Profil: loredanah
Despre
Utilizator: loredanah
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, July 26, 2014
Ultima vizita: Friday, February 20, 2015 11:52 AM
Numarul de postari: 6
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: problema cu diminuarea unei rochii crosetate
Postat: Friday, February 20, 2015 11:48 AM
Buna ziua .
Vroiam sa postez o poza cu rochia terminata dar nu mai imi aduc aminte cum trebuie sa fac pt a introduce imaginea ...
In plus cand am incercat de mai multe ori imi spune ca fisierul e prea mare Cray
Postat: Thursday, July 31, 2014 12:31 AM

Din nou va deranjez Egenia...
Mi-am dat seama ca e putin incalcita pt mine scaderea asta,adica nu e o catastrofa ce am facut pana acum dar nu sunt multumita... Cel mai bine am inteles pana acum din diagrame si practica dar de data asta nu e suficient si ma tortureaza(ça dovada e ora la care va scriu). Fiindca uneori 2 oo suprapun un singur x si atunci taiatul simbolurilor e perturbat(ça si mine) si inaintand in scaderi ma trezesc cu TT langa XXX sau invers XXX langa TTT si se face o ingramadeala ,nu mai e modelul aerat...etc
E mult daca va cer o diagrama (+ celé 2ochiuri de legatura pe care nu le-am pus...déci trebuie sa desfac tot 10 cm)cu stiloul (cum am facut eu ) cu scaderile fiindca ma incurc? Asa sunt sigura ca odata rochia terminata ...am inteles si tehnica diminuarii intr-un model aerat! Sper ca pana la cresterea ochiurilor am inteles sistemul fiindca daca nu...e bai!
Astept raspunsul dv cu sufletul la gura...
Postat: Saturday, July 26, 2014 11:00 PM
Sper sa reusesc modelul... In orice caz m-a ajutat sa « aud » parerea cuiva mai experimentat in domeniu.
O seara frumoasa va doresc ... Pe curand...
Postat: Saturday, July 26, 2014 9:28 PM
Multumesc foarte mult Egenia,am sa incerc sa fac in felul asta ....
Un week-end placut iti doresc...
inca o intrebare: dupa scaderi,cand nu mai ramane T sau X la capete si vine randul ochiurilor...cum termin randurile? Fac un T sau un X in loc de ochi °? Multumesc inca o data!
Postat: Saturday, July 26, 2014 3:39 PM
Postat: Saturday, July 26, 2014 3:37 PM
Buna ziua. Am o problema cu un model si nu pot deloc sa avansez.... As vrea parerea dv...
Am sa incerc sa explic altfel desi nu sunt prea familiarizata cu termenii romanesti(am invatat direct in fr). Iau un exemplu de 29 ochiuri si incep modelul:

1 rand =3ochiuri,1piciorus mare,3och,5 picioruse mici,3och,3p mari,3och,5pmici,3och,2p mari

2 rand=3och,1p mare,3p.mari(in cele 3och din rd precedent),3och,3p mici,3och,,3p mari,1ochi(deasupra 3p mari din rd prec),3p mari,3och,3p mici,,3och,3p mari,2p mari

3 rand=3och,1p mare,3och,3p mari,3och,1p mare(deasupra celor 3p mici prec),3och,3p mari,3och,1p mare(deasupra 1ochi rd prec),3och,3p mari,3och,1 p mare,3och,3p mari,3oc,2p mari

4 rand=1oc,2p mici,3oc,3p mari,1och(deasupra p mare rd prec),3p mari,3och,3p mici(deasupra3och+1p mare+3och rd prec),3och3p mari,1och,3p mari,3och,2 p mici

sau in fr:
1rg=3ml,1br,*3ml,1ms dans l’arceau,3ms,1ms dans l’arceau suivant,3ml,3br sous la ml du rg precedent* repeter*...* et terminer par 2br au lieu de 3

2rg=3ml,1br,*3br dans l’arceau,3ml,1ms dans l’arceau,1ms sur la bride et 1ms dans l’arc suivant,3ml,3br dans l,arc,1ml* ,repeter*..* et terminer par 2br

3rg=3ml,1br,*3ml,3br dans l’arc,3ml,1br sous la ml,3ml,3br dans l’arc,3ml,1br sur la ms centrale,repeter*...* et terminer par 1br

4rg=1ml,2ms,*3ml,3br dans l’arc,1ml,3br dans l’arc suivant,3ml,3ms*,repeter*..*
Multumesc frumos celor care vor fi sensibile la problema mea,mai ales ca nu pot continua din cauza asta. O zi frumoasa va doresc!