Am nevoie de idei....vreau sa fac mobila pt camera fetelor (7 ani si 4 ani) si nu stiu cum e mai bine sa fac biroul, cea mare e la scoala are nevoie, pitica va avea si ea nevoie, ma tenteaza un birou mai lung pt amandoua dar ma gandesc ca vor avea chef de joaca...sau in colturi diferite de camera... Cele care aveti o cam pt doi copii cu ati procedat?
|
Am reusit sa fac un costumas pt bebe
|
Am termitat si eu o caciulita pt fetita mea, dar nu imi place deloc cum a iesit ciucurele...
|
"Bijuteriile" bunicii...le-am gasit azi la ea intr-un sertar...imi amintesc cat ma jucam cu ele in vacante Acum e Daria super incantata de ele
|
Dupa ultima raceala cu febra am luat hotararea sa nu-i mai dau supozitoare, Daria tot asa nu vrea sa stea cuminte fuge, plange, tipa si i-am promis ei si mie ca nu o mai chinui, si de frica lor nu mai statea nici la schimbat. Fetita mea va avea in septembie 2 ani ma gandesc ca sunt si alte metode impotriva febrii decat supozitoarele.
|
Monique
|
Pun o poza cu o floricica si ceva umbre, pe ultima suta de metri...
|
Va multumesc fetelor
Mimisor nu e greu de facut rochita dar mie mi-a mancat o gramada de timp pt ca am folosit un fir foarte subtire si a mers foarte incet
|
Setul complet, terminat inainte de sarbatori pt fetita mea
|
o palariuta pt Daria
|