din multe puncte de vedere, sa ajungem cu bine sa ne cunoastem puii!
Postat: Tuesday, March 24, 2020 11:33 AM
Si eu as avea peste 2 saptamani morfologia de trim II, i-am scris medicului meu, a zis ca intr-adevar se inchid cabinetele de stat si private timp de 2 saptamani, deocamdata. Ma intreb daca situatia ramane asa, nu ni se mai fac ecografii, nici astea de morfologie? Nu m-am gandit ca se poate intampla asa ceva...
Postat: Friday, February 14, 2020 2:30 PM
eve23 wrote:

Citisem despre un remediu cu miere si zahar si am mai auzit la o fata acum ceva vreme ca soacra ei i a zis de chestia asta gen sirop de bere si ca are efect. Se fierbe bere cu zahar. Sigur gasesti pe net reteta exact. Mie mi a trecut cu stodal ?i oscilo raceala desi in acelasi timp foloseam si niste uleiuri. Nu ?tiu sa zic care a avut efect.

Am gasit reteta siropului, am sa-l incerc, multumesc si nastere frumoasa sa ai🙂
Postat: Friday, February 14, 2020 2:25 PM
AndreV wrote:

Lori, leacuri babesti, gen ceai de ceapa sau sirop de ridiche neagra(facut in casa, din ridiche si miere) nu ai incercat?

Ceai de ceapa am baut vreo 2 litri ieri, miere am mancat un borcan intreg deja, degeaba...pur si simplu nu mai pot...nu cedeaza la nimic, iar cand ma culc e jale...
Postat: Friday, February 14, 2020 11:52 AM
Primavera7 wrote:

Hello!!!
Eu am racit luna trecuta. Medicul de familie mi-a recomandat Sinupret si stodal. In 3 zile nu am mai avut nimic. Acum nu stiu ce sa zic de tuse, eu am tusit foarte putin dar luam totusi preventiv stodalul.
Daca tusea este seaca, pana nu "erupe" din gat ai sa te cam chinui.
Vindecare rapida sa ai!Cheek Kiss

Multumesc pentru raspuns. Stodal iau si eu, dar se pare ca degeaba...voi incerca cred cu plantusin sau sirop de patlagina...
Postat: Friday, February 14, 2020 10:18 AM
Felicitari noilor gravidute si sarcina fara probleme, pana la termen!

Fetele, ceva remedii pentru tuse nu stiti cumva? In afara de ceai cu miere si lamaie, ceai de ceapa, sirop calmotusin si stodal, astea le iau de 4 zile dar fara nici un efect. Ma chinuie o tuse urata, seaca, numa nu vrea sa se rupa... mi-e teama sa nu il afecteze pe bebe, cum trepideaza burta atat...
Medicul de familie mi-a dat oscilo, panadol si decasept spray pt. rosu in gat, pentru tuse mult ceai cu miere, dar nu ma ajuta...mi-e teama sa nu ajung la antibiotic...
Postat: Wednesday, January 29, 2020 1:46 PM
Primavera7 wrote:

Ajunge sa faci doar la cele care nu ai anticorpi. Dar daca mergi pe cele gratuite rin medicul de familie probabil le vei reface pe toate.

Multumesc!
Postat: Wednesday, January 29, 2020 12:34 PM
Fetele, vad ca vorbiti de TORCH. Eu mi-am facut rubeolla si citomegalovirusul acum 5 ani si mi-a iesit Ig G pozitiv la ambele, adica am anticorpi pentru ele cred. Mai trebuie refacute acum astea doua sau ajunge doar toxoplasma?