Buna Miriam imi place foarte mult topul crosetat de d-voastra. Stiu ca a trecut mult timp de cand l-ati crosetat, dar as vrea sa vad cum arata terminat, asta daca il mai aveti, sau aveti poze cu el. Multumesc
|
numai lucruri frumoase gasesc aici. Felicitari tuturor! Aveti maini de aur. Am gasit o rochie minunata, dar din pacate fara schema de realizare si eu nu stiu sa fac fara schema Ma ajutati, va rog!
|
Multumesc frumos tuturor! Si eu sunt foarte incantata.
|
multumesc mult!!
|
Am terminat!!!
|
Scuze, dar nu am observat.
|
Daaa. E aproape gata deja . O sa pun si poze cu ea dupa ce o termin. Am gasit poze mai clare.
|
Am gasiti pe site o bluzita superba, zic eu, dar desi are explicatiile date nu reusesc sa le descifrez.Poza e prea mica, iar daca o maresc nu se mai intelege nimik. Help me please!!!!!!!!!!!
|
multumesc mult! modelul dupa care am facut-o este luat de aici de pe forum.
|
sunteti minunate toate............va admir ca aveti timp sa faceti atatea lucruri frumoase. eu , desi imi place la nebunie sa crosetez si sa tricotez, cu doi dracusori nu mai am timp de asa ceva. pentru a face un cadou deosebit nepotelului meu mi-a petrecut muuuuuuuulte nopti cu croseta in mana, dar rezultatul este absolut incantator
|